• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ufak bir kriz

Ben sarma sarip damadimi cagirayim en iyisi.

Benim erkek kardesim yok. Annem damatlarini (ozellikle esimi) cok sever. (Bu duruma gicik oluyorum ya neyse) Gelin sevmezse durumu damattan kurtaririz bari:KK53:

Bir urperti hissettim Mune mi geliyor ne:ruh:

Ben sarma sarip damadimi cagirayim en iyisi.

Benim erkek kardesim yok. Annem damatlarini (ozellikle esimi) cok sever. (Bu duruma gicik oluyorum ya neyse) Gelin sevmezse durumu damattan kurtaririz bari:KK53:

Bir urperti hissettim Mune mi geliyor ne:ruh:

Bizimkide benden tatlı istiyor gelince..
Değişik yemek yaptığım zamanda çok hoşuna gidiyor keratanın..

Herşeye karışmayacaksın.
Habersiz gitmeyeceksin.,
Oğluşum sarma sardım gelin demeyeceksin
Daha oturun karpuz kesecektik demeyeceksin..
:KK53::KK53::KK53::KK53:
Ben de hepsi var.Herşeye karışır.
Şimdi bile kapıya vurdu,bugün pazar,bana bunları al diye sipariş verdi:KK48:
Bak Allah için sarma yemeye çağırmaz.Sarma sarınca bana da getir der,götürürüm:rolleyes:
Karpuzu da çok sever,ortak istemez kendine:KK8:

Sonradan anlaştılarsa iş farklılaşır. Ben baştan belli olduğu üzerine yapıyorum yorumumu. Ki evlenecek yaşa gelmiş iki kişinin, ekstrem durumlar haricinde, kendi sorumluluklarını alabilmeleri, alamıyorlarsa da alana kadar beklemeleri gerekir.

Ben surat yapmasını, kayınpederinin kahvaltı masasında emrivaki yapmasından ötürü olduğunu düşünüyorum. Yapmaması gerekirdi haklısın, ama beklemediği anda beklemediği bir haber olarak aldıysa anlık tepki vermiştir. Eğer sonradan bunun lafını etmiyorsa veya buna bozulup takılmıyorsa haberi aldığında suratının düşmesi olabilir. Olmasaydı iyiydi, ama olmuş.

Yerleşecekse surat yapmaması konusunda evet hemfikirim. Ama işte bunun da istemediği bir semtte yaşayacak olmasından olduğunu düşünüyorum. Sonuçta mantıklı olan, daha büyük ve iyi bir ev varken onda yaşamak; ama bu hoşuna gitmesini gerektirmiyor. Bazen hoşumuza gitmese de mantıklı olanı yapıyoruz ama eğlenmesi anlamına gelmiyor.

İdeali tabii ki eğer hiç istemiyorsa kendi kirasını verip istediği yerde oturması, o zaman kimseye laf düşmez. Ama kendi kirasını vermeme imkanını da ona hunter sunmuş. Yani olay başında çapraşık olduğu için iyice karşılıyor böyle :KK70:

Erkek anası olarak bundan 20 sene sonra forumda okuruz artık gelinini cute :KK70:

ciddiyim 4 kere falan okudum o derece yandı bende devreler :70:

Ben de hepsi var.Herşeye karışır.
Şimdi bile kapıya vurdu,bugün pazar,bana bunları al diye sipariş verdi:KK48:
Bak Allah için sarma yemeye çalışmaz.Sarma sarınca bana da getir der,götürürüm:rolleyes:
Karpuzu da çok sever,ortak istemez kendine:KK8:

Karışan tipler fena işte,işin şakası tabi sarmada sararlar gidilir..

Damatlar harbiden daha çok seviliyo yaa annem çekiniyo da aynı zamanda, akşam ben 5.30da evde oluyorum, annen 6da gelir baba en fazla 7 çeyreğe kadar oturur buçukta eşim geliyo diye, kv bana uzun uzun anlatır mesela x şunu sever şunu ister diye ama annem eşime diyemez, ataerkil toplum mu yoksa annemin fıtratımı bilemedim

Damatlar harbiden daha çok seviliyo yaa annem çekiniyo da aynı zamanda, akşam ben 5.30da evde oluyorum, annen 6da gelir baba en fazla 7 çeyreğe kadar oturur buçukta eşim geliyo diye, kv bana uzun uzun anlatır mesela x şunu sever şunu ister diye ama annem eşime diyemez, ataerkil toplum mu yoksa annemin fıtratımı bilemedim

Kız anneleri genelde öyledir,kızlarına sorarlar neyi sevip sevmediğini.
Haaa ben arada sorarım yemek konusunda ne seversin diye..

Bir de gelin alınca deniliyor ki ,mesela 2 evladı varsa 3 evladım oldu deniliyor.Ama damatlarda bu sözü çok nadir duyuyoruz.Halbuki çoğu damat ,gelinden daha iyi davranıyor kv ye.

Tamam denir ama kendi çocuğu gibi olamaz bence,sevende çoktur bunu kabul ederim.
Bizimkide öyle ağzından bir anne çıkar devamı gelir..
Hani oradaydımya ne zaman geleceksin dedi tarih bile ayarlıyor kendince,en yakın zaman olarak..

Back
X