Ufak bir hoşlantı meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
İyi akşamlar :) Ufak bir meselem var kızlar . Muhalefet olacaklar lütfen yorum yapmasın konuma.

Bir süredir düzenli olarak bir spor salonuna gidiyorum. İlk adaptasyon sürecinde bana yardımcı olan bir hoca vardı. Çok hoş tatlı bir çocuk denk geldikçe selamlaşıyoruz kolay gelsin diyor gülümsüyoruz birbirimize falan derken spor salonunun konum etiketi kısmında resmine denk geldim. Beğendim geçtim oda muhtemelen tanıdığı için takip atmış bende takip ettim derken kendisiyle 2-3 gündür takipleşiyoruz ama bir iletişim yok. Hatta geçen akşam aletlerde çalışıyordum geçti gidiyordu tam ilerledi ilettikten sonra farketti beni gülümsedi kolay gelsin diye. Çok hoş çocuk beğendim açıkçası. Sevgilisi de yok nasıl dikkatini çekebilirim ben bu arkadaşın.

Güncelleme : tanımadığı insanları kabul etmiyor arkadaş. Ama bir gelişme yok halen 🤦🏼‍♀️

Son düzenleme:
Spor yaparken sakatlanmış gibi davranın😬 yapmadığım şey değil gerçi ama saçmaydı. Madem hocaymış direkt yanına gidin onunla çalışmak istediğinizi tek başına yapamadıgınızı yardıma ihtiyacınız olduğunu falan söyleyin. Ya da sporla ilgili bir soru sorun, şöyle mi çalışayım böyle mi çalışayım gibi.

Spor yaparken sakatlanmış gibi davranın😬 yapmadığım şey değil gerçi ama saçmaydı. Madem hocaymış direkt yanına gidin onunla çalışmak istediğinizi tek başına yapamadıgınızı yardıma ihtiyacınız olduğunu falan söyleyin. Ya da sporla ilgili bir soru sorun, şöyle mi çalışayım böyle mi çalışayım gibi.
Evet evet sakatlanma iyi fikir.

Yapamadığım bir hareket vs olunca yardımcı oluyor zaten :)
Yani yani şimdi heves kırmak istemem amma spor hocaları o şekilde olabiliyor, sempatik mempatik oluyor ama salona her gelene mavi boncuk dağıtıyor :bicak: O tip biri de olmayabilir tabi ama konu sahibesi iyice tanımaya bak acele etme asla. Bol şans dilerim!

Yakışıklı bir tip değil hatta hani o alışageldiğimiz spor hocaları gibi kas yığını da değil ama gülümseyişi falan sempatik :)
Bence dikkatini çekmişsin zaten. Yani seni fark etmiş.
Ya bir kahveye çağır ya da gözünün içine bakarak gülümse daima. Elbet bir adım gelir.
Gülümsemek iyi fikir :)
Evet evet sakatlanma iyi fikir.

Ben de ki bu şansla cidden sakatlarım kendmi 😂

O zor biraz..
Böyle sağlık merkezlerinde,spor salonlarında daha zor.
Yani fizik ve güzellik desek zaten sizin gibi niceleri vardır.
Ha adam gülümsemiş,başıyla selamlamis ; o da hoca olmasına binaen..
Tamamen iktisadi,yüksek müşteri memnuniyeti.
Ayrica gostustugu biri olma ihtimali de yuksek..

O zor biraz..
Böyle sağlık merkezlerinde,spor salonlarında daha zor.
Yani fizik ve güzellik desek zaten sizin gibi niceleri vardır.
Ha adam gülümsemiş,başıyla selamlamis ; o da hoca olmasına binaen..
Tamamen iktisadi,yüksek müşteri memnuniyeti.
Ayrica gostustugu biri olma ihtimali de yuksek..
Onu araştırdım biri yok. Biliyorum benden daha güzel ve alımlı kadınlar da geliyor zaten salona

Onu araştırdım biri yok. Biliyorum benden daha güzel ve alımlı kadınlar da geliyor zaten salona
Ayrica böyle adamlar güzel bir vücuda sahip olmasına karşın çoğu zaman zarif düşünmekten uzaktır.
Bir yerde bir şeyler içelim dediğiniz zaman 2 büyük bardak porotein tozuyla gelmesi olası.
Bir şeyler yiyelim dediğiniz zaman çiğ yumurtayı yutup,sizden de yapmanızı beklemesi olası..
Hafta sonları ve tatlı kaçamaklar icin ideal ancak uzun soluklu olarak pek makbul değil bence bu tipler 🤔

Ayrica böyle adamlar güzel bir vücuda sahip olmasına karşın çoğu zaman zarif düşünmekten uzaktır.
Bir yerde bir şeyler içelim dediğiniz zaman 2 büyük bardak porotein tozuyla gelmesi olası.
Bir şeyler yiyelim dediğiniz zaman çiğ yumurtayı yutup,sizden de yapmanızı beklemesi olası..
Hafta sonları ve tatlı kaçamaklar icin ideal ancak uzun soluklu olarak pek makbul değil bence bu tipler 🤔
Diğer hocalar gibi vücut yapmış biri değil. Klasik bir erkek yani yakışıklı da değil. O standart kas yığını hocalardan değil tip olarak

En son sekiz sene önce birini etkilemeye çalışmıştım 😃unuttum. Gözlerini kaçır bence. Farketmis seni. Sevgilisi de yoksa yürür bu iş.

Valla güzellik vs değil mesele. Tamamen nasip herkesin güzellik görecesi farklı yani kardeşimde spor hocası kaslı yakışıklı beğenilen biri. Şuan eşi olan kişiyle tanıştığında da hocaydı genç yaştada evlendi (24) ve eşinide fit spor salonundan fırlamış gibi birini seçmedi yani. Hayatında biri yoksa zamana yayarak tanışıklığı arttırmaya bakın olacaksa olur.

Yani yani şimdi heves kırmak istemem amma spor hocaları o şekilde olabiliyor, sempatik mempatik oluyor ama salona her gelene mavi boncuk dağıtıyor :bicak: O tip biri de olmayabilir tabi ama konu sahibesi iyice tanımaya bak acele etme asla. Bol şans dilerim!
Ya bu spor hocaları da herkesi ekliyor mübarek :D Takip ettiği kişilere baksa hayal kırıklığına uğrar zaten

Valla güzellik vs değil mesele. Tamamen nasip herkesin güzellik görecesi farklı yani kardeşimde spor hocası kaslı yakışıklı beğenilen biri. Şuan eşi olan kişiyle tanıştığında da hocaydı genç yaştada evlendi (24) ve eşinide fit spor salonundan fırlamış gibi birini seçmedi yani. Hayatında biri yoksa zamana yayarak tanışıklığı arttırmaya bakın olacaksa olur.
Hayatında biri yok o kesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X