- 10 Ağustos 2013
- 105
- 44
- 98
Merhaba whatsap grubuna katılmayı çok isterim sakıncası yoksaMerhaba canım umarım okursunuzu bende hikayemş paylaşmak istedimüçüz gebeyim bende otiverlla çatlatma iğnesiyle 2. Dememde kaldım üçüzlere hamile ayrı keselerde benimki doktorum aynı şeyleri banada söyledi anneye tehlikesi var 16 haftalık vs ölür bebeklerin ama ben hiç aldırma taraftarı değildim iki doktora daha gitim aynısını söylediler çok üzüldük karae verdik birini alıcaz diye çünkü anneye zararı var diyince eşim tamam dedi birini alsınlar gelişimi iyi olmayanı vs şeylere bakıyorlar biz gittim doktor asistan baktı işlem görücem doktor asistan muayene ediyor bana döndü dedi ki senmi alıyorsun bebeğin biri hayır tabiikide dedim bebekler hepsi maşallah çok iyi dedi gelişimleri felan neyse kalktım ultrasona kağıdın verdi eller ayaklar herşey oluşmuş allahım dedim ben bunu nasıl alim bi yol göster dedim eşime attım resmi eşimde çok etkilendi yanıma geldi hemen ne yapalım diye beraber birbirimize döndük almayalım dedik ne gelirse rabbimden dedik rabbim karnıma üçünü koyduysa vardır bi bildiği hastaneden çıktım ama içim nasıl rahat daha sonra bi doktora daha gidelim dedik ertesi gün başka bi doktora gittik muayene edicek uzandım doktor bana dedi ki sen bu bebekllerden birini alıcan mı hayır hocam dedim almıycam çok iyi karar vermişsin kızım dedi iyi ki almamışsın bebeklerin gelişimi iyi maşallah herşey çok güzel görünüyor afferin dedi rabbine bıraktın kalbinin sesini dinlediğin için o kadar çok mutlu oldukki anlatamam işte dedim benim gebelik hikayem yeni başlıyor ama doktorum bişy önerdi erken doğumun olmaması için rahime dikiş atmalıyız dedi bizde tamam dedik dikişide attılar neyse kısa kesim çok uzun yazdım Şuan çok şükür 21 haftalığız kızlarımla sağlıkları çok iyi ama zor mu zor gerçekten hep dinlenmen lazım doguma kadar yürüme mesafen wc ve yatağın olması lazım anlayacağın rabbim üç tane sığdırmışsa o bebekleri oraya zateb kısmeti varsa gelir kısmeti yoksa rabbim kendi cennetine alır onun için çok iui karar verin bizim üçüz grubumuz var wp den 35 haftalığı gören ablalarımız vsr 30 haftlıj olan var 38 haftalık doğuran bi ablamız var yani tevekkül edip rabbime bırak kalbinin sesini dinle çok uzun yazdım hakkınızı helal edin
Yok tabi özelden yazım ben sizeMerhaba whatsap grubuna katılmayı çok isterim sakıncası yoksa
Merhaba 2 embriyo ama üçüz ise birisi tek yumurta ikizi mi acabamerhaba. Bende tüp benek tedavisiyle üçüzlere hamileyim. 17. Haftadayız. Aynı sizin gibi 2 embriyo transferi olmuştu. Her doktora gittiğimizde bir bebeğin daha olduğunu öğrendik. Üçüz olduğunu devlet hastanesinde öğrenmiştim ve doktor çok moralimi bozdu. İki üç gün ağladım. İnternetten araştırdıkça risklerini okudukça daha da canım sıkıldı. Sonra baktım ki forumlarda, instagramda bir sürü üçüz olan var. Onları okudukça moralim düzeldi. 12. Haftada ayrıntılı ultrasona girdim. Doktor çok riskli evet ama çocuklar çok sağlıklı dedi. Birde kordanları arka tarafta birinin alınması diğerleri için büyük risk dedi. Bizde artık Allah vermiş amenna dedik. Psikolojik olarak da çok etkilendim aslında. 3 çocuğa nasıl bakarım stresi olmaya başladı birde 5 yaşında bir oğlum var gelenlerin üçüde erkek . Sonuç olarak şimdi iyi gidiyor. Tek isteğim içeride olabildiğince çok kalmaları sağlıklı bir şekilde doğmaları. İnşallah sizin içinde öyle olur. Yoksa aldırma tercihini bütün doktorlar bir seçenek olarak sunuyor.
