• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ufak bir dert gibi gelebilir ama...

Ya sizin gibi arkadaşım olsun istemezdim şahsen başkalarının lafına bakıp sinsi olduğumu düşünen biritke konuşucam ne düşündüğünü bilmedem hem bir yanlışını görmedim diyorsunuz hem de sinsi çok diyorsunuz birebir yaşamadığınız birşyde nasıl önyargılısınuz bitmiş artık ilişkiniz bunu kabul edin ki başka nedenlerle bitmiş belli ki kötülese nolur bu saatten sonra o insan sizi sevse özler arardı arada birileri var da olmuyor sanmayın ve güvenmiyorsanız görüşmeyin o kızla ikiyüzlülükten iyidir.

Ya sizin gibi arkadaşım olsun istemezdim şahsen başkalarının lafına bakıp sinsi olduğumu düşünen biritke konuşucam ne düşündüğünü bilmedem hem bir yanlışını görmedim diyorsunuz hem de sinsi çok diyorsunuz birebir yaşamadığınız birşyde nasıl önyargılısınuz bitmiş artık ilişkiniz bunu kabul edin ki başka nedenlerle bitmiş belli ki kötülese nolur bu saatten sonra o insan sizi sevse özler arardı arada birileri var da olmuyor sanmayın ve güvenmiyorsanız görüşmeyin o kızla ikiyüzlülükten iyidir.

arkadaşımın çok fazla yalanını yakaladım ayrıca beni kötü hissettirmeye beni kıskandırmaya çalışıyor bunu görebiliyorum. Ayrıca eski erkek arkadaşımla bilmediğiniz durumlar oldu şuan ikimizde birbirimize bir şey diyemiyoruz değişik durumlar kolay olmuyor öyle malesef. Ben iyi bir arkadaşımdır bana kazık atmayana tabi...

Back