Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar 1 ay önce hamile olduğumu öğrenmiştim ki bu günde tek yumurta üçüzlerinin yolda olduğunu öğrendim çok endişeliyim! Üçüz gebelik yaşayanlar var mı aranızda?
Merhaba kızlar 1 ay önce hamile olduğumu öğrenmiştim ki bu günde tek yumurta üçüzlerinin yolda olduğunu öğrendim çok endişeliyim! Üçüz gebelik yaşayanlar var mı aranızda?
Nasıl geçiyor hamileliğimniz :) kaçıncı haftadasınız.
11. Haftamdayım aşırı sağ kasık ağrım oluyor çok az açık kırmızı lekem geldi hiç başınıza geldi mi
Merhaba hanımlar, bende 3 kese ile aranıza geldim. Tüp bebek ile hamile kaldım ve 3 ayrı kese ile ucuzlere hamileyim inşallah. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Doktorum aynı size söyledikleri gibi birini alalım teklifini yaptı. 10 gün sonra kalp atışına gideceğiz Rabbım hayırlısını nasip etsin inşallah