kumsal cnm bu konu ile ilgili bişey değil belki ama sen yazınca akılma geldi ben istanbul cerrahpaşada doğum yaptım....benim bebeğimin sarılığı olduğu için özel bakımda kalıyordu...
orada bir bebek vardı ...annesi yoğunbakımdayadı neyi var dedik
kızkardeşi ablasının beyin kanaması geçirdiğini söyledi ve uykusunda olmuş ....
hemen doğum gerçekleştirmiş.......cnm neredeler bilmiyorum ama
size tavsiyem istanbula gelin gelmeden öncede netten iyi kadındoğum proflarını araştırın
cerrahpaşanın çok iyi riski gebelik doktorları var üstelik prof.lar ve çok iiyi doktorlar
rıza madazlı riskli gebelik doktoru
çok iyi diyolar...benim doktorum değil ama hastanede çok metini duydum
tlf la bence durumunuzu bildirin ...yardımcı olacak gibiyse ...çağırır sizi
canım bu söylediklerini annemlere haber verecem.suan için adana seyhan hastanesınde yatıyor ve hala durumunda degişiklik yok. mafoldumben
cnm benim hastane hastane dolaşması zaman kaybııı
ve yıpranma geç kalmadan arayın netten madazlının ismini birsürü şey var zaten
ilk önce iskenderun palmiye hastanesındeydıler ordan gelişim hastanesine ordan adana sanırım ünal dı oraya ordanda seyhan hastanesıne yollamıslar.zaten tüp bebek yapan drda adanada oda basındaymıs.şimdilik beklemedelermiş.ilac tedavisini zorunlu uygulamak zorundalarmıs.direk amelıyata alırlarsa her türlü kötü durumla karsılasabılırmısız.ve ilaç tedavisiylede büyük ihtimal bebeklerim ikiside düşecekmiş.ınsallah bunlardan hiçbiri olmaz saglıklı bir şeklide cıkarlar hastaneden.cok korkuyorum cok anlatamam size duygularımı. mafoldumben
cnm benim yaaa çok geçmiş olsun ...kaç haftalık yengen .....bence bu işte doktor çok önemliii.......sonuçta tüp bebek le bebek sahibi olmuş ne kadar zor yollardan bebek sahibi olunuyor böle kaybetmek çok zorrr.........
şu doktoru bir arayıp bilgi edinsinler ....ben cerrahpaşada neler gördüm cnm
kız 22 yasında 6,5 hamile tansiyon 22 olmuş
bebeği doğurtup alacaklar yoksa anne ölür dediler böbrekleri iflas eder dediler
kız sancılşanıyor...baska bir prof hemen kesin sancıları ...bu bebek ölemez dedi
sonuçta ....bebeği 2,5 hafta anne karnında tuttular 7 aylık doğurdu ve yasadı bebeği cnm çok iyiydiii
suan 7 haftalık.mutlaka arayıp konusmalarını söylecegım canım.ins senın dedıgın gıbı olur saglıklarına kavusurlar önce allah sonrada doktorlara güvenıyoruz suan.
bebekler küçükmüşşşş bu yüzden doktor ....anneyi kurtarmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?