Ufak bir dert gibi gelebilir ama...

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kızlar olay çok ayrıntılı aslında ama özet geçmek gerekirse; Yakın arkadaşım benim bir zamanlar flört ettiğim ve hala aşık olduğum kişiyle aynı yerde çalışıyor şuan(şehir dışında) bu yakın arkadaşım dediğim kızın bana bir yanlışı olmadı allah için ama onu tanıyan herkes çok sinsi çok içten pazarlıkçı olduğunu falan söylerdi ama inanmazdım ki öyleymiş cidden sonradan birkaç olayına tanık oldum her neyse şimdi benim içimi kurcalayan şeyler var bu kız beni aşık olduğum kişiye kötülüyor olabilir mi? Biri bu düşünceyi aklıma soktu ve o günden beri hep öyle hissediyorum sanki bu kötülüğü bana yapıyor. Belki kuruntu diyeceksiniz ama o kız gördüğünüz en sinsi insan olabilir. Hala diyorum bana bir kötülüğü olmadı ama belki yapar ne bileyim çünkü daha önce başka arkadaşlarına kazık atmışlığı var. Hoşlandığım kişi de çok zeki ve çakal birisi o kötülese bile inanmayabilir ama bu kızda aşırı sinsi. Şimdi ben ne yapmalıyım yani kıza sorsam nerden çıkardın diycek ve ben içime doğdu diyemeyeceğim tabi ki elimde delil yok çünkü. Hoşlandığım kişiye de soramam çünkü şuan onunla bir bağımız yok ama birkaç ay sonra olacak(o çocukta şuan bana karşı ön yargılı zaten bir takım olaylar olmuştu). Sizce ne yapmalıyım bunu nasıl öğenebilirim? Anlatınca basit gibi ama içim içimi yiyor (

--(DİĞER SORUM 2. SAYFADA)

Son düzenleme:

Eğer o kızın senin hoşlandığın kişide gözü varsa yandın güzelim sen benden söylemesi.Şuan dua etmen gerekiyor birbirlerinden uzak durmaları birbirlerinden hiç hoşlanmamaları en iyisi.Umarım öyle olur.Çocukta sana karşı ön yargılıymış senin için kötü bi durum baya ama eğer hoşlandığın kişi çok zekiyle o kızın ne mal olduğunu zaten çözmüş olması gerekir,çözemediyse yeterince zeki değildir.Üzülme sen başkasının lafına göre senden uzaklaşcaksa zaten o ilişki sağlam bi ilişki olmaz bu tür ayrıntıları değerlendirsen iyi olur.

Emin olmadığınız birşeyi nasıl sorabilirsiniz, olmaz yani çok saçma. Kızın öyle bir niyeti yoksa bile sinir olur bu tavrınızdan sonra durumlar değişir. Hoşlandığınız kişiye sorarsanız da sanki bir hatanız yanlış bir işiniz varmışta tedbir alıp aman inanma dercesine bir hareket yapmış olursunuz.

madem eski flörtünüz neden takıyosunuzkı? yol verın gıtsın daha ıyılerı karşınıza cıkar..

Yakin arkadas sinsi, eski erkek arkadas zeki ve cakal. Pardon da ne soracaksiniz; sinsi kiz arkadasim senin gibi zeki ve cakal birine beni kotulemeye mi calisiyor ?

Arkadaslarim hakkinda sinsi ve cakal kelimesini kullanicam ve hala o arkadasliklara devam edicem. Ilginc...

Benim yakın arkadaşım dediğim insan; zamanında beni kendi öz kuzenine kötülemişti.
(kuzeniyle flört ediyordum)

Bu yüzden senin o arkadaşında aynı şeyi yapıyor olabilir.
Öğrenmenin tek yolu hoşlandığın kişiyle bir şekilde iletişime geçmek.

Sizi incitecek bir hareketi olmadığını söylemişsiniz.
İçinde size karşı biraz kıskançlık ve fesatlık barındırsaydı bence herhangi ufak bir hareketinden dahi bunu anlardınız.
Durduk yere bir şey yapmanın anlamı yok bence. Gidip sakın ikisine de bir şey söylemeyin bana kalırsa. Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur bu.

yok canım o kız başka birine aşık biliyorum ama benim korktuğum işte çok kurnaz birisi ve benim eski flörtüm dediğim çalıştığı yerde ondan üst kademe de acaba çıkar için yapabilir mi diye düşündüm.

