Kızlar olay çok ayrıntılı aslında ama özet geçmek gerekirse; Yakın arkadaşım benim bir zamanlar flört ettiğim ve hala aşık olduğum kişiyle aynı yerde çalışıyor şuan(şehir dışında) bu yakın arkadaşım dediğim kızın bana bir yanlışı olmadı allah için ama onu tanıyan herkes çok sinsi çok içten pazarlıkçı olduğunu falan söylerdi ama inanmazdım ki öyleymiş cidden sonradan birkaç olayına tanık oldum her neyse şimdi benim içimi kurcalayan şeyler var bu kız beni aşık olduğum kişiye kötülüyor olabilir mi? Biri bu düşünceyi aklıma soktu ve o günden beri hep öyle hissediyorum sanki bu kötülüğü bana yapıyor. Belki kuruntu diyeceksiniz ama o kız gördüğünüz en sinsi insan olabilir. Hala diyorum bana bir kötülüğü olmadı ama belki yapar ne bileyim çünkü daha önce başka arkadaşlarına kazık atmışlığı var. Hoşlandığım kişi de çok zeki ve çakal birisi o kötülese bile inanmayabilir ama bu kızda aşırı sinsi. Şimdi ben ne yapmalıyım yani kıza sorsam nerden çıkardın diycek ve ben içime doğdu diyemeyeceğim tabi ki elimde delil yok çünkü. Hoşlandığım kişiye de soramam çünkü şuan onunla bir bağımız yok ama birkaç ay sonra olacak(o çocukta şuan bana karşı ön yargılı zaten bir takım olaylar olmuştu). Sizce ne yapmalıyım bunu nasıl öğenebilirim? Anlatınca basit gibi ama içim içimi yiyor
(
--(DİĞER SORUM 2. SAYFADA)

--(DİĞER SORUM 2. SAYFADA)
Son düzenleme: