• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ufak bi test :)

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
arkadaşlar eski sevgilinizin dogum gününüzü hatırlaması ve kutlaması size ne düşündürür? ama faceden ordan burdan görmicek zaten biliyo olucak ve kutlıcak. bu size ne düşündürür? hala deger verdiginin hayatında önemli bi insan oldugunuzun göstergesi degil mi sizce de?

yakında dogum günüm ve eski erkek arkadaşım dogum günümü kutlarsa sevgisini biraz da olsa göstermiş olucak bana ve ona bi şans vermeyi düşünüyorum . önceden facemi de dondurucam ki ordan görmesin :D sizce deger ölçmek için dogru bi yol mu ben mi yanlış düşünüyorum? çünkü ben umursamadıgım insanların dogum gününü aklımda tutmam ve ezberlemem ama sevdigim insanlarınki aklıma kazılı.
ee hanımlar siz neler düşünüyosunuz bu konuda görüşlerinizi alabilir miyim ?

neden ayrıldığınıza bağlı . severek ayrıldıysa belki ama bana böyle testler çocukça geliyor yanlış anlama lütfen arkadaşım şahsi görüşüm benim bu . çünkü ben senin yerinde olsam arar açık açık sorarım . olmuyorsa olmuyordur

canım sen bayagı onemsıyorsun eskı erkek arkadasını face dondurup hatırlayacak mı dıye planlar yapıyorsun :) bakalım o da sana deger verıyor mu bunu sen gecmıs ılıskınızden ve sana davranısından anlarsın zaten,her şeyı dogum gununu kutlamasıyla test edemezsın,ama dogum gununu de hatırlaması onemlı bır sey tabıkı genel olarak..

Alti ay once biten iliskim adina diyodum ki ben onu d.gununde arardm o da beni arar diye, amaaa aramadi,ki bildiginden hic suphem de yoktu.meger oglan o kadr kizmis ki bana aramamak icin numarami silmis filan, ama dyanamyp o bes gun sonra felen ulasti bana kutladi ,bulusmak istedi :) yeniden dener miyz diye dusunuyo vesselam :)

neden ayrıldığınıza bağlı . severek ayrıldıysa belki ama bana böyle testler çocukça geliyor yanlış anlama lütfen arkadaşım şahsi görüşüm benim bu . çünkü ben senin yerinde olsam arar açık açık sorarım . olmuyorsa olmuyordur

yok arkadaşım yanlış anlamam dogru söylüyosun biraz çocukça ama başka çarem yok. benim onun karşısına çıkıp yeniden başlayalım demeye cesaretim yok ( her ne kadar bunu seli gibi istesem de ). ayrıca ben geçmişte o kadar adım attım ki şimdi istiyorum ki seviyosa o da bişeyler yapsın. o yüzden işim böyle testlere ufak denemelere kaldı canım :)

canim yasin kac bilmiyorum ama test mest ise bana cok cocukca geldi.. dogum gününü hatirlamasi ve seni kutlamasi tabikide sana deger verdigini gösterir ama bunu bu kadar detayli düsünüp face dondurmak falan diye planlaman aslinda senin hala ondan hoslandigini gösterir bence.. öyle bi durum varsa bence ona apacik söyle, konusun..;))

canım sen bayagı onemsıyorsun eskı erkek arkadasını face dondurup hatırlayacak mı dıye planlar yapıyorsun :) bakalım o da sana deger verıyor mu bunu sen gecmıs ılıskınızden ve sana davranısından anlarsın zaten,her şeyı dogum gununu kutlamasıyla test edemezsın,ama dogum gununu de hatırlaması onemlı bır sey tabıkı genel olarak..

canım umursamak ne demek ya o benim gecem gündüzüm hayatımın erkegiydi hala aşıgım çılgın gibi ondan böyle planlar yapmam :)bana deger veriyo mu emin degilim çok arayıp sormaz ama ben ararsam ya da o ararsa ya da sosyal ortamlarda konuşursak son derece samimi konuşur bana hiç bi saygısızlıgı olmadı şimdiye kadar her zaman belli bi degerim vardı onun için ilişkimizden önce de sonrada. bence bu dogum günü kutlaması olayı büyük bi gösterge. yeniden ilişkiye başlamak için bi adım olmasa da ben çoookkk mutlu olucam kendimi iyi hissedicem . inşşş kutlar :D

