- Konu Sahibi nexsxemi istiyorum
-
arkadaşlar yorumların hepsini okudum aynı şeyi bende yaşadım ve tüp bebek üçüzlerime o redüksiyonu yaptırdım malesef 1 hafta sonra hepsini kaybettim şu anki aklım olsa o dr ların hiçbirini dinlemez devam ederdim ölene kadar bu acıyla yaşayacağım keşke bıraksaydım kendi haline diyorum belkide bugün kucağımda olurdular bu işlemin yüzde 10 zararı varmış bundan sonra yaptırmayı düşünen arkadaşlar sakın düşünmeyin bile diyorum allah onlara bir karında can verdiyse bir sebebi vardır..zaten embriyo sayısı artık iki yada bire düşüyor bence çok iyi olmuş dr lar tıp kazansın diye hastaların umutlarını hayallerini bir anda yıkıyorlar neler yaşadığımız umurlarında değil herkese sağlıklı anne olmayı diliyorum...
selam kızlar hala ankaradayım 20 gün hastanede yattım ama kanama durmadığı için çok riskli görüldü ve redüksiyon yapılamadı. ama bebeklerim iyi şuan 15. haftanın içindeyim.kanamam çok az haraket etmezsem sadece akıntım pembe beyaz karışık geliyor ama ayağa kalkarsam yürürsem kanamam yoğunlaşıyor çok karışık bir durum. hacettepe üniversitsinde yattım ama çok zor günlerdi çarşamba son kontrol olacak ve memlekete dönüyorum ama hep hastanede yatmam gerekiyormuş
selam kızlar hala ankaradayım 20 gün hastanede yattım ama kanama durmadığı için çok riskli görüldü ve redüksiyon yapılamadı. ama bebeklerim iyi şuan 15. haftanın içindeyim.kanamam çok az haraket etmezsem sadece akıntım pembe beyaz karışık geliyor ama ayağa kalkarsam yürürsem kanamam yoğunlaşıyor çok karışık bir durum. hacettepe üniversitsinde yattım ama çok zor günlerdi çarşamba son kontrol olacak ve memlekete dönüyorum ama hep hastanede yatmam gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?