- 21 Mart 2019
- 224
- 396
- 53
- Konu Sahibi Kucuk savascilar
Rabbim kucağınızı acilen bebeklerinizle doldursun dilerim
mübarek günlerin hürmetine ben sağlıkla o hastaneden kalabalık bi şekilde çıkacağınıza inanıyorum .. iyi olun inşallah .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins bayramdan önce sizin bayramınız olur. Hangi şehirdesiniz?Doktorlar bebekler için Bisey soylemiyo bisey demek için erken diyolar benim durumum onlar iyi olurlarsa iyi olurum
Aminnn Inslh öyle olur ben sanliurfadayimIns bayramdan önce sizin bayramınız olur. Hangi şehirdesiniz?
Amin inslh allah razı olsunRabbim kucağınızı acilen bebeklerinizle doldursun dilerimmübarek günlerin hürmetine ben sağlıkla o hastaneden kalabalık bi şekilde çıkacağınıza inanıyorum .. iyi olun inşallah .
Merhaba bende 3 uz gebeydim cok sukur 14 ocakta dogum yaptim saglikla darisi sizin basiniza insallahAminnn Inslh öyle olur ben sanliurfadayim
Allah analı babalı büyütsün sizinkilerde kuvoze girdilermi girdilerse eğer ne kadar kaldılar ne sorunlar yaşadılarMerhaba bende 3 uz gebeydim cok sukur 14 ocakta dogum yaptim saglikla darisi sizin basiniza insallah![]()
Yqzilanlarini hepsini okumamistim kusura bakmayin tez vakitte kucaginiza alirsiniz insallah.benim 2 kiz 1 oglan oglan hic girmedi kizlarda girmicekti aslinda ama sarilik olmasinlar diye 3 4 gun kaldilar.oyle kuvez maceram olmadi cok sukur .sizinkiler kac kg dogdular acaba?Allah analı babalı büyütsün sizinkilerde kuvoze girdilermi girdilerse eğer ne kadar kaldılar ne sorunlar yaşadılar
Ay kusura bakmayın benim yavrularım kuvozdeler diye çok üzülüyorum bir an bile aklımdan çıkmıyor o yüzden böyle üst üste sordum
Benim anlamadigim bebeklerinizin nesi var acaba?31 haftada alindi sanirim cokta erken degil 28 haftalik doganlar bile var.suanda kac kg lar ve birsey soylemek icin erken demis doktorunuz neye gore ??tek gebeler bile 28 30 haftalik dogum yapiyorlar.iyi dusunun iyi olsun butun dualarim sizinle ayricaAllah analı babalı büyütsün sizinkilerde kuvoze girdilermi girdilerse eğer ne kadar kaldılar ne sorunlar yaşadılar
Ay kusura bakmayın benim yavrularım kuvozdeler diye çok üzülüyorum bir an bile aklımdan çıkmıyor o yüzden böyle üst üste sordum
Tek başlarına nefes alamıyorlar emmeyi bilmiyolar ve kiloları çok düşük bu yüzden alındı yoğun bakımaBenim anlamadigim bebeklerinizin nesi var acaba?31 haftada alindi sanirim cokta erken degil 28 haftalik doganlar bile var.suanda kac kg lar ve birsey soylemek icin erken demis doktorunuz neye gore ??tek gebeler bile 28 30 haftalik dogum yapiyorlar.iyi dusunun iyi olsun butun dualarim sizinle ayrica![]()
Tek başlarına nefes alamıyorlar emmeyi bilmiyolar ve kiloları çok düşük bu yüzden alındı yoğun bakıma
Çok teşekkür ederim
Sizin bebekler çok kilo doğmuştu
Cabuk toparlicaklar goreceksiniz sadece iyi dusunun kotu seyler getirmeyin akliniza.su mubarek gunlerde dualarimiz sizinle.benim oglan 2.750 kizlar 1.930 1935 dogdular.Tek başlarına nefes alamıyorlar emmeyi bilmiyolar ve kiloları çok düşük bu yüzden alındı yoğun bakıma
Çok teşekkür ederim
Maşşallah sizin yavrulariniz gayet iyi kiloda doğmuşlar benimkilerde 1400 1000 ve 800 gram doğdularCabuk toparlicaklar goreceksiniz sadece iyi dusunun kotu seyler getirmeyin akliniza.su mubarek gunlerde dualarimiz sizinle.benim oglan 2.750 kizlar 1.930 1935 dogdular.
Maşşallah sizin yavrulariniz gayet iyi kiloda doğmuşlar benimkilerde 1400 1000 ve 800 gram doğdular
Iyi düşünmeye çalışıyorum her sütümü sagdigimda onlara dua ediyorum
Inslh allahın izni ile iyi olacaklar olması gereken yere benim yanıma gelecekler az kaldı bunu biliyorum ve inanıyorum
Aminnn Inslh allah senden razı olsun içimi nasıl rahatlattin bilemezsin çok teşekkür ederimBir hadis varsi "anneler evlatlarina dua ettiklerinde onlarin etrafinda nasil bir zırh öruluyor bilselerdi asla duayi birakmazlardi"diye .yer gok dua uzerine rabbim tez vakitte saflikla kavustursun insallah⚘![]()
Rica ederim hersey gonlunuzce olsun insallahAminnn Inslh allah senden razı olsun içimi nasıl rahatlattin bilemezsin çok teşekkür ederim
Inslh hayırlısıylaRica ederim hersey gonlunuzce olsun insallahguzel haberlerinizi bekliyorum.
CAnm allh sana sabir versin.bndr 3 uz annesiyim bizimkiler 1 yaslarina girdiler.senn bebeklerin kuvezde heralde sakin uzulme uzulup stun kesilmesin kuzulara cok lazim cunku annesi iyi olcaklar mrk etmeTek başlarına nefes alamıyorlar emmeyi bilmiyolar ve kiloları çok düşük bu yüzden alındı yoğun bakıma
Çok teşekkür ederim
Canim oncelikle tebrik ederim.gozlerim doldu aklima kendi dogumum geldi.ben de ucuz annesiyim tam 31+6 haftalikken dogum yaptim.seni oyle iyi anliyorum ki.tum hislerini duygularini.merak etme ama cok iyi olucaksiniz benim ogluslar da 21 gun kaldilar kuvozde su anda 3 yaslarini doldurdular bile.darisi basiniza insallah.Hiç iyi değilim dün yavrularımı aldılar benden şimdi evdeyim ama hem karnım boş hem kucagim çok canım yaniyo onları orda hiç tanıyıp etmedigim insanların eline bırakıp geldim nolur dua edin yavrularıma hiç bisey olmadan en geç bayramda bana versinler onlarsız artık saniye yasamak istemiyorum çok özlüyorum onları o kadar kucuklerki dokunmaya kıyamadım parmakları eli kolu bacağı allahım nolur yavrularımı bana bağışla çok canım yaniyo