- Konu Sahibi bit_pazari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktim bitanem.ilkini begendim fiyat ve marka nedir? ama tam karar vermedim sana donus yaparim almaya karar verdgmde.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bunlar var b8rde pardesu konum var ordada 3 tane esarp var pardesu alanlara hediye edicektim onlarada bakabilirsin canim
canım bunların markaları nedir ve fiyatları??
birinci ugoza ,ikinci sura,üçüncü vizyon,dördüncü tekbir inanın fiyat düşünmedim öyle dolap bekleyen eşarplarımı ekledim alıcı fiyat versin orta yolda buluşuruz veya takas artık nasıl uygun olursa![]()
benimde çok güzel eşarplarım var canım...takas yapalım istersen...ne dersin??
yukarda eklediklerinizmi hepsi yoksa diğer konudada varmı
birinci ugoza ,ikinci sura,üçüncü vizyon,dördüncü tekbir inanın fiyat düşünmedim öyle dolap bekleyen eşarplarımı ekledim alıcı fiyat versin orta yolda buluşuruz veya takas artık nasıl uygun olursa![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1091358&d=1398691757
bunun markası nedir canım, birde ne kadar kullandın? bendekiler bir en fazla iki kez kullanıldı..çok yeniler...
eğer yıpranmış ve iğne izi varsa istemem
Vizyon marka bu canim içinde pudra pembe vizon nar çiçeği tonlari kahverengi tonlari var bir iki kez kullandim diyemem ama bir sezonda bi kac farkli esarbimla degisikli kullandim vede temiz kullandim sizinkileri bilmem ama benim esarplarim yikanip utulenince igne izi barindirmiyor simdi alip iyice baktim her tarafida ortulebilir igne izi fln yok yani birde kendim kullanmicam biseyi bedava dahi olsa baskasina vermem yakindan bi iki foto cektim simdi karar senin canim esarplarimin karsiligi olmaz dersen almazsin cunku kendi esarp kaliteni daha iyi bilirsin
canım ben biraz takıntıyım iğne izli eşarbı kullanamıyorum hiç... kendi eşarplarımı da bir kez kullandıklarımı ekledim buraya...çok kullandıklarımı eklemedim hani haramlık günahlık bi durum olmasın hak geçmesin diye....
sen yeşili mi beğendin? turuncuyu mu? hangisiydi unuttum ben..
çok takıntılıysan bilemem ama monitöre tutum ışıkta iğne izi belli oluyomu diye ışığa tutunca ince çizgiler var tabi neticede kullanılmış eşarp ama normalde çıplak gözle bakınca hiç bi iz deforme bişey yok anlatabildim umarım
![]()
anladım canım ama iğne izi varsa almıyım... benimkilerde kullanılmış olsa hiç önemli değil çeşit olsun diye değişrim ama bir iki kez kullandım sadece....yepyeni duruyor...o yüzden kusuruma bakma canım olur mu hakkını helal et...
![]()
Eki Görüntüle 1091954 konu sahibi bende bunlar var...hepsi ipek...bir kaç kez kullanıldı sadece yepyeniler....
fiyatta yardımcı olurum...
Eki Görüntüle 1091959 Eki Görüntüle 1091960 Eki Görüntüle 1091957 Eki Görüntüle 1091958 Eki Görüntüle 1091956
Canim leoparli ve ilk bastaki mavili kac olur ikisi
Eki Görüntüle 1091954 konu sahibi bende bunlar var...hepsi ipek...bir kaç kez kullanıldı sadece yepyeniler....
fiyatta yardımcı olurum...
Eki Görüntüle 1091959 Eki Görüntüle 1091960 Eki Görüntüle 1091957 Eki Görüntüle 1091958 Eki Görüntüle 1091956
canım leoparlı 20 olur...son fiyat...çok yeni..bir iki kez kullandım sadece...
diğerini takas düşünüyorum biriyle canım malesef...başka beğendiğin varsa anlaşırız...