• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli gerginlik hissi

Bir cinnet herseyi cozer.
Cinnet geçirdim bi kere mesela benim eve gelmiyo cinneti geçirten kişi. Ama mecburen bir şekilde bir araya gelmek durumunda kaldığımız da hala aynı üstten ve akıl veren ve hatta emir veren tavır, kustum artık.

Cinnet geçirdim bi kere mesela benim eve gelmiyo cinneti geçirten kişi. Ama mecburen bir şekilde bir araya gelmek durumunda kaldığımız da hala aynı üstten ve akıl veren ve hatta emir veren tavır, kustum artık.
O zaman en guzeli dikkate almamak. Evet cok batiyor soyledikleir ama baska yoluda yok. Esiniz ne diyor bu durumlara

O zaman en guzeli dikkate almamak. Evet cok batiyor soyledikleir ama baska yoluda yok. Esiniz ne diyor bu durumlara
Benim eşim yogi gibidir sakinlik abidesi. Kavga gürültü sıkıntı yüksek ses sevmez. Takma boşver he de geç diyo ne dicek.

Benim eşim yogi gibidir sakinlik abidesi. Kavga gürültü sıkıntı yüksek ses sevmez. Takma boşver he de geç diyo ne dicek.
Biz buna tatli su baligi cinsi erkek diyoruz. Bana bulasmasinlarda ne olursa olsun tarzinda takiliyor.
Bence o dahil olsa herkes cekinir bir geri basar

Kafaya birikiyor ama takıla takıla . Onlar saçmalamayı bıraksa , bizler niye hep idare eden taraf olmalıyız ?

Biz buna tatli su baligi cinsi erkek diyoruz. Bana bulasmasinlarda ne olursa olsun tarzinda takiliyor.
Ay yok dahil de olsa çok saygın bir konuşma yapar asla anlamazlar heralde dhjsjd

aslında çok da büyük taktiklere gerek yok. hadsiz ve ayarsız şekilde mi konuşuyorlar? o halde siz de o anda içinizden ne tepki vermek istiyorsanız öyle konuşun. incinirmiş, kırılırmış, insanlar ayıplarmış. bunları boşverin.

aslında çok da büyük taktiklere gerek yok. hadsiz ve ayarsız şekilde mi konuşuyorlar? o halde siz de o anda içinizden ne tepki vermek istiyorsanız öyle konuşun. incinirmiş, kırılırmış, insanlar ayıplarmış. bunları boşverin.
Bu da doğru bak

Bu tavrım kabul görmüyor sonra ben çok keskin fikirli keskin tavırlı sinir hastası bir insan oluyorum inanabiliyor musun? Sanki sorun bendeymiş gibi sanki ben milletin her şeyine karışıyormuşum gibi bir muamele görüyorum resmen.
Tamam sinirli bilsinler. Bana karışmayın kardeşim sorduk mu de. Sizin yetistirdiklerinizi de görüyoruz de (bunu deyince ambele oluyolar genelde, çok severim). Ne düşünüyorsan onu söyle yani.

KV uyarıp duruyordu beni bir ara (çocuğu çok sıkma bırak vs) dedim ben sana karışıyor muyum sen niye bana bunları söylüyorsun? Ben böyle yetiştiriyorum, bırakayım da x y z (buraya kendi başlarına gelen kazaları koyuyorum) mi olsun diyorum. Artık bir şey demiyor. Eşimin akrabaları beni biraz ters biliyor mesela çünkü saçmalıklarına sessiz kalmadım zamanında, şimdi bir şey diyen çıkmıyor 😇

Bunlara bilimden ilimden mantıktan bahsetmek işe yaramaz bozup atacaksın
Kız aynen öyle . Ben önceleri açıklıyordum saf gibi . Yok bildiğin gibi değil böyle böyle diye . Sonra baktım birşey değişmiyor tek değişen benim sinir sistemim . Artık ben de onların sinir sistemini bozuyorum 😂

Kız aynen öyle . Ben önceleri açıklıyordum saf gibi . Yok bildiğin gibi değil böyle böyle diye . Sonra vaktım birşey değişmiyor tek değişen benim sinir sistemim . Artık ben de onların sinir sistemini bozuyorum 😂
Ben sinir olacağıma karşıdaki olsun aynen. Gereksiz konuşanlara hiç katlanamiyorum artık.

Ben sinir olacağıma karşıdaki olsun aynen. Gereksiz konuşanlara hiç katlanamiyorum artık.
En son sinirimi şu zıplattı . Küçücük ilçede oturan yakınım dışarda nasıl bu kadar saat kaldığımı sorguladı . Birincisi sanane , ikincisi metropoldeyim yol sürüyor gidiş geliş 2 saat sadece 😂cevabım artık açıklamak olmadı böyle: oh geziyorum sefam olsun sen de aynını yap dedim 😁

görüşmeyeceksiniz başka çare yok

En son sinirimi şu zıplattı . Küçücük ilçede oturan yakınım dışarda nasıl bu kadar saat kaldığımı sorguladı . Birincisi sanane , ikincisi metropoldeyim yol sürüyor gidiş geliş 2 saat sadece 😂cevabım artık açıklamak olmadı böyle: oh geziyorum sefam olsun sen de aynını yap dedim 😁

Daha kotusu benim Turkce bilip bilmedigim sorgulandi ya noterde. 😄😄 Notere gitmistim ve Turkce konusuyorum kadin bana dedi ki kagida turkce bisey yazabilir misin yazmayi biliyor musun Turkce? Ne alakaysa. 😄😄
Turkiye disinda bir bi kagit işim vardi onun icin gitmistim ama ayni zamanda kac senelik Turk vatandasyim. 🙄
Eşime soyledigimde cok kizmisti noter benim turkcemi test etti resmen. 😄😄😄

Daha kotusu benim Turkce bilip bilmedigim sorgulandi ya noterde. 😄😄 Notere gitmistim ve Turkce konusuyorum kadin bana dedi ki kagida turkce bisey yazabilir misin yazmayi biliyor musun Turkce? Ne alakaysa. 😄😄
Turkiye disinda bir bi kagit işim vardi onun icin gitmistim ama ayni zamanda kac senelik Turk vatandasyim. 🙄
Eşime soyledigimde cok kizmisti noter benim turkcemi test etti resmen. 😄😄😄
Bunlarla alay edeceksin sen de. Esmerse mesela , Tanzanya mı Senegal mi memleket diye soracaksın . Beyaz tenli ise , Rusya’dan niye taşındın niye noter oldun? Öyle saçmalığa böyle saçma sorular yakışır .😁🫣

Back
X