- 17 Kasım 2015
- 408
- 219
- 103
- Konu Sahibi filizfilizta
-
12 yaşında yazdığım günlüğü okuyorum yemin ederim böyle şeyler yazmışım. Bana baktı güldü sonra işaret etti ama bi de arkadaşıma da baktı hangimizden hoşlanıyo
hahahha sormayın erkekler hiç büyümeyince biz de onlar gibi düşünmek zorunda kalıyoruzz
Ben ironi yapmıştım ama :) Bence 18 yaşından büyükseniz artık bu çocukça oyunları, her laftan anlam çıkarmayı bırakın rahat edersiniz.
Kırmızı rujlu olan bence
Kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun
Akşam akşam eğlence işte
Bunun neresi dert ona değinmiyorum bile
5-6 yaşlarındaki oğlan çocuğu gelmiş ablalarına laf atmış.Benim gözümde başka bir resim canlanmadı şahsen. Bunun neyini önemsediniz?
Kırmızı rujlunun sen olduğun o kadar belli ki! Sitenin yaş düzeyi ile ilgili sınırlaması yok muydu kızlarHanımlar, bugün bizzat arkadaşlarım arasında bir konuşmaya şahit oldum. Aklıma takıldı doğrusu sizlere bir sorayım dedim ona göre kafamın içinde dedikodulara başlayacağım da :))))
2 arkadaşım otururken erkek olan gelip fön çektirmiş olan arkadaşıma "aa saçların ne güzel olmuş" diyor. Diğerine dönüp sinir etmek istercesine "seninki kötü" diyor. Kız tepki vermeyince ama senin de rujun güzel (kırmızı) o kurtarmış" diyor. Zaten şüphelendiğim bir kaç durum vardı ama bu davranışı yüzünden ihtimalleri en baştan gözden geçiriyorumSize göre hangisi bakalımmm
Bu arada ben insan davranışlarına meraklı olduğum için böyle şeylerin üstünde eğlencesine düşünmeyi seviyorum. Yani amaç eğlence. Burda altta yatan düşünce erkekler arkadaş ortamında iltifat ettiklerine mi yoksa sataştıklarına mı meyillidirler
Kırmızı rujlunun sen olduğun o kadar belli ki! Sitenin yaş düzeyi ile ilgili sınırlaması yok muydu kızlar
1- Bu insan değil, bu düpedüz bir çocuk davranışıdır.ben insan davranışlarına meraklı olduğum için böyle şeylerin üstünde
1- Bu insan değil, bu düpedüz bir çocuk davranışıdır.
2- Bu davranış sizi neden diye düşündürüyorsa demek sizde bir çocuksunuz.
Hemen geldim kendime. Yüzüğü görememişsek demek kiben mi jafjksgje benim 3 yıllık ilişkim ve parmağımda yüzüğüm var kendine gel istersen. Merak ediyorsan kim olduğunu, kırmızı rujlu olan yakın olduğum arkadaşım ve uzun zamandır da yalnız kendisi
İşte onu diyorum bende işte.Bunları daha geliştirememişsiniz. Siz en iyisi konuyu ve denekleri geliştirin, sonra sorun.Şöyle söyliyim, biz bu konuyu geliştirip proje deneylerimizde bile kullanıyoruz sonra da sunumunu yapıyoruz. Yani gayet üstünde düşünülebilir bir konu.
Eğlencesine cevap vereyim, oltayı atmış vira bismillah artık kısmette ne varsa demişEğlencesine soruyorum işte nasıl bir önemi olabilir ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?