Alti ay once biten iliskim adina diyodum ki ben onu d.gununde arardm o da beni arar diye, amaaa aramadi,ki bildiginden hic suphem de yoktu.meger oglan o kadr kizmis ki bana aramamak icin numarami silmis filan, ama dyanamyp o bes gun sonra felen ulasti bana kutladi ,bulusmak istedi :) yeniden dener miyz diye dusunuyo vesselam :)

bi de 20 nisanda onun d. günüydü ben kutladım hem de gece yarısından sonra hemen aradım :) şimdi de içimi kurt yiyo acaba kutlarsa benimkinin altında kalmamak için mi kutlar o kız benimkini kutladı ayıp olmasın üzülmesin ben de onunkini kutlıyım diye mi düşünür bilemiyorum.

Eski sevgilimin doğumgünümü kutlamasını istemem.
Çünkü eski sevgiliyle dost kalınabileceğine inanmam.
Yeniden başlamak istiyorsa o zaman ayrı.
Bir kere daha düşünmeli..

canim yasin kac bilmiyorum ama test mest ise bana cok cocukca geldi.. dogum gününü hatirlamasi ve seni kutlamasi tabikide sana deger verdigini gösterir ama bunu bu kadar detayli düsünüp face dondurmak falan diye planlaman aslinda senin hala ondan hoslandigini gösterir bence.. öyle bi durum varsa bence ona apacik söyle, konusun..;))

canım 20 yaşındayım her ne kadar çocukça olsada inan başka çarem yok . ondan hala hoşlanmak ne demek hala aşıgım deli gibi. açık açık konuşamam üzgünüm ben bir kızım ben de nazlandırılmak isterim o adım atsın isterim. geçmişte o kadar şey yaptım ki gururumdan ödün vermek pahasına şimdi sıra onda. biraz degerim varsa arar kutlar bence bu iyi bi deneme :D

bi de 20 nisanda onun d. günüydü ben kutladım hem de gece yarısından sonra hemen aradım :) şimdi de içimi kurt yiyo acaba kutlarsa benimkinin altında kalmamak için mi kutlar o kız benimkini kutladı ayıp olmasın üzülmesin ben de onunkini kutlıyım diye mi düşünür bilemiyorum.

vallah kiyamam yaa.. canim senin burcun ne? bu kadar detaycilik ancak bi basak burcunda var, bende bi basagim cünki.. bende evlenmeden önce böyle seyleri takip detayina kadar düsünürdüm kendi beynimin etini yerdim.. ama anladimki ask akla mantiga sigamayacak kadar tuhaf bir duygu, yani ne kadar düsünürsen düsün hic bir sonuca varamazsin bu sekilde.. karsindaki bir erkek.. ve ne yaparsan yap bir erkek bir bayan gibi düsünmez okadar detayci ince fikirli degildir (tabi istisnalar olabilir).. bence onun seni sevdigini deger verdigini bir sekilde anlarsin, o da sana davranislari.. sana hic bir zaman kötü bir söz söylememesi, kirmamasi, incitmemesinden anlarsin.. sana yesil isik yakmasini bekleme bence.. kücük adimlar atarak onu bi sekilde kendine yaklasirabilirsin.. illa gidip ben seninle yeniden beraber olmak istiyorum demene gerek yok..
hem aranizda problemler varsa oturup konusmayi denedinizmi? öyle hemen silip atmissiniz gibime geldi

Son düzenleme:
Farkli bir dusunce :ssz: siz flort ederken d.gunlerini hep hatirlarmiydi peki canim eger oyleyse bir aliskanlik ve hala ayrilsaniz bile aranizdaki samimiyete dayanaraktan hatirlayabilir ama bu sana hala asik oldugunu gostermeyede bilir hadi nebilim belki artik san karsi ilgisi bitmis ama saygi ve degeri kalmistir onun icin egerki hatirlarsa bence sakin kendini kaptirma derim .....d.gunuyle sevgiyi olcecek olursak benim okuldaki arkadaslarimda erkek kiz unutmayanlar var bU bunlarin bana asik oldugunu degil deger gosterdiklerinin ornegidir sanirim sen bana hala asikmi diye denemek istiyorsun ama bu basarisiz olur ama sana deser verdiginin bor gostergesidir ama bilemem ,arkadascami,askcami yok eski bir kirmak istenmeyen sevgilimi ne amacla oldunu bilemem..sen bence konusmayi dene daha mantikli;);)

