yukarıdaki mesajı alıntılamak istemiştim.. yanlış oldu, acemiyim kusura bakmayın..
hunter ablacım ben sizi fazla yorum yazmasamda (sadece bu konunuza yazdım) takip ediyor, ve takdir ediyorum, fatihte oturuyorum deyince kendime yakın görmüştüm, çünkü bende fındıkzade de oturuyorum.
alıntılamak istediğim mesajınızda çok güzel yazmışsınız, sizin aynı fikirde olmadığınızı ama eşinizin ısrarla almak istediğini. bende hep karşı gelmişimdir anne babaların bu kadar sahiplenmelerine ve kendilerinden vaz geçip hep çocukları için birşeyler yapmalarına, sorumluluk almaları açısından yanlış ama oluyor bazen.. ki siz zaten söylemişsiniz eşinizin bu konuda inatçı olduğunu.
sonrasında evi sizin istediğiniz semtten almanızda çok çok haklısınız, söylemişsiniz bakmışlar beğenememişler, hem dediğiniz gibi parasının tamamını siz verip birde üstüne 2 yıl borçlandığınız evi kendi istediğiniz yerden almanız sonuna kadar hakkınız. soruyorum buradaki gelinlere karı - koca çalışıp ev almasanız, kv deniz ve kp niz kendilerine yakın bir muhitten aldırmak isteseler ne derdiniz, parasını ben çalışıp ben veriyorum istediğim yerden alırım dersiniz.. kusura bakmayın ama bu böyle...
bizde 15 yıllık evliyiz neredeyse evimizi daha yeni alabildik , ama hiç bir şekilde ailelerimizden destek alamadık, sebebi zaten onların durumlarının olmayışı, durumları olsaydı eminim onlarda en iyisini yapmaya çalışırlardı, bence en güzeli yinede kendilerinin emek sarfedip almaları, kıymetinide iyi bilirlerdi. Keşke benimde kp rim bana evlendiğimde ev alabilseydi ki adamcağızın öyle bir durumu yoktu, ama ben şu an 2 çocukla halen çalışıyo olmazdım, çocuklarımı kendim büyütürdüm, her sabah onları sıcak yataklarından çıkarmak zorunda kalmazdım. Ama yinede allaha şükürler ediyorum, sağlıklı evlatlar verdiği için.
söylemeden geçemeyeceğim gelininizin aileside çok akıllıymış yani. ev alıyorlar kızlarının üstüne ama oğulları oturacak, ama krediyi evlendirdikten sonrada gelin ödeyecek. ben böyle şey duymadım, tekrar soruyorum, evleniceksiniz eşiniz ev kredisi ödeyecek ama ailesi diyecekki ama ev abisinin. ben böyle bir şey duymadım görmedim, ve bunu kimse kabul etmez, edende sizin gibi böyle güzel yürekli insanlardır eminim.
Sevgilerimle..