- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.058
- 448
Ya kitap fuarını geçerli neden olarak göremeyen arkadaşlar şaşırttı beni.Biz her çağırılan yere ne olursa olsun mutlaka gitmek zorunda mıyız ? Üstelik sırf karşımızdaki alınmasın bozulmasın diye mi bunu yapmak zorundayız?
E hani hayır demeyi öğrenmemiz gerekliydi falan filan!!
Hayır illa bi sebep olması gerekmez ki insanın bazen canı hiç evden çıkmak istemez sırf bu sebepten bile davet reddedilebilir yani.
Ki kaldı ki burada konu sahibi önceden aranmamış ki son dakika vazgeçildi ev sahibi hazırlık yaptı filan desek o da yok yani.
Valla tüm yorumları okuyamadım ama konu sahibi hiç de aramayın gelininizi açıklama yapmak zorunda değilsiniz kimseye.
Böyle hassas insanları kırıyorlar malesef dünya böyle bir yer.
Gelininizi tanımıyorum ama armut piş ağzıma düş insanı gibi geldi bana.Maalesef kıymet bilecek biri değil.
E hani hayır demeyi öğrenmemiz gerekliydi falan filan!!
Hayır illa bi sebep olması gerekmez ki insanın bazen canı hiç evden çıkmak istemez sırf bu sebepten bile davet reddedilebilir yani.
Ki kaldı ki burada konu sahibi önceden aranmamış ki son dakika vazgeçildi ev sahibi hazırlık yaptı filan desek o da yok yani.
Valla tüm yorumları okuyamadım ama konu sahibi hiç de aramayın gelininizi açıklama yapmak zorunda değilsiniz kimseye.
Böyle hassas insanları kırıyorlar malesef dünya böyle bir yer.
Gelininizi tanımıyorum ama armut piş ağzıma düş insanı gibi geldi bana.Maalesef kıymet bilecek biri değil.