siz ona sans vermek istiyorsunuz
ama ya beklediginiz kafanizda kurdugunuz gibi olmazsa
yani dogum gununuzu kutlamazsa ?
ozm nolcak

vallah kiyamam yaa.. canim senin burcun ne? bu kadar detaycilik ancak bi basak burcunda var, bende bi basagim cünki.. bende evlenmeden önce böyle seyleri takip detayina kadar düsünürdüm kendi beynimin etini yerdim.. ama anladimki ask akla mantiga sigamayacak kadar tuhaf bir duygu, yani ne kadar düsünürsen düsün hic bir sonuca varamazsin bu sekilde.. karsindaki bir erkek.. ve ne yaparsan yap bir erkek bir bayan gibi düsünmez okadar detayci ince fikirli degildir (tabi istisnalar olabilir).. bence onun seni sevdigini deger verdigini bir sekilde anlarsin, o da sana davranislari.. sana hic bir zaman kötü bir söz söylememesi, kirmamasi, incitmemesinden anlarsin.. sana yesil isik yakmasini bekleme bence.. kücük adimlar atarak onu bi sekilde kendine yaklasirabilirsin.. illa gidip ben seninle yeniden beraber olmak istiyorum demene gerek yok..
hem aranizda problemler varsa oturup konusmayi denedinizmi? öyle hemen silip atmissiniz gibime geldi

:(((( evvett arkadaşım başagım :D problem yoktu bizim ilişkimizde beyimiz bana yeterli seviyede aşık degildi galiba ondan bitti gitti. o küçük adımları bende arada atıyorum özledim diyorum arada ufak hediyeler alıyorum ama tık yok . bunlar uzatmalar artık yine olmazsa, olmuyosa olmaz yapılacak bişey kalmadı o zaman. çok üzülürüm ama çoook ondaki sıcaklık kimsede yok kimse o degil çünkü :( deger verme konusunda hiç kuşkum yok en büyük kavgalarımızda ayrılırken bile seviyeyi korumuş insanlarız ayrıldıktan sonrada 4 aydır arar sorar ilgilenir yani deger konusundan şüphem yok.

siz ona sans vermek istiyorsunuz
ama ya beklediginiz kafanizda kurdugunuz gibi olmazsa
yani dogum gununuzu kutlamazsa ?
ozm nolcak

ee nolsun bu adam bi dogum günümü bile bilmiyo bana bundan hayır gelmez diyerek bagrıma taş basıcam başka seçenegim yok ne yazık ki :((

Daha ortada fol yok yumurta yok neyin hesabini yapiyorsun :9:
Ya hatirlamaz kutlamazsa ?
Bence beklentiyi yüksek tutma...

Farkli bir dusunce :ssz: siz flort ederken d.gunlerini hep hatirlarmiydi peki canim eger oyleyse bir aliskanlik ve hala ayrilsaniz bile aranizdaki samimiyete dayanaraktan hatirlayabilir ama bu sana hala asik oldugunu gostermeyede bilir hadi nebilim belki artik san karsi ilgisi bitmis ama saygi ve degeri kalmistir onun icin egerki hatirlarsa bence sakin kendini kaptirma derim .....d.gunuyle sevgiyi olcecek olursak benim okuldaki arkadaslarimda erkek kiz unutmayanlar var bU bunlarin bana asik oldugunu degil deger gosterdiklerinin ornegidir sanirim sen bana hala asikmi diye denemek istiyorsun ama bu basarisiz olur ama sana deser verdiginin bor gostergesidir ama bilemem ,arkadascami,askcami yok eski bir kirmak istenmeyen sevgilimi ne amacla oldunu bilemem..sen bence konusmayi dene daha mantikli;);)

canım dogum günümü beraber kutlayacak kadar uzun ilişkimiz olmadı ya 7 ay sürmüştü.ben senin gibi düşünmüyorum benim umrumda degilse biri d. gününü bilmem de kutlamam da bundan önce 1 yıllık bi ilişkim olmuştu inan hatırlamıyorum d.gününü ekimdeydi ama kaç ekim hatta eylül bile olabilir valla hatırlamıyorum :D hatırlasam da kutlamam çünkü çok deger verdigim söylenemezdi kendisine .ama bununki aklıma kazılı asırlar sonra bile unutmam çünkü ben ona sırılsıklam aşıgımmm :D bu benim kendi görüşüm tabi yanlış olma ihtimali de var.

