Merhaba arkadaşlar, size ufak bir sorunumdan bahsedeyim. Biraz kafaya taktığım için dışardan bakan insanların da görüşünü merak ediyorum. Görümcem biraz kıl bir tiptir. Şımarık ve bencil diyebilirim. Çocuksu saçma hareketleri falan vardır o yüzden normalde çok haz etmiyordum. Ama bana bir zararı olmadı şimdiye kadar. Geçen sene kayınvalidem görümcem kayınbiraderim eşim ve ben akşam sofrasında hep birarada yemek yiyorduk. Eşim görümceme çok takılır şakalar espriler falan yapar hep. Yine öyle bir anda eşim görümceme bişey dedi ben ne dediğini hatırlamıyorum şakalaşma modundalardılar çünkü. Görümcemin keyfi pek yoktu o akşam.Ben kafam önümde yemeğimi yiyordum. Görümcem birden yaptığı eşimin yaptığı şakaya kızdı herhalde “bu kadın seni boşar ama biz seni boşamayız” dedi benim için.Sonra kayınvalidem penguhan duymadı tekrar söyle dedi. O da tekrar ettti “bu kadın seni boşar ama biz boşamayız” Ben de çok anlam veremedim eşim de anlamadı ya da anlamamazlığa verdi güldü geçti. Ben de öyle. Sonradan idrak ettim söylediğini ve kafaya taktım. Şimdi görümceden baya bir gıcık alıyorum zaten hoşlanmıyordum.Kayınvalidenin de tekrar ettirmesi benim kafamı karıştırdı. Bunlar aslında beni sevmiyor mu sinsilik var mı sizce yoksa ben mi abartıyorum?