- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. gebeliğiniz planlı mıydı?
Allah yardımcın olsun arkadaşım. Evlatlarını sana bağışlasın. Valla kendini koy bakıcının yerine başkasının 3 çocuğuna aylık 400tl ye bakar mıydın? Ben bakmazdım şahsen. Daha yüksek bir rakam önerin bence de.
Ayrıca maddi durum iyiyse bu gereksiz çaba neden? İlla ki çalışıcam diye...tut bi yardımcı,o ev işlerine baksın sen de bebeklerine...
Burda bile yazan olmuş 3 çocuk sinir zıplatır diye...para için neden çocuklarıma yan baktırayım ki
Allah bağışlasın.malesef planlı değildi. üçüzlerim zaten 5 yıl sonra oldu. olmaz tekrar dedim. 5 yıl boyunca da hiç korunmamıştım. nasip .
Valla hell olsun arkadaşım öyle bi yazmışsınki hayretle okudum benim 1 tane oğlum var Allahım sağlığını versin 1 taneyle bile bazen delircek gibi oluyorum birkin perişan yorgun düşüyorum sende 3 tane daha 5 aylıklar ve 2. Yehamilesin bununda çoğul olma ihtimali var ve bu kadar relaxsın n diyim helal olsun bunun dişi var gece terörü var uykusuzluğu yemek sorunu va vs* 3Arkadaşlar 5 aylık üçüzlerim var . allah isteyen herkese nasip etsin. tekrar hamileyim doktorum çoğul dedi daha belli değil şuan 4 haftalık . öğretmenim malum okullar açılıyor . bakacak kimse yok şuan. komşuma söyledim . 7.30dan 1 e kadar 400 olarak düşündüm daha para konuşmadık. 2 ay çalışmam gerekiyor . geçen senede hiç çalışmadım malesef. tekrar ücretsiz izin alacağım. 400 lira uygun mu?
Ya daha çok minikler ama. Bir süre daha izne ayrılıp bakıcıyla birlikte sizde ilgilenseniz daha iyi olmaz mı? Maddi sorunumuz yok Dediğiniz için söylüyorum bunu.800 diyeceğıim. az bulursa kendisi ne kadar isterse artık . 2 ay idare etmem gerekiyor . kimsem yok burda. kayınvalidem var ama o da çalışıyor bakamaz .
Allah bağışlasın.
Bir daha doğurmak zorunda değilsiniz öyle düşünün
yerinizde olsam doğurduktan sonra spiral taktırırdım ya da 3 aylık iğne :)
Ya daha çok minikler ama. Bir süre daha izne ayrılıp bakıcıyla birlikte sizde ilgilenseniz daha iyi olmaz mı? Maddi sorunumuz yok Dediğiniz için söylüyorum bunu.
5 aylık bebek bir nebze kolay bakılır ama emeklediğinde,sıraladığında hepsine aynı özeni gösterebilecek mi bakıcınız?
Ayaklandıklarında çok meraklı ve Maceracı oluyorlar. Bakımları zor olacaktır.
Pardon kaçırmışım ben Orayıben 2 aylığına baktırmak istiyorum. geçen senede hiç çalışamadım ücretsiz izin aldım. bu sene vermediler 2 ay kadar çalışmam gerekiyormuş. 2 ay idare edebilirsem gerisini hallederim inşallah.
Pardon kaçırmışım ben Orayıhalledersiniz inşallah. Bu arada cinsiyetleri ne bebeklerin merak ettim :)
Maşallah ya. Allah bağışlasın hepsini.üçüzlerim kız
Halletme ihtimaliniz zayıf. Gebe olacaksınız ve hareketleriniz kısıtlanacak. Şimdiki halinizi baz almayın. Bayanı kırmadan iş anlaşması yapın muhtemelen tekrar ihtiyacınız olacak. Bir de 3 çocuk bakıp yemek yapma olayı nedir; 3 çocuğu baksa yetmez mi?ben 2 aylığına baktırmak istiyorum. geçen senede hiç çalışamadım ücretsiz izin aldım. bu sene vermediler 2 ay kadar çalışmam gerekiyormuş. 2 ay idare edebilirsem gerisini hallederim inşallah.