Evet ikisi Tek yumurta ikizleri diğeri de tekMerhaba 2 embriyo ama üçüz ise birisi tek yumurta ikizi mi acaba
Ya maşallahEvet ikisi Tek yumurta ikizleri diğeri de tek
18 haftalık olduk. Çok şükür herşey yolunda ama daha şimdiden ben ağırlaşmaya başladımYa maşallahKaçıncı haftadasınız peki. Nasıl gidiyor her şey yolunda mi
Maşallah size18 haftalık olduk. Çok şükür herşey yolunda ama daha şimdiden ben ağırlaşmaya başladımBiraz fazla hareket etsem hemen nefes daralması oluyor
İkizlere işlem yapılacak
Merhaba ben de watshap grubuna katılmak istiyorum mümkünseYok tabi özelden yazım ben size
Merhaba bende 14+5 üçüzlere hamileyim rica etsem benide alırmısınız grubaMerhaba canım umarım okursunuzu bende hikayemş paylaşmak istedimüçüz gebeyim bende otiverlla çatlatma iğnesiyle 2. Dememde kaldım üçüzlere hamile ayrı keselerde benimki doktorum aynı şeyleri banada söyledi anneye tehlikesi var 16 haftalık vs ölür bebeklerin ama ben hiç aldırma taraftarı değildim iki doktora daha gitim aynısını söylediler çok üzüldük karae verdik birini alıcaz diye çünkü anneye zararı var diyince eşim tamam dedi birini alsınlar gelişimi iyi olmayanı vs şeylere bakıyorlar biz gittim doktor asistan baktı işlem görücem doktor asistan muayene ediyor bana döndü dedi ki senmi alıyorsun bebeğin biri hayır tabiikide dedim bebekler hepsi maşallah çok iyi dedi gelişimleri felan neyse kalktım ultrasona kağıdın verdi eller ayaklar herşey oluşmuş allahım dedim ben bunu nasıl alim bi yol göster dedim eşime attım resmi eşimde çok etkilendi yanıma geldi hemen ne yapalım diye beraber birbirimize döndük almayalım dedik ne gelirse rabbimden dedik rabbim karnıma üçünü koyduysa vardır bi bildiği hastaneden çıktım ama içim nasıl rahat daha sonra bi doktora daha gidelim dedik ertesi gün başka bi doktora gittik muayene edicek uzandım doktor bana dedi ki sen bu bebekllerden birini alıcan mı hayır hocam dedim almıycam çok iyi karar vermişsin kızım dedi iyi ki almamışsın bebeklerin gelişimi iyi maşallah herşey çok güzel görünüyor afferin dedi rabbine bıraktın kalbinin sesini dinlediğin için o kadar çok mutlu oldukki anlatamam işte dedim benim gebelik hikayem yeni başlıyor ama doktorum bişy önerdi erken doğumun olmaması için rahime dikiş atmalıyız dedi bizde tamam dedik dikişide attılar neyse kısa kesim çok uzun yazdım Şuan çok şükür 21 haftalığız kızlarımla sağlıkları çok iyi ama zor mu zor gerçekten hep dinlenmen lazım doguma kadar yürüme mesafen wc ve yatağın olması lazım anlayacağın rabbim üç tane sığdırmışsa o bebekleri oraya zateb kısmeti varsa gelir kısmeti yoksa rabbim kendi cennetine alır onun için çok iui karar verin bizim üçüz grubumuz var wp den 35 haftalığı gören ablalarımız vsr 30 haftlıj olan var 38 haftalık doğuran bi ablamız var yani tevekkül edip rabbime bırak kalbinin sesini dinle çok uzun yazdım hakkınızı helal edin
Merhaba bende az önce konu açtım aradan uzun zaman geçmiş fakat bu süreci nasıl tamamladınız lütfen yardımcı olabilirmisiniz nasıl yol izledinizMerhaba. Tüp bebek tedavisiyle 9 haftalık hamileyim. 2 embriyo transfer edilmişti. Sonradan embriyolardan biri bölünüp tek yumurta ikizine döndü ve üçüz hamile olduğumu öğrendim. Başta çok sevinsem de doktorların risklerin çok fazla olduğunu söylemesi ve fetal redüksiyon onermesiyle mutluluğum yarım kaldı. Önümde karar vermek için 2 hafta var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Varsa nasıl yol izledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?