gecmis olsun bence uzmanlara danissan daha iyi olmazmi... cildin su anda hasas .. ne desek Dogru olur bilemiyorum nemlendiri kremler olabilir ama uzana danis en dogrusu :) ... gecmis olsun tekrar
canm soruna cevap netten bişeyler arastırdım da kozmetik olmayan tabi:) öncelikle cok gecmş olsun...
-içeriğinde bulunan a ve c vitamini ile mükemmel bi cilt desteği olan domates ayrıca cilt için doğal bi sıkılastırıcıdır.antioksidan etkiside bulunan taze domates peltesini yüzünüze ve ya cildinize haftada 2-3 gün kullanabilirsiniz.domatesi sürdükten 10-15 dk sonra ılık suyla durulayın.
bunu buldum canım hem doğal ve sağlıklı dene istersen
canım öncelikle ilgine çok teşekkür ediyorum.araştırdığın için çok sağol.
doğal şeylere benimde merak'ım vardır.kimyasalla iyileştirmeye çalışmaktansa doğal bitkisel kürlerden yanayım.sık sık uygularımda.
ama dometes şuan da mevsimi değil hani nasıl olurki :44:
Isırganotu yağı
Issırgan, her derde deva olarak ün yaptı.. Yaprakları., kökü, tozu, tohumu, yağı . Hepsinin kullanıldığı alanlar var. Yurtdışında yaygın olarak kullanılan ısırgan yağı , bağışıklık sistemini kuvvetlendirmenin yanı sıra, güzellikte de etkili Cildin bağ dokusunu güçlendirir İlkbahar ve sonbaharda , kürler şeklinde kullanırsanız iyi olur. .. (Bu kürler iki ayı geçmemeli) Isırganotu yağının içindeki maddeler, cildin bağ dokusu için önem ihtiva ediyor. Öte yandan kırışıklıkarın giderilmesini de sağlıyor.
Üzüm çekirdeği
Antioksidan özelliği var. Aynı zamanda bağ dokusunu kuvvetlendirerek, cildin elastiki olmasında rol oynuyor. Yaşlılık lekelerinin giderilmesi için de faydalı. Kan damarlarının genişlemesini sağlıyor. Bu, kırışıklıkların oluşumunu engelleyen bir durum..
Ispanak (ve koyu yeşil renkli diğer sebzeler)
Koyu yeşil yapraklı bitkiler bol miktarda antioksidan içeriyor. Yıllardır Temel Reisi kuvvetlendirmesi ile tanıdığımız ıspanak sebzesinin , bağ dokusunu güçlendiren bir özelliği de var. Sebzenin içeriğinde bulunan demir ve çinko, ciltte zarar görmüş kolajenin yerine yeni kolajen maddesi üretilmesine katki sağlıyor.
ısırgan otu yağı ve üzüm çekirdeği yağını daha önceleride duymuşluğum vardı.göz çevresine çok faydalıymış.
aktara yarın hemen sorucam canım çok sağol.
bepanten olabilir hassas bi krem
Sakin gozune domates kullanma asit yakar mahveder. Yagli ciltlerde yagi almasi icin domates onerilir. Eger gozune sureceksen sadeçe badem yagi onerebilirim ben sana. Nemlendirir.
Ben de o hatayı yaptım ve sonuç kocaman kıpkırmızı bi' göz.
aynı olay benim başımada geldi sahte eyelıner yüzünden gözlerim balon gibi şişti birde nasıl kaşınıyordu..
bir tane doktora gittim onun verdiği damlayı bir hafta kullandım ama geçmedi..
sonra başka doktora gittim iki tane damla birde krem verdi bir günde geçti çok şükür..
ama ben kaliteli almıştım meğer sahteymiş bundan sonra tövbe bildiğim yerlerden alışveriş yapcam
Sakin gozune domates kullanma asit yakar mahveder. Yagli ciltlerde yagi almasi icin domates onerilir. Eger gozune sureceksen sadeçe badem yagi onerebilirim ben sana. Nemlendirir.
ucuz atlatmışız ikimizde öyleyse
banada cortizonlu krem verdi alerjik durum olduğundan birde dalin bebe şampuanıyla bol su ile yıkamamı önerdi.
kirpik dibinde tıkanıklık yapmış resmen.1 günde geçti ama çok şükür.
bundan sonra 100 tl de versem ben eyeliner kullanmaya korkuyorum.
en çok sevdiğim göz makyajıydı
iyi madem sen bir günde atlatmışın ben kaç hafta çektim ya bildiğin balondu gözlerim eve hapsettim kendimi..
hani nette saç boyası sonucu kızın birinin gözleri şişmiş ya resmini görmüşünüzdür mutlaka bende aynen öyle olmuştum..
az kalsın kör olcaktım Allah korudu ya ne çektim valla
aman sakın diyorum herkese bildiğiniz yerlerden alışveriş yapın
ben lorealın eyelınerini almıştım sahteymiş meğer o yaptı işte bana mahvoldum
eyelıneri watsons gratislerden felan alıyorum artık sadece ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?