• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli gerginlik hissi

Kadın sanki çocuğunun düşmesini isteyecek ? Sadece laf olsun diye konuşuyor bazı insanlar haklısın

Huzur bozmaktan başka bir şey değil yaptıkları..

Madem öyle kalk ilgilen çocukla e faydan dokunmuyorsa sus karışma annesine de çocuğuna da..

Konu sahibinin biraz gamsız olması lazım yoksa boşu boşuna asabı bozulur.

Bunlarla alay edeceksin sen de. Esmerse mesela , Tanzanya mı Senegal mi memleket diye soracaksın . Beyaz tenli ise , Rusya’dan niye taşındın niye noter oldun? Öyle saçmalığa böyle saçma sorular yakışır .😁🫣

Yok mal gibi verdigi kagida turkce seyler yazmistim ve turkce bildigime ikna etmistim. 😄😄😄 Sonradan dusundum benim yapacagim işle Turkce bilgim ne alakaydi diye ve niye ispat etmek zorunda kaldim. 😬

Ya polon ya ukraynali saniyorlar genelde Hollanda ukraynali multeci saniliyorum. 😄😄

Huzur bozmaktan başka bir şey değil yaptıkları..

Madem öyle kalk ilgilen çocukla e faydan dokunmuyorsa sus karışma annesine de çocuğuna da..

Konu sahibinin biraz gamsız olması lazım yoksa boşu boşuna asabı bozulur.
Sürekli sorgulandığınızı düşünün dört bir yandan kuşatılmış gibi hissediyorum ya neyse artık

Sizi az çok biliyorum ve yanlış anlaşılmak da istemem. Bütün bunlar çok bunaltıcı hakkınız var. Ama nedense bana sizi tüketen ve tahammülünüzü bitiren başka bir şeymiş gibi geldi. Bunlar da üstüne gelmiş bu insanlara enerjiniz kalmamış gibi. Bir süre hiçbiri ile görüşmeyin kırılıp alınırlar diye de düşünmeyin.

Görüştüğünüz zamanlarda da içinizden geldiği gibi davranın, içinizden geçeni söyleyin.

Sizi az çok biliyorum ve yanlış anlaşılmak da istemem. Bütün bunlar çok bunaltıcı hakkınız var. Ama nedense bana sizi tüketen ve tahammülünüzü bitiren başka bir şeymiş gibi geldi. Bunlar da üstüne gelmiş bu insanlara enerjiniz kalmamış gibi. Bir süre hiçbiri ile görüşmeyin kırılıp alınırlar diye de düşünmeyin.

Görüştüğünüz zamanlarda da içinizden geldiği gibi davranın, içinizden geçeni söyleyin.
Ya evet aslında her şey üst üste geldi. Çocuk iş bir de bu sorunlar. Gerçekten çok yoruldum. Bunlar da tuzu biberi ama günlük hayatta beni en çok yıpratan şey bu bahsettiklerim bana kendimi en kötü hissettiren

Ya evet aslında her şey üst üste geldi. Çocuk iş bir de bu sorunlar. Gerçekten çok yoruldum. Bunlar da tuzu biberi ama günlük hayatta beni en çok yıpratan şey bu bahsettiklerim bana kendimi en kötü hissettiren

Haklısınız daha başka dertler varsa her şeye müdahale edip karışan insanlara krediniz kalmaz. Bu insanlar bir şekilde size eksik hissettirmeyi başarıyor. Belki bunu görünür hale getirdikleri için kırılma noktanız. Çünkü zannediyorum içten içe kendini döven biri olabilirsiniz. Esas sorun onlar değil, iyi performans göstermeye ve her şeye yetişmeye çalışırken tükenmeniz. Diğer konuları yoluna koymaya çalışın bu esnada da bu kişilere mesafe koyun. Takdir beklemiyorsunuz sonuçta ama devamlı kusur bulanda insanın canı burnundayken hiç çekilmiyor. Daha dengeli bir tempo tutturduğunuz zaman görüşür gerekirse sırayla haklarından gelirsiniz.

Back
X