Ufak bir hoşlantı meselesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben spora giderken oradaki hocada benimle çok ilgileniyordu.. Sonra takip ettim diğer kızlarla da ilgileniyordu ama bana biraz daha fazla özen gösteriyordu. Bence sizde takip edin diğer kızlara karşı yaklaşımı nasıl. Belki buradan Bi sonuca varabilrsiniz sizinle ilgileniyor mu, ilgilenmiyor mu diye.
Sormadıkça ya da yanlış hareket yapılmadıkça özel olarak birebir ilgilenmiyor kimseyle ama ortada dolanırken falan gülümsüyor ediyor denk geldikçe. Kolay gelsin diyor. Diğer kızlarla nasıl hiç dikkat etmedim. Bu hafta gittiğimde başka bölümdeydi benim programımda o bölüm yok. O yüzden bir kere denk geldik onda da bakıyordu ama ben tabiki her zaman birini beğeniyorsam ona karşı mesafe koyuyorum . Biriyle konuşuyor diye ilerisinden geçtim gittim tepkisiz şekilde 🙄

Açık söyleyeyim o tip yerlerde çalışanlar zaten müdavimi olsun seven müşterisi çok olsun diye genelde herkese sıcaktır. Gülümser, sohbet eder. İşin raconu yani. Zor iş

Açık söyleyeyim o tip yerlerde çalışanlar zaten müdavimi olsun seven müşterisi çok olsun diye genelde herkese sıcaktır. Gülümser, sohbet eder. İşin raconu yani. Zor iş
Müşteri kasmak için çabalayan bir yer değil. Çnkü çok bilinen bir yer ve müşterisi fazla . Hatta paket ücretleri yıllık yüklü bir miktar

Müşteri kasmak için çabalayan bir yer değil. Çnkü çok bilinen bir yer ve müşterisi fazla . Hatta paket ücretleri yıllık yüklü bir miktar
Fark etmez. Tüm spor salonundakiler için geçerli bu durum. Nasıl ki barda varken sıcakkanlıyla, barda şarkıcı sıcakkanlıysa bu da öyle bir şey. Yani bazı mesleklerde nasıl ciddiyet beklenirse bazı mesleklerde de sıkı müşteri ilişkisi beklenir.
Dolayısıyla ordan düzgün bir ilişki çıkması çok zor. Herkesin de harcı değil, sürekli çevresinde olacak kişileri ve potansiyeli genel olarak herkesi rahatsız edebilir.

Spor salonuyla alakalı epey geçmişim var o yüzden yorum yapma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum 🤭 çok fazla spor hocasıyla içli dışlı oldum dışarıda kahveler de içildi yemekler de yenildi. Genelde erkek hocalar kadın üyeleri cezbedip o şekilde para kazanmaya bakıyorlar. Ha salondaki üyeyle ilişkisi olanlar da oluyor. Bu tarz hocaların dikkatini salonda ona yüz vermeyen tek kadın olarak çekebilirsiniz. Siz yüz vermedikçe üstünüze fazlasıyla düşerler ☺️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X