• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ufak bi yardım...

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
arkadaşlar belki büyük bir dert değil ama insan yalnız olunca böyle şeyleri bile kimseye anlatamıyor.iş yerinden bir arkadaşımla aynı evde kalıyoruz. aynı zamanlarda o işe girdik. ve o ortama daha çabuk ayak uydurdu herkesle haşır neşir hoşsohbet biri. ben de biraz mesafeli biriyimdir insanlara karşı. bu yüzden geri planda kaldığımı hissediyorum. aslında ön planda olmak değil isteğim de. sorun şu ki arkadaşım benim insanlardan uzak ve genelde kendi halinde olmamla ilgili nispet yapıp hava atıyor kendisini baya aktif olduğunu ima edici hareketler yapıyor ben de benim için önemli değil tarzında, tınlamayan hareketler yapıyorum böyle zamanlarda. ama sinir bozucu gerçekten.
bazen gerçekten çok yalnız olduğumu hissediyorum üzülüyorum bazen de insanları çekemiyorum hiç güvenemiyorum. o yüzden arkadaşıma sinir oluyorum. kıskançlık belki de ama ne yapmam lazım bunu yenmek için. arkadaşıma da ağzının payını vermek için. saçma belki ama yazmak istedim.

herkesin karekteri farklı arkadaşın gibi aşırı girişken olmak zorunda değilsin onun da sana karışmaya ve eleştırmeye hakkı yok evde bu konuyu konuş ve uyar bence

Arkadasiniz iyi yapmiyor bence. Kiskanmaniza gerek yok. Her insanla icli disli olunmaz mesafeli olunur . Konus arkadasinla uyar onu gerekirse sert bir sekilde uyar ama uyar!

Temkinli yaklaşmakla en iyisini sen yapıyorsun,çok muhabbet tez ayrılık getirir bence.O yüzden boşver takma kafana ,konuşsun bakalım herkesle .İçlerinde kaç tanesi yardımına koşacak dimi yani

Bazı insanlar cıvıl cıvıl bazıları ise daha ağırdır.
Sizide olduğunuz gibi sevenler vardır.
Sizin karakterinizde bu.
Sadece kendinizi sevin ve öz güvenli olun.
Arkadaşınıza da size karşı olduğu rahatsız edici tavrından dolayı mutlaka uyarin.

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler mesafe iyidir boşver, arkadaşın çıkar peşinde değilse şayet yakında birinden kazık yer, avutan yine sen olursun.

Bence yine Tinlama umursama. Ne kadar cok sessizlik o kadar cok kıymetli ve değerli olursun. Cok laubali olmak bazen insanları biktirir. Mesafe iyidir. Sana saygilarida ılerde artar . Sen yeterki tavrını koy. Arkadaşından acma konuyu. Kendini bisey sanar. Sen yine tinlama

Mesafe her zaman iyidir. Hele iş ortamında. Önüme gelenle mıç mıç samimi olamam dersiniz. Herkesin karakteri farklı.

oldum olası gösterişci insanları sevmem bazı insanlar kendilerini hep dünyanın merkezinde sanıyor
millet artık sırf insta ya face foto atabilmek adına bi yerlerde yemek yiyo oraya buraya gidiyo bu tip insanların takibe takip beğeniye beğeni diyen ergenlerden farkı yok
böyle bir insanla aynı evde yaşamak çok zor olmalı

oldum olası gösterişci insanları sevmem bazı insanlar kendilerini hep dünyanın merkezinde sanıyor
millet artık sırf insta ya face foto atabilmek adına bi yerlerde yemek yiyo oraya buraya gidiyo bu tip insanların takibe takip beğeniye beğeni diyen ergenlerden farkı yok

Yaslari kac olursa olsun hala buyuyememisler . Akil yasta degil basta

aynen gel bi de bana sor çok zor. kendini övmeler, dışarıya karşı gösteriş, ben baskın karakterim tavırları, daha birçok şey... ben girmiyorum öyle şeylere iyi sen ol napim yani ama sinirmi de bozmuyo değil. aynı evde olunca kestirip atamıyorsun da yoksa ona da mesafemi koyarım tabi

Hayatta benim için her zaman mesafe fayda sağlamıştır.Gerek özel hayatta , gerek iş hayatında. Fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
Taş yerinde ağırdır , ayrıca mesafe gizem yaratır.
Herkesle çok iyi anlaşmanızı gerektirecek bir durum yok ...Şahsen ben az olsun öz olsun diyenlerdenim.Hemen herkesle kısa süre samimiyet kuran insanları yapay buluyorum...

Hiç mesafeli bir insan olamadım, insanlarla çok kolay muhabbete girer arkadaşlık kurarım. Herkesle yakın arkadaş olmak zorunda değilsiniz, zaten yakın arkadaş da bir-iki tane olur ama insanları bir kol boyu uzakta tutmak, soğuk olmak da bana uzak geliyor. Sonuçta sosyal çevrelerde yaşıyoruz, insanları kendinizden belirgin şekilde uzak tutmamak lazım.

Arkadaşınıza gelince bazen insan farkında olmadan yapabiliyor. Yani çok fazla ve üstünüze gelir şekilde yapıyorsa evet laf sokma amaçlı yapıyordur ama bazen birisinden bahsederken "ya iki gün önce tanıştık ama valla muhabbeti koyulttuk ehi, sizin hiç sohbetiniz yok di mi onunla" diye laf sokma amacı gütmeden konuşuyor da olabilir.

aynen gel bi de bana sor çok zor. kendini övmeler, dışarıya karşı gösteriş, ben baskın karakterim tavırları, daha birçok şey... ben girmiyorum öyle şeylere iyi sen ol napim yani ama sinirmi de bozmuyo değil. aynı evde olunca kestirip atamıyorsun da yoksa ona da mesafemi koyarım tabi
kesinlikle mesafe şart bu tipler arkadan da fazlaca iş çevirirler hep onlara göre ayarlansın hep onlar konuşulsun sana gelip bıdı bıdı eder birini çekiştirir sonra o çekiştirdiği kişiye gider falan felan vardı öyle birisi silip attım nasıl rahatlık anlatamam...
hayır bi de bun tipler her konuda üste çıkmaya çalışır

hayır bi de bun tipler her konuda üste çıkmaya çalışır
gerçekten de öyle onunla ilgli rahatsızlığımı söylediğimde resmen üste çıkıyor. ben öyle bir şey yaptığımı düşünmüyorum haksızlık yapıyorsun kırılıyorum filan diyor. valla tınlamamak en iyisi galiba ama her zaman olmuyor sabrım taşıyor zaman zaman

Ben de harzaman heryerde mesafemi korurum. Siz en iyisini yapıyorsunuz. Kıskanmayın. Çok muhabbet tez ayrılık getiri derler. Bende böyle vıçvıç insanları çok gördüm fazla yüz göz olunca illaki çok daha büyük problemler oluyor. Ve eninde sonunda (tabi bu benim görüşüm) siz ve sizin gibiler kazanıyor. Siz biriyle bir tartışma yaşasanız zaten aranızda mesafe olduğu için fazla büyümez çok büyük sorunlar olmaz ama arkadaşınız bu vıçvıç haliyle problem yaşasa inanın ki daha büyük sorunlara yol açar. Dedikodular, küslükler tartışmalar vs. Bence siz karakterinizden ödün vermeyin.

Back
X