Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası üçüzlerim ve hamileliğim

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Peki manevi olarak hepsine yetecekmisiniz yetecekseniz planiniz nedir merak ettim ? Sadece merak art niet yok
Ben mi çok hassasim acaba düşündüm ve çoğul olma ihtimali var diyorsunuz

maddi sorunumuz yok çok şükür. manevi olarak yeterim inşallah.

fetihcdüşünüyorum 513826 .!.:
maddi sorunumuz yok çok şükür. manevi olarak yeterim inşallah.
Manevi olarak dusunuyorum sizde insansiniz ne bilim ben korktum sizin yerinize . elbette çocuk çok güzel şeyde tüm hayat bundan ibaret olmasa gerek
Peki tedaviylrmi oluyor yoksa çokçami yumurta oluşuyor çünküiki kere denk gelmesi mucize gibi olsa gerek

tedavi olduk ama tüp bebek yaptırmadık . yaptıracağımız zaman hamile kaldım. yeni hamileliğim de değerim çok yüksek çıktı . daha belli değil çoğul olabilir dedi. hormonlarım daha toparlanmadan hamile kalmışım ondan da değerim yüksek çıkmış olabilir miş. farketmez tekde olsa çoğulda olsa hazırım.

kesinlikle çalışmadan emekli olma düşüncem yok. 3 sene sonra zaten bunlarla okuluma gider gelirim . allah nasip ederse sonuna kadar çalışacağım.

Masallah ucuzleriniz var demek
O fiyat cok cok az.Hem 3 bebege birden bakacak.

5-6 tane çocuk... Vay be. Allah bağışlasın.
Ayrıca 400 çok az.

400 ücüzler icin evet az. hem komsunuz hemde evnizde bakilacagina göre 800 yeterli yol yapilmiyor zaten. birde bazi arkadaslara hayret ettim bayan ücreti soruyor bazilarida hamileligi sorguluyor.. gercekten hayrett !! sizide tebrik ederim allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin ins.

Ücüz bebek harika Allah bagislasin yeni bebislerinizi de sağ salim kucağıniza almayi nasip etsin.
5 aylık demiştiniz merak ettim ilk doğumunuz nasıl oldu. Büyük ihtimal sezeryan olmuştur. Aradan 1 sene geçmeden tekrar sezeryan olmak Riskli Değil mi ? doktorunuz bu konuda ne söyledi.

400 cocuk basi aylik 133 tl yani uygun mu bu fiyat sizce?
cocuklariniz cok uysallar galiba . hem yeni gelenden korkmadiginiza hem de tek kisinin bakabilecegini dusundugunuze gore.

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Evlatlarını sana bağışlasın. Valla kendini koy bakıcının yerine başkasının 3 çocuğuna aylık 400tl ye bakar mıydın? Ben bakmazdım şahsen. Daha yüksek bir rakam önerin bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…