üf bu ne yaa.

mmentos

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
76
21
18
İyi akşamlar kadınlar Klubü. Ben yurtta kalıyorum oda arkadaşlarımdan harbiden bıktım insan biraz güler yüzlü olur yaaaa Of bu ne böyle ben uzakta olan arkadaşlarımla whatsaptan ses kaydı yolluyorum onlar yolluyor oda arkadaşlarımdan bitanesi hayırdır ağzın açık dedim Hee sevdiceklerim ses kaydı yolluyo bana beste yapmışlar falan tabiki gülerim boş boş konuşuyorlar insanın oda arkadaşları bence daha yakın olmalı ailenden çok onları görüyorsun bunlar anca laf sokmaya çalışsın anca surat yapsın.az önce yemeğe gittiler beni çağırdı bi tanesi diğeri dedi belki kız aç değil bende uyuz oldum gitmedim az önce geldiler yemeğe çağıran diyo anca biz geliriz öyle gidersin dedim yoo aç değilim gitmicem Of bunlar niye böyle 

Yani siz simdi diger kiz, belki ac degildir, dedi diye mi gitmediniz yemege?

Evet çünkü ondan önce beni terledi durduk yerde bende gitmek istemedim açıkcası
Bana degisik geldi fikirleriniz ya da orneklendirmede problem yasiyorsunuz.
Hayirdir agzin acik, demis size arkadaslarinizla konustugunuz icin, siz de hee demissiniz ve bos konusuyor diye ornek gosterdiginiz olay bu.
Belki size yaklasmaya calisiyordur, muhabbet kurmaya calisiyordur.
Eger anlattiginiz olay bu kadarsa cok bir problem goremedm.

Bu da bi bakış açısı ama bugün dizi izliyordum onu diyen kız gülüyordu bende dedim ne güzel film izliyordum mutlu oldun yüzün gülüyor falan o senin mutluluk kaynağın gibi bişey o da bu yüzden bana laf çarpmaya mı çalıştı anlamadım bu sebeple öyle söylediğini düşünüyorum ve bu kadar değil tabiki.

yatılı bölge okulu lise 1 mi?

kacinci yilin univeristede ? kacinci yilin yurtta ?

paylasim dostluklarin kurulmasini saglar, mesela carsidan geldin yaninda meyve falan al,mandilana vs,onlari da cagir hep beraber yiyin...Ya da cikolta biskuvi al onlari cagirboyle seyler yararli olahilir....

Canım nedenini çok sorgulama, belliki kimyanız uyuşmamış, ya da sen fark etmeden sana uyuz olmuşlar falan. Nedenini nasılını bırak, odanı değiştirmeye bak. Bu saatten sonra tavırları değişmez bi kere uyuz olduysa. Sen iyi davrandıkça bu kez de 'Yalaka' muamelesi yapmaları muhtemel.

paylasim dostluklarin kurulmasini saglar, mesela carsidan geldin yaninda meyve falan al,mandilana vs,onlari da cagir hep beraber yiyin...Ya da cikolta biskuvi al onlari cagirboyle seyler yararli olahilir....
Ohoooo ben hediyeleşmeyi çok severim küçük bi küpe olsun bi çikolata insanları sevindirebilir ben severim böyle şeyleri içimden gelerek yaparımAma anlamayan anlamıyor işte

Haklısın aslında artık fazla konuşmuyorum diye soğuksun oldum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…