- Konu Sahibi NehirMehir
Konudan bağımsız yorum yapacağım intihara dair hadi şöyle yap böyle yap demeniz, metod vermeniz suçtur. Konu troll ya da gerçek nolursa olsun böyle yorumlar sizin başınızı yakabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bacak içi kız bence bilek daha acısız daha kolay olurUyduruktan tayyare selam söyle o yare....
Uçurum hangi uçurum ona bakmak lazım canısı, ha illa ölmek istiyorsan jiletle bacaklarının içinden uzunlamasına kes
Şaka mısın sen , ben şakayım..![]()
Yorumunuz da haklı olduğunuzu düşünerek tekrar saka amaçlı yazdığımı belirtmek istiyorum konu sahibi sende ciddiye alma böyle şeyler de düşünme...Konudan bağımsız yorum yapacağım intihara dair hadi şöyle yap böyle yap demeniz, metod vermeniz suçtur. Konu troll ya da gerçek nolursa olsun böyle yorumlar sizin başınızı yakabilir.
Aman aman arkadaşım, şimdi şaka falan anlamazlar ciddiye alan olurNiye bacak içi kız bence bilek daha acısız daha kolay olur![]()
Yorum yaparken hangi konuya yorum yapsak diye sizden ve ya başkasından izin almamız mı gerekiyor acaba ?Konu sahibi saçma sapan Konu açıyor ama buradaki insanlarda asıl derdi olandan çok nedense buraya yorum yazıyor ilginç..
Yorum yaparken hangi konuya yorum yapsak diye sizden ve ya başkasından izin almamız mı gerekiyor acaba ?
Oldu canım sen izin isteyenlerin izin kağıtları ile ilgilen ...
Oldu canım sen izin isteyenlerin izin kağıtları ile ilgilen ...
Zira seni pek taktığım yok , iyi geceler diliyorum![]()
Hanımefendiler,Teşekkürlerr canım iyi geceler