Kıza soramıyorum bu yüzden zaten elimde kanıtım yok. Ama son zamanlarda da benim eski flöürtümü bana kötülemeye başladı ona da yapıyor olabilir işte.

madem eski flörtünüz neden takıyosunuzkı? yol verın gıtsın daha ıyılerı karşınıza cıkar..

ama hala seviyorum

Öyle ama gerçekten öyle. Şuan onunla arkadaşlığımı bitirmememin sebebi sevdiğim kişiye beni daha da kötüler diye düşündüğüm için..

Benim de düşüncem o şuan. Onunla arkadaşımın arası şuan çok iyi bana inanır mı bilmiyorum.Dediğim gibi biz zaten kötü şeyler yaşadık ve bana karşı ön yargılı. Mesela tekrar onunla aynı ortama girdim diyelim arkadaşımın beni kötüleyip kötülemediğini nasıl öğrenebilirm yani ne yaparak?

O kişiyi de bana kötülüyor ve beni bu şüphelendirdi zaten. Ama haklısın ortada bir şey yokken bu konunun üstünde durursam baya şüphe çeker. (

siz "yakın arkadaslıgı" onun sinsi biri oldugunu farkedince mi bıraktınız?
yoksa hoslandıgınız kisiyle ilgili icinize süphe düsüp baskalarının dediklerinin dogrulugunu kabuletmeyi tercih ettiginizde mi?

ilk durum gecerli ise, erkek ile iletisime gecin. o kızla da gorusmeyin.
2.durum gecerli ise, yazdıklarınızı tekrar okuyun, sonra kendinizle yüzlesin.

Hersey olucana varir.:44:skma sen be canim guzel canini olucagi varsa zaten olur dusunupde kendi kendini yemene gerek yok ikisininde gercek yuzu cikar yakinda ortaya ama bu zamanda iyi arkadasta sadik sevgilide bulmak zor. Kendini her duruma hazirla ve onune bak. Kimsenin seni kirmasina izin verme

bunu öğrenemezsiniz sadece arkadaşınıza karşı daha temkinli yaklaşmanızı öneririm..hal ve hareketlerini iyi gözlemleyin...ve mümkün oldukçada çok fazla sırrınızı paylaşmayın madem ki arkadaşınız için şüpheleriniz var dediğim yolu izlemenizde fayda var :)

Öyle ama gerçekten öyle. Şuan onunla arkadaşlığımı bitirmememin sebebi sevdiğim kişiye beni daha da kötüler diye düşündüğüm için..

Boyle yasanmaz ki; varsin kotulesin oteki inaniyorsa o erkek arkadastan da hayir gelmez. Yalniz bu kizin sana karsi herhangi yanlis bir davranisi yokken baskalarinin lafina gore hareket ediyorsan senin de yaptigin mantikli degil. Arabozucu, dedikoducu insanlarla gorusme. Yanindaki arkadaslarinin bir kalitesi olsun.

Yakın arkadaşınız ?

Ama o kadar yakın ki sadece sizi eski flörtünüze kötülemesin diye arkadaşlığınızı devam ettiriyorsunuz yoksa bitireceksiniz :44:

Kız sinsi ki ne sinsi evlere şenlik .... Ya sakın o kızda değil de sizi o kıza karşı bu kadar dolduran kişilerde bir sorun olmasın ?

Eski flörtünüze gelince , akışına bırakın . Kimseye bir şey sormayın .

