Üçüz gebelik yaşayanlar

merhaba. Bende tüp benek tedavisiyle üçüzlere hamileyim. 17. Haftadayız. Aynı sizin gibi 2 embriyo transferi olmuştu. Her doktora gittiğimizde bir bebeğin daha olduğunu öğrendik. Üçüz olduğunu devlet hastanesinde öğrenmiştim ve doktor çok moralimi bozdu. İki üç gün ağladım. İnternetten araştırdıkça risklerini okudukça daha da canım sıkıldı. Sonra baktım ki forumlarda, instagramda bir sürü üçüz olan var. Onları okudukça moralim düzeldi. 12. Haftada ayrıntılı ultrasona girdim. Doktor çok riskli evet ama çocuklar çok sağlıklı dedi. Birde kordanları arka tarafta birinin alınması diğerleri için büyük risk dedi. Bizde artık Allah vermiş amenna dedik. Psikolojik olarak da çok etkilendim aslında. 3 çocuğa nasıl bakarım stresi olmaya başladı birde 5 yaşında bir oğlum var gelenlerin üçüde erkek . Sonuç olarak şimdi iyi gidiyor. Tek isteğim içeride olabildiğince çok kalmaları sağlıklı bir şekilde doğmaları. İnşallah sizin içinde öyle olur. Yoksa aldırma tercihini bütün doktorlar bir seçenek olarak sunuyor.

Merhaba whatsap grubuna katılmayı çok isterim sakıncası yoksa

Merhaba 2 embriyo ama üçüz ise birisi tek yumurta ikizi mi acaba

Merhaba bende tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. Tek embriyo transferi istedim fakat sanırım çift yaptılar iki ayrı kese birinde tek birinde çift bebek vardı çünkü.. ikizlerimw fetal redüksiyon yaptırdım tek kalan oğlumu da 4 ay önce 34 haftalık doğum yaptım. Doktora ve hastaneye dava açtık. Doktor da tek koyduğunu kendiliğinden böyle bölünebilecegini söylüyor hangisi doğru bilmiyorum. Size çift yapılmış Sizinde iki kese ayrı ayrı birinde tek birinde çift mi bebek vardı acaba ? İnşallah görürsünüz..

Merhaba acaba wp grubunuza bende dahil olabilir miyim 22+1 üçüz gebeyim

Merhaba bende 14+5 üçüzlere hamileyim rica etsem benide alırmısınız gruba

Merhaba bende az önce konu açtım aradan uzun zaman geçmiş fakat bu süreci nasıl tamamladınız lütfen yardımcı olabilirmisiniz nasıl yol izlediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…