- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
aklımı karıştıran da tam senin söylediklerin meseleleri halletmeden sırf özlem duygusuyla devam etmek ne kadar normal bilmiyorum
ilişknin son bir ayı resmen çıkmaz içindeydi şimdi son bir ayda göstermediği ilgi ve alakayı gösteriyor[/QUOTE
Sorun zaten iletişimsizlik. Sorunları çözmeden nefes almak mümkün olmuyor ilişkide. Özlemle o an görmezden gelerek hasıraltı ettiklerin çok değil kısa bir süre sonra daha şiddetli şekilde ortaya çıkıyor. Eyvallahı olmayan insandan korkacaksın gitmeyi düşünmeden önce durup bir düşünecek insan bitiyorsa ya tamamen bitmeli ya da arkasında duramayacağı şeyler söylememeli. Ne oldu şimdi olan sana oldu. İki gündür sinirlerin bozuk, belki yemeden içmeden bile kesildin. Bak canım deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum sorunlar hasıraltı ediliyorsa bir yerde elbet koparsınız. Şayet sen diyorsan ki bundan sonra sorunlarımızı konuşacağız, halledeceğiz buna inanıyorum o zaman devam et. Ama bu kadar çabalamaya değer mi bilemiyorum ben sonunuzu çok parlak görmüyorum açıkçası![]()
Son düzenleme: