Merhaba ,Merhaba. Tüp bebek tedavisiyle 9 haftalık hamileyim. 2 embriyo transfer edilmişti. Sonradan embriyolardan biri bölünüp tek yumurta ikizine döndü ve üçüz hamile olduğumu öğrendim. Başta çok sevinsem de doktorların risklerin çok fazla olduğunu söylemesi ve fetal redüksiyon onermesiyle mutluluğum yarım kaldı. Önümde karar vermek için 2 hafta var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Varsa nasıl yol izledi?
Benim anladığım ikizlere değil de diğerine işlem yapılacak öyle mi ?Doktorlar düşük riski fazla ve üçünü de kaybedebiliriz diyorlar. Tek yumurta ikizlerinin de kendi içinde riskleri var.
Merhaba. Tüp bebek tedavisiyle 9 haftalık hamileyim. 2 embriyo transfer edilmişti. Sonradan embriyolardan biri bölünüp tek yumurta ikizine döndü ve üçüz hamile olduğumu öğrendim. Başta çok sevinsem de doktorların risklerin çok fazla olduğunu söylemesi ve fetal redüksiyon onermesiyle mutluluğum yarım kaldı. Önümde karar vermek için 2 hafta var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Varsa nasıl yol izledi?
Merhaba. Tüp bebek tedavisiyle 9 haftalık hamileyim. 2 embriyo transfer edilmişti. Sonradan embriyolardan biri bölünüp tek yumurta ikizine döndü ve üçüz hamile olduğumu öğrendim. Başta çok sevinsem de doktorların risklerin çok fazla olduğunu söylemesi ve fetal redüksiyon onermesiyle mutluluğum yarım kaldı. Önümde karar vermek için 2 hafta var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Varsa nasıl yol izledi?
İşinde Başka bir doktordan daha fikir alın lütfen, çok zor bir karar.İkizlere işlem yapılacak
Nasıl yani ikizlere işlem yapılacak derken ikisinede mi ?İkizlere işlem yapılacak
Evet bir doktora daha gideceğiz bu hafta.İşinde Başka bir doktordan daha fikir alın lütfen, çok zor bir karar.
Yok artık
Kilom yok. Tam tersine bir şey yiyemiyorum ve çok kilo verdim. İkizler rahim agzina yakın ve daha riskli diye.Yok artık
Kesinlikle öyle bir şey yapma arkadaşım mutlaka 2-3 doktora git ona göre karar ver. Yaşın da 40 değil yani
En kötü ikiz taşıyabilirsin diye düşünüyorum tabi ki çok dikkat ederek.
Kilon mu var
Çok geçmiş olsun. Bebeklerden birinin kalbi durdu diyince merak ettim. Kendiliğinden vücut onu dışarı attı mi yoksa bir operasyon geçirmek zorunda kaldınız mı? Ben üç farkli doktora danıştım, her türlü içerde bir sorun olduğunda, içerde yaşayana da müdahale edildiğini söylediler. Diğer bebeği kurtarmanin bir yolu ya da belli bir haftası varsa bilmek isterimbu sorunun dogru cevabi yok arkadasim ayni yollardan gectim.hicbir sorunu olmadan ucuz doguran da var erken dogumla Allah korusun ucunu kaybeden de.daha da zoru bence cocugu erken doguma bagli engelli olanlar
benim ucuzlerden birinin kendiliginden kalbi durdu.ben ikizleri bile cok zor dogurdum 26.haftada dogum basladi zor durdurduk .Allah imtihanini kolaylastirsin
benim gebeliklerim farkli kesedeydi o yuzden sanirim zarari olmadi .8.haftada durdu kalbi sanirimÇok geçmiş olsun. Bebeklerden birinin kalbi durdu diyince merak ettim. Kendiliğinden vücut onu dışarı attı mi yoksa bir operasyon geçirmek zorunda kaldınız mı? Ben üç farkli doktora danıştım, her türlü içerde bir sorun olduğunda, içerde yaşayana da müdahale edildiğini söylediler. Diğer bebeği kurtarmanin bir yolu ya da belli bir haftası varsa bilmek isterim
Merhaba canım umarım okursunuzu bende hikayemş paylaşmak istedimMerhaba. Tüp bebek tedavisiyle 9 haftalık hamileyim. 2 embriyo transfer edilmişti. Sonradan embriyolardan biri bölünüp tek yumurta ikizine döndü ve üçüz hamile olduğumu öğrendim. Başta çok sevinsem de doktorların risklerin çok fazla olduğunu söylemesi ve fetal redüksiyon onermesiyle mutluluğum yarım kaldı. Önümde karar vermek için 2 hafta var ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Bu durumu yaşayan var mı? Varsa nasıl yol izledi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?