cherry_jam baktığım heryerdesin ANNE Kayıtlı Üye Katılım 21 Ağustos 2009 Mesajlar 706 Emoji Skoru 2 Puanlar 96 Yer İstanbul 21 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cherry_jam #1 arkadaşlar istanbul anadolu yakasında oturuyorum. üds kursu için tavsiye edebileceğiniz kurslar var mıdır acaba ? şimdiden teşekkürler
arkadaşlar istanbul anadolu yakasında oturuyorum. üds kursu için tavsiye edebileceğiniz kurslar var mıdır acaba ? şimdiden teşekkürler
cherry_jam baktığım heryerdesin ANNE Kayıtlı Üye Katılım 21 Ağustos 2009 Mesajlar 706 Emoji Skoru 2 Puanlar 96 Yer İstanbul 30 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cherry_jam #2 yok mudur bi bilgisi olan
cherry_jam baktığım heryerdesin ANNE Kayıtlı Üye Katılım 21 Ağustos 2009 Mesajlar 706 Emoji Skoru 2 Puanlar 96 Yer İstanbul 22 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi cherry_jam #3 arkadaşlar tavsiye bekliyorum lütfennnnnnnnnnnn ((((
K krizanten Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 16 Şubat 2012 Mesajlar 24 Emoji Skoru 0 Puanlar 0 Yer İstanbul 25 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cherry_jam #4 infolang dil okulları var. iyi diyorlar. ben de gitmeyi düşünüyorum aynı şekilde anadolu yakasında.
asmin44 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Ağustos 2009 Mesajlar 447 Emoji Skoru 60 Puanlar 123 Yaş 45 21 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cherry_jam #5 bişi soracağım üds kursuna gitmek için iyi kötü bi ingilizce alt yapının olması mı gerekiyor
curiouss Guru Kayıtlı Üye Katılım 11 Ağustos 2011 Mesajlar 5.844 Emoji Skoru 3.392 Puanlar 373 21 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cherry_jam #6 üds sınavı için enazından intermediate seviyesinde olmanız lazm
B busehaktan Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Mart 2012 Mesajlar 16 Emoji Skoru 0 Puanlar 36 Yer Adıyaman 26 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cherry_jam #7 curiouss .!.: üds sınavı için enazından intermediate seviyesinde olmanız lazm Genişletmek için tıkla... çok doğru, eğer belli bir seviyeye ulaşılmışsa kursların faydası yüksek. internet üzerinden bir kaç paket eğitimi duymuştum ama bence bir kursa gitmek daha verimli olacaktır, bunun için de infolang dil okullarını önerebilirim
curiouss .!.: üds sınavı için enazından intermediate seviyesinde olmanız lazm Genişletmek için tıkla... çok doğru, eğer belli bir seviyeye ulaşılmışsa kursların faydası yüksek. internet üzerinden bir kaç paket eğitimi duymuştum ama bence bir kursa gitmek daha verimli olacaktır, bunun için de infolang dil okullarını önerebilirim
S smart38 Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 18 Ağustos 2007 Mesajlar 106 Emoji Skoru 1 Puanlar 621 Yaş 50 Yer İstanbul 27 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cherry_jam #8 hala üds ya da yeni adıyla YDS ye hazırlanıyor musunuz....
B busrauysal Üye Kayıtlı Üye Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 65 Emoji Skoru 4 Puanlar 6 Yaş 36 Yer Bursa 23 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cherry_jam #9 JUSTENGLISH kursunu herkese tavsiye ediyorum. Ben Bursadakine gittim ve hedefime ulaştım ayrıca geçtm bile hemde çok kısa bir sürede :)
JUSTENGLISH kursunu herkese tavsiye ediyorum. Ben Bursadakine gittim ve hedefime ulaştım ayrıca geçtm bile hemde çok kısa bir sürede :)