Biraz onlarla takıl gül Eğlen yemeğe çaginrinca git her lafa alınma ögrencilik hayatımda çok yurtta kaldım sende yakında yurt hayatını öğrenir alisirsin sanki sorun sendeki gibi geldi bana onlara uyum sağla birazİyi akşamlar kadınlar Klubü. Ben yurtta kalıyorum oda arkadaşlarımdan harbiden bıktım insan biraz güler yüzlü olur yaaaa Of bu ne böyle ben uzakta olan arkadaşlarımla whatsaptan ses kaydı yolluyorum onlar yolluyor oda arkadaşlarımdan bitanesi hayırdır ağzın açık dedim Hee sevdiceklerim ses kaydı yolluyo bana beste yapmışlar falan tabiki gülerim boş boş konuşuyorlar insanın oda arkadaşları bence daha yakın olmalı ailenden çok onları görüyorsun bunlar anca laf sokmaya çalışsın anca surat yapsın.az önce yemeğe gittiler beni çağırdı bi tanesi diğeri dedi belki kız aç değil bende uyuz oldum gitmedim az önce geldiler yemeğe çağıran diyo anca biz geliriz öyle gidersin dedim yoo aç değilim gitmicem Of bunlar niye böyle 
Evet bende öyle düşünüyordum hani 3yıldır arkadaşız ama odaya yeni bi kız geldi benimle eskisi gibi değiller ve geçen dönem arkamdan konuştuklarını öğrendim ses kaydını açık bırakıp odadan çıktım arkamdan konuşmuşlar sonra da diyolar arkadan konuşmak kötü. Bilmiyorum belki ben abartıyormuşum gibime geliyor ama ben hastayım gelip nasılsın bile demiyorlar hani insanın bi yandan zoruna gidiyor aynı yatağı paylaştığınız oldu benim evim okuduğum şehirle 1.5 saat yol farkı var bize geldiler geldiğim falan ne bileyim üzülüyorum bu duruma.3 yillik arkadasliga ragmen
araniz fazla soguk gorundu gozume.
3 yil gece gunduz yuzunu gordugum bir arkadasimla seninki gibi yemek muhabbetim olsa
hic alinmazdim.
Aksine israr edip sinir bozmak istemiyor diye sevinirdim.
Boyle baktigim ve dusundugum icin
anlattigin dialoglarda bir problem goremedim.
Ben kıracak incitici bişey yapmamaya özen gösteriyorum bu dünyanın diğer dünyası var insanları incitmekten korkarım. Gidiyordum her seferinde bugün bi tanesi biraz terledi işt canın mı sıkkın dedim yok dedi. Dedim belki beni istemiyordur.Biraz onlarla takıl gül Eğlen yemeğe çaginrinca git her lafa alınma ögrencilik hayatımda çok yurtta kaldım sende yakında yurt hayatını öğrenir alisirsin sanki sorun sendeki gibi geldi bana onlara uyum sağla biraz
Takma tatlım ya onları kendi keyfine bak.İlla bağimlı olmak zorunda değilsin onlarla.:) Mesafelı ol anlarlarİyi akşamlar kadınlar Klubü. Ben yurtta kalıyorum oda arkadaşlarımdan harbiden bıktım insan biraz güler yüzlü olur yaaaa Of bu ne böyle ben uzakta olan arkadaşlarımla whatsaptan ses kaydı yolluyorum onlar yolluyor oda arkadaşlarımdan bitanesi hayırdır ağzın açık dedim Hee sevdiceklerim ses kaydı yolluyo bana beste yapmışlar falan tabiki gülerim boş boş konuşuyorlar insanın oda arkadaşları bence daha yakın olmalı ailenden çok onları görüyorsun bunlar anca laf sokmaya çalışsın anca surat yapsın.az önce yemeğe gittiler beni çağırdı bi tanesi diğeri dedi belki kız aç değil bende uyuz oldum gitmedim az önce geldiler yemeğe çağıran diyo anca biz geliriz öyle gidersin dedim yoo aç değilim gitmicem Of bunlar niye böyle 
Anlasamiyorsunuz demekki birbirinizle.Evet bende öyle düşünüyordum hani 3yıldır arkadaşız ama odaya yeni bi kız geldi benimle eskisi gibi değiller ve geçen dönem arkamdan konuştuklarını öğrendim ses kaydını açık bırakıp odadan çıktım arkamdan konuşmuşlar sonra da diyolar arkadan konuşmak kötü. Bilmiyorum belki ben abartıyormuşum gibime geliyor ama ben hastayım gelip nasılsın bile demiyorlar hani insanın bi yandan zoruna gidiyor aynı yatağı paylaştığınız oldu benim evim okuduğum şehirle 1.5 saat yol farkı var bize geldiler geldiğim falan ne bileyim üzülüyorum bu duruma.
Ayyy canım valla bende öyle yapıyorum bakalım artıkTakma tatlım ya onları kendi keyfine bak.İlla bağimlı olmak zorunda değilsin onlarla.:) Mesafelı ol anlarlar
Ay keşke lise ark kalsam ben ilkokulu da onlarla okudum birlikte büyüdük :'(Ben lise arkadaşlarımla yurtta aynı odada kaldığm halde bazen kavgalarımız oluyor. Başka odaya geçsende illaki bi sorunlu çıkar en iyisi fazla takmamak:)
Harbiden sorun ben hep eve gidiyorum bu yüzden ev yakın diyeYurt sorun gerçekten..
Ahahahaaa valla haklısın yani bide akıllı kız tavrı yapıyorlar benim sevgilim oldu diye sorun olmuştu halbuki birinin daha sevgilisi var diğeri de hocam net varmış ordan çocuk buluyor kendine Anlasamiyorsunuz demekki birbirinizle.
Bu durumda saygi cercevesinde bir iletisimden baska bir yol kalmiyor.
Odaya gelen doger kz kafalarina daha uyduysa
ondan satis yapmislardir :)
Maalesef bu cok yaygin bir insan davranisi
ve hala doktorlar adam satmaya care bulamadi : )
Cemaat yurtlarinda falan mi kaliyorsun sevgili neden problem oldu ki?Ahahahaaa valla haklısın yani bide akıllı kız tavrı yapıyorlar benim sevgilim oldu diye sorun olmuştu halbuki birinin daha sevgilisi var diğeri de hocam net varmış ordan çocuk buluyor kendine 
Yok devlet yurdu canım aksine o diğer sevgilisi olan bikini giymiş sevgilisiyle yürüyor o fotoları millete gösteriyor ben sevgili yaptım sorun oldu :/ evet hocam net üniversiteliler varmış yakışıklı çocuk buluyor kendine bende diyom hocam net oldu kocam net ahahaCemaat yurtlarinda falan mi kaliyorsun sevgili neden problem oldu ki?
Hocam net neymis ya : D hoca koca mi bulunuyor ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?