Uçuyorum

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
Nasil anlatmali..nasil.demeli..nasil.demelide konuyu yanlis anlamamali....hayat evlenmeden once toz pembeydi...gezmeler yemeler icmeler....sonra evlendim...esimden yana bir sorunum.olmadi..dunya merhametlisi....sonra bir kizimiz.oldu..Allah bagislarsa 3 yasinda....fakat ben cok aci cekiyorum...bu dunya bana cok.fuzuli geliyor...aci verici geliyor...bir vesvese durumu yasiyorum.. Kizim.hasta olursa ona birsey olursa koruyamazsam diye hergun oluyorum..ya ben ölursem diye onu birakip.gitmis olacagim.diye...hergun öluyorum...bu sebeple fizyolojik.hasta.oluyorum.sigara iciyordum.ölecegim.korkusuyla agzima.suremiyorum..ama deli.gibi. istiyorun.butun parami insanlara dagit ak.istiyorum..yolda kimin paraya ihtiyaci var diye ariyorum.konu dini.olacak diye yazamiyorum..ama.baska nasil.anlatabilirim.bu da benim.sorunum..dine yonelimim.fazlalastigindan beri bunlari yasiyorum.namaza.basladigimdan beri.bu bir imtihan mi? Analik mi? Ne bu? Oyleki disari yalniz.cikmaya korkuyorum.cunku.bir defa bayildim..napayim ben soyleyin.kizima.son 6 ayda cok rontgeb cekildi.diye 1.haftadir.kahroluyorum.ben bunu nie onceden dusunmedim.diye..internette felaket senaryosu.okuyup agliyorum.doktorun tomografi cekinenler var.onlara.bile.birsey olmaz diyor.inanmiyorum.icimde.kafamda.hep.bir ses...Cok.zor durumdayimm.yurumuyor ucuyorum sanki suzuluyorum havada

namaza başladığınız için şeytan uğraşmaya başlamış olabilir. vesvese olabilir bunlar. üstüne gitmeyin bu düşüncelerin. yav he he deyin, geçin ki büyümesin. Allah çocuğunuzu bağışlasın. olur da bir şey olursa bile mazallah, her şey Allah'tan. O'ndan geldik, O'na döneceğiz. rızkı biten herkes gidecek hepimiz sonunda zaten öleceğiz düşünüp kasmayın kendinizi. tesbih çekin

Mutlaka bir doktora gidin.Panik atak geçiriyor olabilirsiniz.Bayılmanız da bunun kanıtı sanki.Tramva mı yaşadınız son dönemlerde?Bir sevdiğinizi mi kaybettiniz?Ben babamı kaybettikten sonra böyle bir süreçten geçtim.Çok zor bilirim.

Uzman bir yardıma ihtiyacınız var.
En kısa zamanda destek alın ki ferahlarsınız.
Zaman zaman bende de oluyor karamsarlık ama sizinki cok daha ileri boyutta.
Kendinizde cok yorulursunuz bu sekilde sürekli kurmaktan.

Bir an önce psikiyatriste gitmelisin. Çünkü anksiyete bozukluğu başlamış gibi. Sana daha fazla zarar vermeden gidersen çok çabuk atlatırsın.

Aynı şeyleri yaşıyoruz. Kızlarımızın yaşı bile ayn. Dini yorum yasak olduğu için fazla birşey yazmak istemiyorum. Allah yardımcınız olsun.

Kaygı bozuklugu yasiyorsunuz. Bunu zaman zaman bir cogumuz yasiyoruz. Bunun altinda bir cok psikolojik neden yatiyor. Vesvese gibi seylerle aklinizi bulandirmayin. Bu psikolojik bir durum. Bilincaltimiz bazi kaygilari korkulari cocuklugumuzdan itibaren bir kösede sakliyor ve olmadik zamanlarda sizde oldugu gibi önümüze cikariveriyor. Doktor yardimi almaniz gerekiyor. Bu tek basiniza cözebileceginiz bir durum degil..

Böyle böyle obsesif olursunuz evden çıkamazsınız Allah korusun. Bir an önce başındayken önlem alın gerekirse ilaç kullanın.

Bi arkadaş demiş zaten namaza başladığımdan beri dediğiniz için bende öyle düşünüyorum şeytan vesvese veriyor.

O kafanızda ki sesi dinlemeyin ve karakter yüklemeyin. Onu yok sayın ve birşeyler söylemeye başladığı anda çok alakasız birşeyler yapıp susturmaya çalışın. Hayatınızı zehir ediyor dinlemeyin.

İşin manevi yönünden bakarsak vesvese hali gelmiş olabilir. Her neyse tedavi olmanız şart gibi duruyor

Yazamadiginiz neler var cok merak ettim.

Ama isiniz psikiyatristlik bence.

Acil randevu al.
Bol.bol da dua et

Yazamadiginiz neler var cok merak ettim.

Ama isiniz psikiyatristlik bence.

Acil randevu al.
Bol.bol da dua et
Sacma sapan dusuncelerim iste..acaba 3 yildir calismamakmi.beni boyle yapti...bilemiyorum.ama psikiyatra.gittim.o.ilaclari kullanacagim.yani kacis yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…