Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası üçüzlerim ve hamileliğim

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
400x3 olarak hesaplamalı bence. Tek çocuk bile insanın sinirini zorlayabilirken üç tane baş etmek zordur.

Ayrıca maddi durum iyiyse bu gereksiz çaba neden? İlla ki çalışıcam diye...tut bi yardımcı,o ev işlerine baksın sen de bebeklerine...
Burda bile yazan olmuş 3 çocuk sinir zıplatır diye...para için neden çocuklarıma yan baktırayım ki

Allah yardımcın olsun arkadaşım. Evlatlarını sana bağışlasın. Valla kendini koy bakıcının yerine başkasının 3 çocuğuna aylık 400tl ye bakar mıydın? Ben bakmazdım şahsen. Daha yüksek bir rakam önerin bence de.

800 diyeceğıim. az bulursa kendisi ne kadar isterse artık . 2 ay idare etmem gerekiyor . kimsem yok burda. kayınvalidem var ama o da çalışıyor bakamaz .

Şöyle olabilir aslında; siz ücretsiz izindeyken yalnız çocuk bakmakta zorlanacağınız için bayana 400 vererek yanınızda çalıştırabilirsiniz. O da yarım gün için.tam gün için az.Ama çocukları tek bakıcıya 2 aylığınada olsa çok zor. Bakıcıya yardım edebilecek bir yardımcınız varsa ne iyi olur.

400 bu isin piyasasini bilmiyorum ancak 3 cocuk icin cok az bir rakam.
Kaldiki 1 degil 3 cocuk.
Cocuk bakiminin saatlik ucretini arastirin ve ikiyle carpin, cunku Allah bagislasin 3 cocuga bakacak hanimefendi.

Ayrıca maddi durum iyiyse bu gereksiz çaba neden? İlla ki çalışıcam diye...tut bi yardımcı,o ev işlerine baksın sen de bebeklerine...
Burda bile yazan olmuş 3 çocuk sinir zıplatır diye...para için neden çocuklarıma yan baktırayım ki

maddi durum. evim kendimize ait. arabamızda var . eşim polis. bende öğretmen. fazladan gelirimiz yok . çalışmazsam zor olur. 7 bin civarı toplam maaşimız var.

malesef planlı değildi. üçüzlerim zaten 5 yıl sonra oldu. olmaz tekrar dedim. 5 yıl boyunca da hiç korunmamıştım. nasip .
Allah bağışlasın.
Bir daha doğurmak zorunda değilsiniz öyle düşünün :KK49:
yerinizde olsam doğurduktan sonra spiral taktırırdım ya da 3 aylık iğne :)

Arkadaşlar 5 aylık üçüzlerim var . allah isteyen herkese nasip etsin. tekrar hamileyim doktorum çoğul dedi daha belli değil şuan 4 haftalık . öğretmenim malum okullar açılıyor . bakacak kimse yok şuan. komşuma söyledim . 7.30dan 1 e kadar 400 olarak düşündüm daha para konuşmadık. 2 ay çalışmam gerekiyor . geçen senede hiç çalışmadım malesef. tekrar ücretsiz izin alacağım. 400 lira uygun mu?
Valla hell olsun arkadaşım öyle bi yazmışsınki hayretle okudum benim 1 tane oğlum var Allahım sağlığını versin 1 taneyle bile bazen delircek gibi oluyorum birkin perişan yorgun düşüyorum sende 3 tane daha 5 aylıklar ve 2. Yehamilesin bununda çoğul olma ihtimali var ve bu kadar relaxsın n diyim helal olsun bunun dişi var gece terörü var uykusuzluğu yemek sorunu va vs* 3

800 diyeceğıim. az bulursa kendisi ne kadar isterse artık . 2 ay idare etmem gerekiyor . kimsem yok burda. kayınvalidem var ama o da çalışıyor bakamaz .
Ya daha çok minikler ama. Bir süre daha izne ayrılıp bakıcıyla birlikte sizde ilgilenseniz daha iyi olmaz mı? Maddi sorunumuz yok Dediğiniz için söylüyorum bunu.

5 aylık bebek bir nebze kolay bakılır ama emeklediğinde,sıraladığında hepsine aynı özeni gösterebilecek mi bakıcınız?

Ayaklandıklarında çok meraklı ve Maceracı oluyorlar. Bakımları zor olacaktır.

3 Bebege birden nasil yetisiyorsunuz ya. :KK57: Ben 1 taneyle basedemiyorum mahfoluyorum. Allah yardimciniz olsun.

Soylediginiz miktar bence de cok az. 600 tl teklif edin. Eger az filan derse 700 diyin. Yok parasi yok nasil olsa.

Ya daha çok minikler ama. Bir süre daha izne ayrılıp bakıcıyla birlikte sizde ilgilenseniz daha iyi olmaz mı? Maddi sorunumuz yok Dediğiniz için söylüyorum bunu.

5 aylık bebek bir nebze kolay bakılır ama emeklediğinde,sıraladığında hepsine aynı özeni gösterebilecek mi bakıcınız?

Ayaklandıklarında çok meraklı ve Maceracı oluyorlar. Bakımları zor olacaktır.

ben 2 aylığına baktırmak istiyorum. geçen senede hiç çalışamadım ücretsiz izin aldım. bu sene vermediler 2 ay kadar çalışmam gerekiyormuş. 2 ay idare edebilirsem gerisini hallederim inşallah.

ben 2 aylığına baktırmak istiyorum. geçen senede hiç çalışamadım ücretsiz izin aldım. bu sene vermediler 2 ay kadar çalışmam gerekiyormuş. 2 ay idare edebilirsem gerisini hallederim inşallah.
Pardon kaçırmışım ben Orayı ;) halledersiniz inşallah. Bu arada cinsiyetleri ne bebeklerin merak ettim :)

hepinize teşekkür ederim. fazla giremiyorum. sorularınız olursa yarın bakabilirsem cevaplarım. iyi geceler

Halletme ihtimaliniz zayıf. Gebe olacaksınız ve hareketleriniz kısıtlanacak. Şimdiki halinizi baz almayın. Bayanı kırmadan iş anlaşması yapın muhtemelen tekrar ihtiyacınız olacak. Bir de 3 çocuk bakıp yemek yapma olayı nedir; 3 çocuğu baksa yetmez mi?

Bence ise alacaginiz kisiyi uzun sureliymis gibi ise alin, 2 ay demeyin ve secerken de.o sekilde secin. Cunku 2. Gebelik cok farkli oluyor olabilir, hele de erkekse iyice agirlasacaksiniz , kizlariniz git.gide.daha.cok ilgi isteyecek, 2 aydan sonra da gelsin, en.azindan evi toparlasin yemek yapsin siz de kizlarla oynayin.

Bebeklerinizi Allah bagislasin ve Allah yardimciniz olsun. Allah dagina gore.kar veriyor sanirim, ben yapamazdim, en zoru oyun oynamak, 3 tane arti 2 tane daha, metanetinize hayranim.

Maşallah diyorum herşeyden önce.biz öğretmenler çocukları severiz.sınıfta birsürü öğrenciye yetiyoruzda kendi çocuklarımızamı yetemeyeceğiz.ben çok mutlu oldum senin adına.çocuklarını çok güzel yetiştireceğine eminim.tebrikler annecik.yalnız ben tek çocuğa 400 anlaştım yarım gün. bencede üçüze az.cinsiyetleri ne bebişlerin.

Son düzenleme:
Back
X