Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ev alma konusunda konusmustuk yazınselam kızlar.yine ben.
kısaca özet geçeyim,oğlum 1 yıllık evli.mutlular çok şükür ,bizim de kimseyle bir sorunumuz yok.hatta bir ev alma meselimiz vardı,bilenler bilir.evlerini de alıyoruz.(onların istediği semtte olmadı ama,eşimin istediği semtte oldu)
buraya kadar herşey normal.geçen hafta gelinim ve oğlum bana kahvaltıya gelmişlerdi.oğlum,kayınpederinin"bir hafta sonu"bizi balık yemek için beklediğini söyledi.(kayınpederi amatör balıkçı)ama gelinim den bir teklif duymadım,hatta ne annesi ne de babası bizi arayıp davet etmedi.
ben de tamam bakarız dedim.
gelinim,bu hafta sonu için diye düşünmüş,dün akşam,oğlum anne biz hafta sonu gideceğiz,geliyormusunuz dedi.ama biz gidemeyeceğiz.çünkü hafta sonu,tüyap kitap fuarının son günü ve eşimle oraya gitmek için,plan yaptık.her sene gideriz.ve kitap alırız.(eşim için önemli)
ben de mazeretimizi söyledim.gelinim bana kırılmış.kitap fuarını,mazeret olarak sunmama bozulmuş.
şimdi,sizce yanlış birşey mi yaptım?ailesinden ya da kendisinden bir teklif almadım,kendi kendimize gelin güvey olduk ama "bir hafta sonu"gideriz dedik diye,illa ki bu hafta sonumu olması gerekir.
ben ev,onun istediği semtte olmadığı için,bozulduğunu ve bunu bahane ettiğini düşünüyorum.yanlış mı düşünüyorum?
gelin gözüyle bakıp,bana yardımcı olur musunuz?
Biraz zor olur ama yetişirsiniz bence. Sizin için önemini anlıyorum ben ama karşı tarafın anlayacağını sanmıyorum mesele orda.
ev alma konusunda konusmustuk yazın
öncelikle hayorlı olsun :)
gelininiz bozulmus olabilir evet , çünkü o evde yasayacak olan gelınınız ve eşi.
bu haftasonu dıye davetı dusundulerse , kitap fuarını bahane ettiğinizi de düşünebilir ben olsam düşünürdüm sanırım.
oğlunuz ile konusmussanız , gelininiz veya ailesi ekstra aramamıs olabilir.
bu aranızdaki samımıyete bağlı.
Oturmayacağım evi almalarını ben de istemezdim.
Hani oturuyor olsam tamam çok güzel ama böyle sanki evi boşta bırakmış, burun kıvırmış gibi olduğumu hissedip aldırmazdım herhalde.
hunter ablacığım burcun ne çok merak ettim çok ince düşüncelisin her geline nasip olmaz bu kıymet bilmesi gerekirdi... ben babamın bana yatırım diye aldığı evde oturuyorum üstelik hergün işe 2 saat yol gidip geliyorum beni böyle düşünmediler...
tüm evin maliyetını siz karsılamıssınızonun istediği semt,istanbul da kötü ün yapmış bir yer.şu anda,orada kirada oturuyorlar ama memnun değil oğlum.çocuk yetiştirmek için sıkıntılı bir muhit.eşimin aldığı evin,semti ise istanbul da iyi bir yer,diye geçer.ulaşım çok rahat,heryere.
evi alırken,onlardan para,yada altınlarını talep etmedik.tamamen kendi birikimimiz,üstelik bir miktar kredi çekiyoruz,biz ödeyeceğiz.
ayrıca,isterlerse evlerinden çıkmayabileceklerini,otumaya devam edeceklerini söyledik.şimdi ki evleri 1+1 1000 tl kira ve biz ödüyoruz.aldığımız ev,3+1 2000 tl kira getiriyor.arada biz karlı çıkıyoruz yani.
o halde kesinlikle davet edilmesi şartsamimi değiliz çok,bayramlarda seyranlarda aranır.
onun istediği semt,istanbul da kötü ün yapmış bir yer.şu anda,orada kirada oturuyorlar ama memnun değil oğlum.çocuk yetiştirmek için sıkıntılı bir muhit.eşimin aldığı evin,semti ise istanbul da iyi bir yer,diye geçer.ulaşım çok rahat,heryere.
evi alırken,onlardan para,yada altınlarını talep etmedik.tamamen kendi birikimimiz,üstelik bir miktar kredi çekiyoruz,biz ödeyeceğiz.
ayrıca,isterlerse evlerinden çıkmayabileceklerini,otumaya devam edeceklerini söyledik.şimdi ki evleri 1+1 1000 tl kira ve biz ödüyoruz.aldığımız ev,3+1 2000 tl kira getiriyor.arada biz karlı çıkıyoruz yani.
ailesine uzak bana yakın.şimdi oturdukları yer,ablalarına çok yakın.ama eşim o semti istemedi.ama ablalarının orada olmasıyla alakası yok.semt konusunda,iyi şeyler duymadığı için.Ev gibi zor alınan bir hediyeye ve üstelik iyi bir semtte surat asmak çok tuhaf. Iki nedeni olabilir , ya ailesine uzak, ya da size yakın.
