Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle böyle düşünüyorum.hatta eşimdeEn iyisini yaparsınız hayır kurumuna bağışlamakla.En azından arkanızdan Allah razı olsun denilir,yad edilirsiniz.Öncelerden imiş çocuğum büyüsün bana bakar düşüncesi.Yaşlılıkta parayı ne yapacaklar deniliyor ya,yaşlılıkta daha da lazım bakılmak için para,kimseye minnet olmamak adına.Evini mi temizleyemiyorsun ,hasta mısın ,tutarsın bakıcı baktırırsın kendine.Ama evler oğlunun üzerine olsa,Onların gözünü gözlersin,konuyu da dağıttım biraz ama
![]()
En iyisini yaparsınız hayır kurumuna bağışlamakla.En azından arkanızdan Allah razı olsun denilir,yad edilirsiniz.Öncelerden imiş çocuğum büyüsün bana bakar düşüncesi.Yaşlılıkta parayı ne yapacaklar deniliyor ya,yaşlılıkta daha da lazım bakılmak için para,kimseye minnet olmamak adına.Evini mi temizleyemiyorsun ,hasta mısın ,tutarsın bakıcı baktırırsın kendine.Ama evler oğlunun üzerine olsa,Onların gözünü gözlersin,konuyu da dağıttım biraz ama
![]()
Fatih Camiinin orada oturuyorum abla. Sen zorda kaldin mi isaret yolla ben isinlanirim![]()
hahaha şimdide yalancı çıkacağım öyle mi? oğlum 1983 doğumlu.gün tarih,nüfus kağıdı fotokopisi ister misiniiz? siz hesaplayın malum yaşlıyım ve matematiğim zayıf.2014'teki bir konunuzda (bir de kaynana gözünden bakın...)=
"aynen ben bu konuda oğlumu suçluyorum zaten.oğlum 28 yaşında küçük değil yani.ama 3 ay öncesinde evlenmek gibi bir niyeti hiç yoktu. bir de bana söylüyor ama 1 gün sonra yani herşey olup bittikten sonra." demişsiniz
2016'ya gelince (bu kez fikirlerinize ihtiyacım var.)
benim oğlum 33 yaşında,4 yıllık bir üniversite mezunu,ama yaptığı işten(daha doğrusu işten kaçmaz ama çalışma saatlerinden ve bunun karşılığını maddi olarak alamamaktan,sektörde iş bulmakta zorluk çekmekten)şikayetçi.
demişsiniz.
Şimdi sizin oğlunuz kaç yaşında anlamadım???
Abla bana düşen evleri hayır kurumuna bağışlayacağım diyorsun ama sana 1 ev bile kalmıyor. Size 1/4, oğlunuza 3/4 mal kalır. Eşinizin adına 4 ev olmadığı için 1 ev bile kalmıyor. Eski konularınızda da söylemiştim. Evlerden birini kendi adınıza yaptırmanız ilerde oğlunuzun ve gelininizin insafına kalmamanız için iyi olur. Ama eşiniz çok inatçı gözüküyor. Bunu da kabul eder mi bilmem.
Abla bana düşen evleri hayır kurumuna bağışlayacağım diyorsun ama sana 1 ev bile kalmıyor. Size 1/4, oğlunuza 3/4 mal kalır. Eşinizin adına 4 ev olmadığı için 1 ev bile kalmıyor. Eski konularınızda da söylemiştim. Evlerden birini kendi adınıza yaptırmanız ilerde oğlunuzun ve gelininizin insafına kalmamanız için iyi olur. Ama eşiniz çok inatçı gözüküyor. Bunu da kabul eder mi bilmem.
gelinin ailesini değil,oğlumu kıskanmış olabilir miyim acaba?bu ikisi arasındaki farkı anlayabileceğinizi biliyorum ama ısrarla,açığımı aramaya çalışıyorsunuz.işte gücenmişim demek ki,bu sabah kendimi sorgularken buldum.gelinimin sosyal medyaya koyduğu,kendi ailesiyle ve oğlumla gittiği kahvaltıya,biraz kıskançlık,biraz gıptayla baktım. o yüzden mükemmel kayınvalide değilmişim,ben de kıskanabiliyormuşum diye düşündüm.
Sizin yazdığınız bir mesaj bu
6 Ağustos 2016
Benim.![]()
Konu ucmus gitmis. Bir de gelin kendi ailesinin ev kredisini oduyorken bu kaprisi yapiyor öyle mi? Katli vaciptir.![]()
biraz önce oğlum aradı.ona patladım zaten.niye karının bozulduğunu bana söyledin dedim.bil istedim diyor,belki seni arar,hazırlıklı ol.dedim neye hazırlıklı olacağım,plan yaptık babanla,fuara gidiyoruz .bunun nesine bozulmuş.üstelik,annesi arayıp davet etmedi.sadece sen söyledin.haklısın diyor.zaten gelmeyin.biz cumartesiden gideceğiz.çocukları ve torunları olacak.sen sıkılırsın diyor.hey allahım ya.Sizin gelin kaşınıyor benceama şaka bir yana bozulduğunu oğlunuz söyledi ise söylemese imiş keşke. çok önemli bir konu değil nihayetinde gelini geçiştirip size yansıtmaması daha iyi olurdu.
Erkekler gelin kaynana arasındaki dengeyi pek kuramıyor..