:(((( evvett arkadaşım başagım :D problem yoktu bizim ilişkimizde beyimiz bana yeterli seviyede aşık degildi galiba ondan bitti gitti. o küçük adımları bende arada atıyorum özledim diyorum arada ufak hediyeler alıyorum ama tık yok . bunlar uzatmalar artık yine olmazsa, olmuyosa olmaz yapılacak bişey kalmadı o zaman. çok üzülürüm ama çoook ondaki sıcaklık kimsede yok kimse o degil çünkü :( deger verme konusunda hiç kuşkum yok en büyük kavgalarımızda ayrılırken bile seviyeyi korumuş insanlarız ayrıldıktan sonrada 4 aydır arar sorar ilgilenir yani deger konusundan şüphem yok.

Yanlış anlama ama eğer senin tüm adımlarına rağmen o ilişikiye evet demeyip seninle ilgileniyorsa ego tatmini yapıyor senin üzerinden.
Bunu farketmemen çok ilginç küçük de değilsin ki.
Ben olsam doğumgünü kutlaması beklemek yerine o adamdan nefret ederdim.
Duygularınla oynuyor resmen!!!

nasıl ayrılındığı önemli. saygıyla bitmiş bir ilişkiyse , seni hatırlamıştır doğumgününü kutlamak ister. bir amacı yoktur yeniden biraraya gelmek gibi. eğer ki pişmanlık duyuyorsa seni özlediyse merak ediyorsa, doğumgünün bir fırsat olur. eğer kötü ayrıldıysanız, bilemiyorum, yoklamak için de arayabilir. sen zaten içtenliğini anlarsın diye düşünüyorum. benim eski erkek arkadaşım doğumgünümde mesaj yazmıştı. ayrıldıktan 7 ay sonra ilk kez benimle iletişim kurdu. ama o dönem hayatıma başka biri girmişti ve çok aşıktım. sadece teşekkür ettiğimi söyleyen bir cevap yazdım ve üzerinde bile durmadım. zamanında gece gündüz mesajını beklediğim insandan aylar sonra uzun bir mesaj geliyor(içinde özlemsi cümleler olan:17:) ve bu bana bişey ifade etmiyor! (tabii nerden bilebilirdim sonradan asıl acı çekmek neymiş,onunki solda sıfır kaldı..:ssz:)

canım dogum günümü beraber kutlayacak kadar uzun ilişkimiz olmadı ya 7 ay sürmüştü.ben senin gibi düşünmüyorum benim umrumda degilse biri d. gününü bilmem de kutlamam da bundan önce 1 yıllık bi ilişkim olmuştu inan hatırlamıyorum d.gününü ekimdeydi ama kaç ekim hatta eylül bile olabilir valla hatırlamıyorum :D hatırlasam da kutlamam çünkü çok deger verdigim söylenemezdi kendisine .ama bununki aklıma kazılı asırlar sonra bile unutmam çünkü ben ona sırılsıklam aşıgımmm :D bu benim kendi görüşüm tabi yanlış olma ihtimali de var.

Saygu duyarim tlfnda ve sosyal medyada saygi cercevesinde gorusuyoruz demissin ,demek istedigim d.gununu hatirlarsa evet ssni umursuyordur ama sana asik oldugunu gostermez, asla unutmadigim beynime kazilan iki kisinin d.gunleri aklimda ikiside erkek facede cok yazisiriz d.gunlerinide kUtlarum ama ben onlara asik degilim sadece hayatimda umursadigim insanlardan ikisi:):) senin istedigin onun seni umursamasimi yoksa asim olmasimi anlmadimki

Back
X