1+1 , üstelik kirayı siz ödüyorsunuz. Aldığınız evi kiraya verirsiniz, onlar devam edebilir oturmaya. Bunu mutlaka teklif edin , anlasınlar ellerindekilerinin kıymetini ve sizin mecbur olmadığınızı.
Hep diliyorum, diliyorum ; iyiler iyilere denk gelsin, kurnazlar kurnazlara.
..
Resmi bir davet yokmuş , dolayısıyla buna bozulma hakları yok.
Ancak nezaketen ailesini arayıp , günün belli olmadığını, her hangi bir davette olmayınca , kararlastirilmadigini düşünerek , her sene bir kere olan fuar için program yaptığınızı söyleyebilirsiniz. ( Eğer ailesi bire bin katanlardan değil iseler )
Gelin gözüyle söylüyorum.selam kızlar.yine ben.
kısaca özet geçeyim,oğlum 1 yıllık evli.mutlular çok şükür ,bizim de kimseyle bir sorunumuz yok.hatta bir ev alma meselimiz vardı,bilenler bilir.evlerini de alıyoruz.(onların istediği semtte olmadı ama,eşimin istediği semtte oldu)
buraya kadar herşey normal.geçen hafta gelinim ve oğlum bana kahvaltıya gelmişlerdi.oğlum,kayınpederinin"bir hafta sonu"bizi balık yemek için beklediğini söyledi.(kayınpederi amatör balıkçı)ama gelinim den bir teklif duymadım,hatta ne annesi ne de babası bizi arayıp davet etmedi.
ben de tamam bakarız dedim.
gelinim,bu hafta sonu için diye düşünmüş,dün akşam,oğlum anne biz hafta sonu gideceğiz,geliyormusunuz dedi.ama biz gidemeyeceğiz.çünkü hafta sonu,tüyap kitap fuarının son günü ve eşimle oraya gitmek için,plan yaptık.her sene gideriz.ve kitap alırız.(eşim için önemli)
ben de mazeretimizi söyledim.gelinim bana kırılmış.kitap fuarını,mazeret olarak sunmama bozulmuş.
şimdi,sizce yanlış birşey mi yaptım?ailesinden ya da kendisinden bir teklif almadım,kendi kendimize gelin güvey olduk ama "bir hafta sonu"gideriz dedik diye,illa ki bu hafta sonumu olması gerekir.
ben ev,onun istediği semtte olmadığı için,bozulduğunu ve bunu bahane ettiğini düşünüyorum.yanlış mı düşünüyorum?
gelin gözüyle bakıp,bana yardımcı olur musunuz?
fındıkzade den alıyoruz canım.aaa görebiliriz birbirimiz ama ,tanıyamayız ama bütün,6 yaşında erkek çocuğu olan annelere sen misin diye bakacağım.Ev hangı semtten oldu buarada ablacım ?
Buarada surat yapmasına gerek yok sonucta onceden tarıh vermemısler kaldı kı oglunuz sızı davet etmemıste soylemıs gıbı olmus. Buarada bızde tuyapta olacagız, habersız bır sekılde karsılasacagız belkı de![]()
ailesine uzak bana yakın.şimdi oturdukları yer,ablalarına çok yakın.ama eşim o semti istemedi.ama ablalarının orada olmasıyla alakası yok.semt konusunda,iyi şeyler duymadığı için.
Ohoo sizin fatihten gelmeniz ,oradan Sarıyere geçmeniz baya uzun mesafe olur trafikte eklenince.
Biz haftasonu karşıya geçelim dedik,saat 11di,yarı yoldan döndük zira ibb trafikte kıpkırmızıydı yollar.
İstanbul trafiği maalesef çok büyük sorun.
Ayrıca o gün size dillendirirken şu gün şu saatte bekliyoruz deselerdi sizde ona göre program yapardınız.
Kırılacak birşey göremiyorum şahsen. Sonuçta hepimizin öncelikleri farklı. 1 yıl boyunca bekleyen anlar o fuarı.