Eski flörtünüzü kötülediğini söylemişsiniz ya belkide zamanında sizin aşk ile bakıp göremediğiniz özelliklerinden bahsediyor olmasın... Bu zamana kadar en ufak bir zararını görmediğiniz arkadaşınızı yargıladığınız kadar eski adı üzerinde eski flörtünüzü yargılayın biraz..

yakın arkadaşlığı bırakmadım henüz. Hala yakınız yani. Ama kesinlikle ilk durum diyorum fakat hoşlandığım kişiyle şuan iletişime geçmem mümkün değil malesef

öğrenemezsinn tedbirli ve temkinli olmaktan başka çaren yokk

tedbirliyim zaten ya hiçbir şeyimi anlatmıyorum ona artık ama mesela bizim başka bir ortak arkadaşımız daha var 3ümüz çok yakınız o kızı kızın kendi arkadaşlarına bile çok fena kötülemiş yani tedbirli olsamda bir şey değişmeyecek

Çok doğru söylemişsin. Kendimi nasıl kurtarırım bu durumdan hiç bilmiyorum ama

paylaşmıyorum zaten ama yalan falan da söylüyo kız da hastalık falan olabilir kendi hakkında da çok yalanlar söyledi onlarıda yakaladık yani .s

Bana bir yanlışı olmadı ama çok yalanını yakaladım hemde büyük yalanlar o yüzden hiç güvenim yok birde benim hoşlandığım kişi onun şuan patronu ve çok yakınlar kızda çok hırslı. Mesela şundan eminim önceden o kişi hakkında bana hep iyi şeyler söylerdi şimdi o kişiyi kötülüyor bana mesela önceden bence seni seviyo falan derdi şimdi bence seni sevmedi hiç falan diyo ve onunla ilgili her konuda kötü hissetmemi sağlayacak şeyler söylüyo. O kişiye benimle ilgili yalanlar söylüyor mu bilmiyorum ama dedikodumu yaptığına eminim.

Evet bunu söyleyenlere de çok güvenmiyorum zaten ama o kıza hiç güvenmiyorum. Gerçi eski flörtüm olan kişi onunla flört ederken o arkadaşım için çok sinsi falan diyordu biliyordu yani ve zeki biridir umarım şimdi onun yalanlarına kanmamıştır. Ve dediğiniz gibi akışına bırakmayı düşünüyorum....

Evet dediğiniz gibi de olabilir ama sadece o kişiyi bana kötülemesi mesela değil. Kendisiyle ilgili de çok büyük yalanlar söyledi ve hepsinin doğrusunu buldum. Ben onun bir hastalığı olduğunu düşünüyorum...

Kızlar bir de şu konu hakkında görüşlerinizi almak istiyorum..

Mesela siz bir yerde patronsunuz hemde baya başarılı bir patronsunuz yani sektörde tanınan birisiniz ayrıca çok zekisiniz. Sadece zekilik te değil aynı zamanda kurnazsınız herkesi tek bir cümleyle her şeye ikna edebilirsiniz ve insanların niyetini çabucak görebilirsiniz diyelim. Ve sizin bir çalışanınız var bu çalışan evet işinde başarılı ama onun çok sinsi olduğunu biliyorsunuz(bunu bizzat bana söylemişti önceden) her neyse aradan zaman geçiyo o çalışanınız işten çıkıyor kavgalı bir şekilde ayrılıyor işte ve aylar sonra geri dönüyor işe tekrar(bi şekilde geri döndü patron da kız başarılı diye hayır dememiştir) ve bu sefer aranız onunla çok iyi(bunun nedenini bilmiyorum ama bir anda araları çok iyi oldu hatta arkadaşım bu durumla bana hep hava atar) bu kızın eski flörtünüzle ilgili dediği her şeye inanır mısınız??(adam biliyor yakın arkadaş olduğumuzu ve bu arada hoşlandığım kişi aşırı zeki ama kız da rolünü çok iyi oynayan bir tip)

Son düzenleme:

Senin erkek arkadas degil mi bu. O bunu dedi, bu bana sunu dedi, su suna inandi.... Neden ucuncu kisileri aradan cikartip kendisiyle muhatap olmuyorsun.

Senin erkek arkadas degil mi bu. O bunu dedi, bu bana sunu dedi, su suna inandi.... Neden ucuncu kisileri aradan cikartip kendisiyle muhatap olmuyorsun.

yok canım şuan erkek arkadaşım değil.. Konu çok karışık kendisiyle muhatap olamam şuan yani şimdilik ama hala şansım varken onu kaybetmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…