Abla aklıma ne geldi geçen burada topa tuttular beni benzer bi konuda

Babam da bana evlenince ev aldı. Kimsenin bir talebi malebi olmadı. Ne ev al diye, ne yeri ile alakalı. Esti işte iyi bir şey yaptı kendince. Ev esenyurtta, boş duruyor kiraya bile vermiyoruz. Bilirsin oraları.
Çok lazımmış gibi üstüme de yaptı. (Zaten tek çocuğum niye öyle bir atraksiyona girdi babam bilmiyorum) Eşim dalga geçer arada "boşar alırım yarısını ulen çok şanslı damadım ben" diye.
Orada bana beğenmiyorsun diyenler burada sana yüklenmiş. (ki konu ev değil babamın eşimden borç alıp geri ödememesi idi)
Sıkma canını.
Valla tek çocuk oldu mu bir şey yapmak da hem iyi hem kötü oluyor. Babam da emekli olunca ikramiye alıp bize verecekmiş, ya yok ye çıtır çıtır ne gerek var dedik.
Biliyorum oğlunu evlendirmiş değil de kız çocuk evlat edinmiş gibi hissediyorsun.. Benimki öyle çünkü. Artık iki çocuğum var diye geziyor.
Bu arada amatör balıkçıların tuttuğunu yedirme sevdasından da içim şişiyor. O konuda da yaralıyım

eşim de tutuyor balık, her Allahın günü galatadayız. Galata köprüsünde kısa şişko bi hamile gören olursa o %99 benimdir geçerken selam verin.
Ay çok uzattım.