Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Maşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah doktorun birşey dedi mi lekeler için dikkat et kendine çok ağır işlerden uzak dur elinden geldiğince dinlen Rabbim bebeklerini korusun sana bağışlasın inşallah Amin
Merhaba 26+2 üçüz gebeyim bende süreç gerçekten zor özellikle 6 aydan sonra çok ağırlaştım hareket etmeye zorlanmaya başladım yaklaşık 15 kilo aldım yani evet zor bi gebelik her şeye hazırlıklı olun erken doğum riski çok yüksek olabildiğince yatın uzanın Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Maşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah doktorun birşey dedi mi lekeler için dikkat et kendine çok ağır işlerden uzak dur elinden geldiğince dinlen Rabbim bebeklerini korusun sana bağışlasın inşallah Amin
Merhaba 26+2 üçüz gebeyim bende süreç gerçekten zor özellikle 6 aydan sonra çok ağırlaştım hareket etmeye zorlanmaya başladım yaklaşık 15 kilo aldım yani evet zor bi gebelik her şeye hazırlıklı olun erken doğum riski çok yüksek olabildiğince yatın uzanın Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip et
İlk haftalarda 7-8 haftalıkken çok hafif olmuştu sadece progestan kullandım sonrasında da şu ana kadar hiç bir kanamam olmadı çok şükür ama üçüz gebeliklerde plesanta previa olma ihtimali çok yüksek oluyor şuan bende var mesela plesanta akreata dediler kanama riski çok çok yüksek ve gerçekten sıkıntılı bi durum. Umarım sizde çıkmaz bol bol yatın dinlenin