Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası üçüzlerim ve hamileliğim

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
anladım. ne yapalım. 800 diyeyim o zaman. teşekkür ederim.

Bence öncelikle ona sorun dusundugun bir fiyat var mi diye. Üc çocuğa bakmak zor. Küçük bir ilde yaşıyorum. Burda 500 u yeterli bulmuuyorlar. Hayırlı olsun bu arada :)

Valla doğru ben tek bebekle yemek yapamıyorum

Maşallah Allah yardimciniz olsun 3 kucakta 2 karinda ben bir taneye zor bakiyorum zor bakiyorum derken altini degos ustinu degis emzir ek gidasini hazirla ver yemedi değiştir baska birsey yedir salla uyut oyna kucagina al sev op kokla derken aksam oluyor e hani ev hani yemek hani gezme tozma oyle birsey zaten yok seni gonulden kutluyorum firsatin olumca yazar misin bir gununuz nasil geciyor

Böyle bir konu daha vardı sanki, fake çıkmıştı o da dördüzüm var gene dördüze hamileyim mi ne yazmıştı, neyse

400 elbette az 1000 den aç ağzını bir de yemek demişsin bir çeşit

bence 3 bebek için çok az. bu arada sağlıkla büyütün diğerlerinide sakın aldırmayın. vardır bi hayrı :)

Batman'da tek çocuk 500 diyorlar ki yemek falan yok, 3 çocuk arti gelenler kaç tane ise o kadar çocuk beyin yandı benim, bakıcı değil yatılı yardimci şart, yeni bebekler doğduğunda diğerleri ayaklanmıs olacak her biri bir bağa gidecek evin içinde

bulunduğum ilde tek çocuğa sadece çocuk bakımı 900-1100 arası alıyolar en makul olarak..siz 3 çocuğa inşallah bulursunuz.

3 çocuk+ 1 çeşit yemek için 400 çok insafsız bir rakam..
Şahsen 400 tl için tek çocuğa bakmam.
Siz sadece 400 tl için üçüz bebeğe bakar miydiniz???
Bir de siz hakikaten bir insanın üçüz bebek bakıp yardım almadan yemek yapabileceğini inanıyor musunuz ??

bulunduğum ilde tek çocuğa sadece çocuk bakımı 900-1100 arası alıyolar en makul olarak..siz 3 çocuğa inşallah bulursunuz.

Bulunduğun ilde 2010 da tek çocuğa Cumartesi dahil 900 verdim

Bu miktar asgari ücretin üstünde idi

Akşam araba ile eve bıraktık yemek çamaşır günlük temizlik vs de yaptı

fiyat konusunda İstanbul uçmuş durumda olduğu için bir şey diyemeyeceğim.
Ama ne kadar verirseniz verin yanında yemek beklemeyin bence.
Kv benim tek çocuğuma bakarken tek çeşit yemek yapardı, bazen onu da yapamazdı.
Sizin 3 çocuk bir de yürüyorlarsa onların peşinden ayrılmasın yeter.
Eşiniz de erken geliyorsa siz yaparsınız yemek, ya da siz eve geldikten sonra göndermeyin komşunuzu, o zaman yemek yapsın.
O zman da süre artacağından ücret artacaktır ama...
Allah kolaylık versin .

2 ay çalış,3 sene doğum izni al ne güzel valla..evet öğretmenlik zor kabule diyorum ama bu şekilde faydalananlar da var...
2 ay çalışacakmışsınız,bari 1.sınıf almayın,yazık çocuklara 2 ay sonra öğretmenlerinin gideceği kesin.
konuya gelirsek,3 bebeğe 1 kişinin yeceğine asla innamıyorum,bir de yemek yapacak..ücretii bir yana koyarsak ,siz 5 aylık 3 bebeğinize gönül rahatlığıyla 1 kiişinin bakabileceğine inanıyor musunuz?

durun ya 5 aylık üçüzler, hamile bayan 2 ay çalışacak.
bir hesap sorunu yok mu burada????

Çok güzel bir mucize ya. Ne güzel çok kardeşli evlatlarınız olacak. Çok şanslılar hemde eğitimli bir anneye sahip olacakları için. Tebrik ediyorum hem üçüzleri hem de gelecek olanı. Sizin için endiselenenleri de hic takmayın. Kimin kaç çocuk sahibi olacağına ya da çocuk sahibi olmak istememesine kimsenin laf söylemeye hakki yok diye düşünüyorum. Anaokulu öğretmeniymişsiniz. Çok da güzel bakarsiniz :)
Sorunun cevabına gelince 800 makul bence. komşunuzun tavrına gorede 1000 yapabilirsiniz.
Tekrar tebrikler,sizin adınıza çok sevindim :)

400 tl tabikide çok az. kadın 3 gün temizliğe gitse bu parayı çıkarır zaten ve 3 tane çocugun sorumluluğunu alacak hiç kolay değil. bence 1 kişiye 800 tl vermek yerine 2 kişi bulun 400'er lira verin tek kadın 3 tane çocugun peşinden koşamaz veya anneniz filan başlarında olsun ben olsam güvenemezdim açıkçası

3bebek için aylık 800 bile az.kabul ederse ne ala.Benim 6 aylık kızım var 1000TL ve sigortası karşılığında zar zor buldum.ben de istanbuldayım.maddi manevi haliyle zor oluyordur ama ucuz etin yahnisi de bol olurmuş ya dikkat edin yine de.ne diyeyim kolay gelsin size.

Merhaba Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ucuz bebeklerinizede rabbim uzun saglikli omurler versin insallah.
Ucret olarak 400 oldukca az. Hatta tek basina nasil bakocak cidden zor . Allah yardimciniz olsun sizinde bakicininda.. 800 yarim gun icin olabilir. Kolayliklar diliyorum.

Bir de konuyu okusanız yorum yapmadan önce... Anaokulu öğretmeniymiş konu sahibi...

Izin alıp devletin parasını yemiyor sonuçta. Ücretsiz izin alıyor. Eğer tüm şartlar özel sektörle eşit olacak olsa, niye memurluk için uğraşsın ki bunca insan?

Sen kpss belasıyla uğraşacaksın, atanacaksın, ondan sonra da senin ücretsiz iznini çok görecek bazıları...

Öğretmen falan değilim, ama mantığım ve vicdanım var, ona göre değerlendiriyorum !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…