• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ucurum kenarındayım ya dusucem yada biri kurtarıcak

bi yanım unutmak istemiyor onu bi yanım unut diyor hep onla kurdum hayatı onla evlenicem yanına gidicem orda yasıycaz baska erkek olmıycak gibi onun kadar sevemiycem sanki

Yaşamış biri olarak söylüyorum moon. Zamanla insanın acıları diniyor. Bu adam seni hiç haketmiyor. Bir gün karşına öyle biri çıkıyor ki, o kişiyle harcadığın zamana bile acıyorsun, diyorsun ki ben onu hiç sevmemişim, inan geçiyor. Seni bu kadar insan yerine koymamış, değer vermemiş, birini kaybettiğine niye üzüleceksin ki. Bu işin mantık tarafı tabi, insan şuan onsuz yaşayamayacak zannediyor, bir süre hayatı eksik yaşıyor sanki ama inan geçiyor, unutuluyor, sonra şükrediyorsun, böyle bir insanla olmadığına. İnş sen de o günleri göreceksin.

''o benim ilkimdi ,son olacağını sandığımdı'' benzeri söylemin bana senin yaşattığın bu aşkın masumiyetini ve büyük sevgini anlatmaya yetti...
ne mutlu sana moon..iyiliğin ve masumiyetin gücüne inan canım...
onur a gelecek olursam,boş yaşamış ,boş yaşayan ,amaçsız,dengesiz,düşüncesiz ama en çok ta bencil bir kişilik ...
dolayısıyla senin baktığın ve yansıttığın bu pencere le ,onur'u tasvir ettiğin o pencere hiç bağdaşmıyor...
biliyorum ,sen o aşkın reflexine kapılıp, içini bu aşkla ve onun umutları-hayalleri ile doldurdun ...
ama inan hayatta hiç birşey vazgeçilmez ve yeri dolduralamaz değil canım ...
ölümdür sadece çaresiz kılan insanı ...
aldığın nefesin boğazında düğümlenmesine izin verme!
biliyorum, o bile geçmiyor insanın boğazından ...ama inan zaman en iyi ilaç her zaman ki gibi...
bu zor süreçi ,onu koyduğun o merkezinden çıkarıp ,kendini koymakla başla..sen ve senin hissettiklerin onun kadar değerli değil inan...senin aşkına ve hissettiklerine sahip çıkmayan birinin aşkına sen sakın sahip çıkma....

senin yeniden sevebilmek,yeniden aşk ı yaşabilmek için koca bir yüreğin ve masum temiz hayallerin var...
bırak onlar hakettiğini bulsun...a.s

resmen askerdeyken birinin desteğine ihtiyaç duymuş dönüncede yine bırakmış seni...

şimdi bişi çıkacak ağzımdankötükedihüso

sinirrrr oluyorum böyle erkeklere....babanızın oyuncağımı var karşınızda yaa...ne kadar kolay bir kızın,kadının gururuyla duygularıyla oynamak....

boşver canım hiiiç canını sıkma,unutursun emin ol zamanla....hiç değmezzz....istemiyorum ,sesini duymak istemiyorum demiş,evlenmek istemiyorum demiş,bırak azad et gitsin ne hali varsa görsün...

sinirlendim gece gece,zaten sinirim tepemde:delphin:

Şimdi üzgünsün , unutamıyacağını sanıyorsun
Ama zaman sana onu unutturacak , canın yanmıyacak
Bi bakmışsınki hayatına seni hak edecek bir girmiş
Ve mutlusun
Sabır biraz.. Üzül ağla ama unutma hepsi zamanla geçecek..

ağla canım ağla içine atma tutma sıkma ağla zamanla geçicek ben niye ağlıyorum diyceksin geçicek zaman zaman aklına gelicek ama okadar

