kumsall habersiz bırakma bizi cnm
canım çok geçmiş olsun .Allah yengeni ve bebklerini korusun inşallah.sen de metin ol canım salma kendini...çok zor biliyorum ama...inşallah biran önce atlatılır hayırlısıyla bu günler.Allaha bol bol dua edin ....ben nasıl yazacagımı bılmıyorum.aksam üzeri en kötü haberlerden birini aldım.doktorlar yengemın yerınden dahi kalkmasına izin vermıyorlarmış.her an beyin kanaması geçirebilir veya o beyındekı tıkalı olan damar bir anda boşalıp karacigeri mahvedebilirmiş.hemen amelıyata alınması gerekiyormuş fakat bu amelıyat cok tehlıkelı oldugundan yengemın ailesi buna izin vermiyor.doktorlar herseyi göze alarak bebeklerin ikisinide unutun demiş amelıyata girmek istıyorsa alalım demişler ama yengemin ailesi yengemin ameliyat masasından kalkamaz korkusuyla buna izin vermiyorlar.ve annemlerin tam anlamadıgı bu rahatsızlık her ne ise dünyada sadece 34 kişide görülen bir hastalık buda sizin eşinizi bulmuş demiş.abımlşer ne yapacaklarını bilmiyorlar.
allahım ne olur ne olur yengeme birsey olmasın o dha 26 yasında ne olur onu bize bagısla allahım ne olur.dayanamıyorum buna.her an yengemin ölüm haberi gelecek diye cok korkuyorum. ne olur dua edin ona ne olurr.ben onu cok seviyorum :sinifsinif: senağlama :gitme:
hepsını aglaya aglaya okudum
rabbım yardımcısı olsun
onu masadan gulerek ayrılmasını nasıp etsın
rabbım o genc gelını sıze bagıslasın
sagol canım.evet tomografı bebekler için cok tehlıkelı ama doktorlar yengemın saglıgını bebeklerden önce tuttukları için tomografı cekıyorlar ona...çok geçmiş olsun diyorum bende çok üzüldüm okuyunca..yalnız aklıma birşey takıldı.tomografi çekiliyo demişsinizde..tomograi bebkler için çok zararlı normal röntgenden bile zararlı diye biliyorum ben... inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini alırsınız..çok çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun yavalla çok üzüldüm rabbim sağsalim kucağına alır bebeğini o da sağlığına kavuşur
rabbım kolaylık versınnnn ...acıl sıfa versın ınşşşşşşş bol dua ınşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?