ufak bir sorum varrr

Bu erkeğin hangi kadından hoşlanma ihtimali daha yüksektir?

• aa ne güzel olmuş dediği

• kötü olmuş deyip sonradan ama rujun güzel, o kurtarmış dediği

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
Hanımlar, bugün bizzat arkadaşlarım arasında bir konuşmaya şahit oldum. Aklıma takıldı doğrusu sizlere bir sorayım dedim ona göre kafamın içinde dedikodulara başlayacağım da :))))
2 arkadaşım otururken erkek olan gelip fön çektirmiş olan arkadaşıma "aa saçların ne güzel olmuş" diyor. Diğerine dönüp sinir etmek istercesine "seninki kötü" diyor. Kız tepki vermeyince ama senin de rujun güzel (kırmızı) o kurtarmış" diyor. Zaten şüphelendiğim bir kaç durum vardı ama bu davranışı yüzünden ihtimalleri en baştan gözden geçiriyorum :KK54: Size göre hangisi bakalımmm

Bu arada ben insan davranışlarına meraklı olduğum için böyle şeylerin üstünde eğlencesine düşünmeyi seviyorum. Yani amaç eğlence. Burda altta yatan düşünce erkekler arkadaş ortamında iltifat ettiklerine mi yoksa sataştıklarına mı meyillidirler :halay:

Son düzenleme:
Ben ironi yapmıştım ama :) Bence 18 yaşından büyükseniz artık bu çocukça oyunları, her laftan anlam çıkarmayı bırakın rahat edersiniz.

Maksat eğlence zaten anlamak zor değil bunu :) Konunun muhatabı bile ben değilim kendime eğlence yaratıyorum ve gayet de rahatım sonuç olarak. Siz dert etmeyin kıyamam

Kırmızı rujlu olan bence
Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun :KK8:

Akşam akşam eğlence işte :KK53:
Bunun neresi dert ona değinmiyorum bile

5-6 yaşlarındaki oğlan çocuğu gelmiş ablalarına laf atmış.Benim gözümde başka bir resim canlanmadı şahsen. Bunun neyini önemsediniz?

Kırmızı rujlu olan bence
Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun :KK8:

Akşam akşam eğlence işte :KK53:
Bunun neresi dert ona değinmiyorum bile
5-6 yaşlarındaki oğlan çocuğu gelmiş ablalarına laf atmış.Benim gözümde başka bir resim canlanmadı şahsen. Bunun neyini önemsediniz?

Eğlencesine soruyorum işte nasıl bir önemi olabilir ki...

Hanımlar, bugün bizzat arkadaşlarım arasında bir konuşmaya şahit oldum. Aklıma takıldı doğrusu sizlere bir sorayım dedim ona göre kafamın içinde dedikodulara başlayacağım da :))))
2 arkadaşım otururken erkek olan gelip fön çektirmiş olan arkadaşıma "aa saçların ne güzel olmuş" diyor. Diğerine dönüp sinir etmek istercesine "seninki kötü" diyor. Kız tepki vermeyince ama senin de rujun güzel (kırmızı) o kurtarmış" diyor. Zaten şüphelendiğim bir kaç durum vardı ama bu davranışı yüzünden ihtimalleri en baştan gözden geçiriyorum :KK54: Size göre hangisi bakalımmm

Bu arada ben insan davranışlarına meraklı olduğum için böyle şeylerin üstünde eğlencesine düşünmeyi seviyorum. Yani amaç eğlence. Burda altta yatan düşünce erkekler arkadaş ortamında iltifat ettiklerine mi yoksa sataştıklarına mı meyillidirler :halay:
Kırmızı rujlunun sen olduğun o kadar belli ki! Sitenin yaş düzeyi ile ilgili sınırlaması yok muydu kızlar :D

Kırmızı rujlunun sen olduğun o kadar belli ki! Sitenin yaş düzeyi ile ilgili sınırlaması yok muydu kızlar :KK70:

ben mi jafjksgje benim 3 yıllık ilişkim ve parmağımda yüzüğüm var kendine gel istersen. Merak ediyorsan kim olduğunu, kırmızı rujlu olan yakın olduğum arkadaşım ve uzun zamandır da yalnız kendisi

Bence (ki ben de amatör davranış bilimci sayılırım) kesinlikle ve kesinlikle asıl amacı kırmızı rujlu kızın aklına girmek.

1- Bu insan değil, bu düpedüz bir çocuk davranışıdır.
2- Bu davranış sizi neden diye düşündürüyorsa demek sizde bir çocuksunuz.

Şöyle söyliyim, biz bu konuyu geliştirip proje deneylerimizde bile kullanıyoruz sonra da sunumunu yapıyoruz. Yani gayet üstünde düşünülebilir bir konu.

Şöyle söyliyim, biz bu konuyu geliştirip proje deneylerimizde bile kullanıyoruz sonra da sunumunu yapıyoruz. Yani gayet üstünde düşünülebilir bir konu.
İşte onu diyorum bende işte.Bunları daha geliştirememişsiniz. Siz en iyisi konuyu ve denekleri geliştirin, sonra sorun.

Back
X