herkesin yazdıklarını okudum tekrar tekrar ihtiyacım varmıs boyle seyler duymaya gercekten..hala zor sabah uyandıgım zaman koca bir boslukla uyanıp niye yaptın onur diyiyorum hersey guselken ben senin gelcegin gunu beklerken sen beni beklemedigim bir ayrılıkla karsıladın..gorusmeyeli bir gun oldu bugun ikinci gun en son aradıgımda yanına geliyim dedim konusalım hayır gelme ben muglaya gidicem dedi temellimi dedim hayır hem sanane ki dedi bana..fasıla gidiyorum annemler bekliyor telefonumu degistiriyim rahatsız etme beni dedi ogunden sonrada aramadım..bir hafta oncesi gelcegini soyluyordu simdi ise arama istemiyorum oldu..suan hayattan cok zevk almıyorum yasıyorum falan ama bosluk icinde en kısa zamanda unutmak istiyorum her ne kadar baska bir erkegi sevemeyecegimi dusumsemde..allaha dua ediyorum benim sevgimin bittigi hergun onun ici daha bi yansın ki anlasın ne yasadıgımı..yorumlarınız icin cok tesekkur ederim ilgilenmeniz bile inanın cok mutlu etti beni

Sevgili moon,
Sanıyorum ki çok gençsin henüz..
inan ki bu dediklerini,içinde bulunduğun duygulanımı çoğumuz zamanında 1 değil bir kaç kez yaşamışızdır...
İnan ki geçici..
Ancak şu an acın çok çok taze olduğu için tekrar yeni biri girer hayatıma,unuturum falan diye düşünemiyorsundur..Acını unutman için o acıyı bastırmak değil yaşamak gerekirmiş..
Sadece zamana ihtiyacın var ve öyle biri karşına çıkar ki iyi ki ayrılmışım önceki şahısla dersin...İşte bu şekilde olman ve düşünmen için sadece zamana ihtiyacın var ablacım...:1hug:

ablacım dememe kızmazsın umarım...

herkesin yazdıklarını okudum tekrar tekrar ihtiyacım varmıs boyle seyler duymaya gercekten..hala zor sabah uyandıgım zaman koca bir boslukla uyanıp niye yaptın onur diyiyorum hersey guselken ben senin gelcegin gunu beklerken sen beni beklemedigim bir ayrılıkla karsıladın..gorusmeyeli bir gun oldu bugun ikinci gun en son aradıgımda yanına geliyim dedim konusalım hayır gelme ben muglaya gidicem dedi temellimi dedim hayır hem sanane ki dedi bana..fasıla gidiyorum annemler bekliyor telefonumu degistiriyim rahatsız etme beni dedi ogunden sonrada aramadım..bir hafta oncesi gelcegini soyluyordu simdi ise arama istemiyorum oldu..suan hayattan cok zevk almıyorum yasıyorum falan ama bosluk icinde en kısa zamanda unutmak istiyorum her ne kadar baska bir erkegi sevemeyecegimi dusumsemde..allaha dua ediyorum benim sevgimin bittigi hergun onun ici daha bi yansın ki anlasın ne yasadıgımı..yorumlarınız icin cok tesekkur ederim ilgilenmeniz bile inanın cok mutlu etti beni

acı çok taze

hayal kırıklığı çok büyük olunca

günler geceler birbirine karışır. gözünü "ne yaptınla " kapar ,aynı şeyleri söyleyerek açarsın:teselli:

ama geçiyor biliyor musunopuyorumnanaktan

her şey zamanla birlikte geride kalıyor:lepi:

ağla... bağır çağır... içine atmakaydirigubbakcemile2

lavlarını dışarı savur ki soğuyasınkaydirigubbakcemile4

anlayacak sana yaşattıklarını. hatta bin katını o da yaşayacak:1closedeyes:

ve hatta sen seni gerçekten seven birini seveceksin:kedi:

ve ona inat çok da mutlu bir şekilde hayatını sürdüreceksinkaydirigubbakcemile3

zamanla olacak,belki zor gelişecek ama inan ki sonunda için soğumuş ve huzurlu olacaksın.
:asigim::asigim:

Allah sabır versin
:Saruboceq:

acıyı çekeceksinki tatlısı gelince kıymet biline...

inan bana herşeyde bir hayır vardır çok üzgünsün ama geçecek.

ve sen seni gerçekten hakeden biriyle mutlu olacaksın...

her gidenin arkasından üzülünür bazılarına daha çok üzülünür

ama kısmetin o olsaydı zaten gitmezdi.. bence kısa bir zaman sonra hayatının gerçek

aşkı karşına çıkacaktır

şu yazdıklarına bir bak...sana ne falan demiş,telefonumu değiştiriyim rahatsız etme demiş...:dilcikar:

sen bu adan için üzülmiyceksin dimi canım:olmaz:

Back
X