Ufak bir sorun

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bota

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
340
1
26
İstanbul
Ya kızlar.Evimizde üniversiteye giden eşimin yeğeni kalıyor 2 ay bizde 2 ay orda burda devam ettiriyor hayatını.Ama gel görki bu çocuk hiç titiz değil.Çantasını dışarıda yere koyuyor sonra koltuğuma atıyor.Ayakkabılarını arada giyiyor.En önemliside klozet kapağına çişini damlatıyor (Gülmeyin ama) ne yapayım ne diyim bilemiyorum artık dank etti ya.Eşimede söylemeye çekiniyorum klozet kapağındaki çişleri görsün diye olanak tanıyorum adamda tın falan yok ya.

Bence uygun bir dille iletin. Orası sizin eviniz değil mi? Temizliği siz yapmıyor musunuz? Eminim saygı duyacaktır. İletişim kurmaktan çekinmeyin. :)

Bence uygun bir dille iletin. Orası sizin eviniz değil mi? Temizliği siz yapmıyor musunuz? Eminim saygı duyacaktır. İletişim kurmaktan çekinmeyin. :)

Çantasını yere koyma ayakkabıyı anlatırım da.Klozete çiş damlatıyorsun denmezki kazık kadar çocuğa.Eşime söylesem tersler diye düşünüyorum.Ne yapayım bilemedim ya :/

Çantasını yere koyma ayakkabıyı anlatırım da.Klozete çiş damlatıyorsun denmezki kazık kadar çocuğa.Eşime söylesem tersler diye düşünüyorum.Ne yapayım bilemedim ya :/

Bence terslemez uygun bir dille anlatırsanız anlayacaktır. Kimsenin "çiş"ini temizlemek zorunda değilsiniz, insanın midesi kaldırmaz yahu :52:

Klozet kapağındaki çişler için banyonuza şu yazıyı asın

images

Hem öğrenci, hem erkek titizlik beklemeyin :) eşinize açıklayın durumu o uyarsın bir kaç defa daha tekrarlarsa siz konuşursunuz o zaman çekinip dikkat eder belki ama direk siz konuşmayın eşinizle de aranız açılmasın.

Bence her şekilde eşinizle konuşun, hijyenin memnun olmadığınızı, tuvaleti pis kullandığını, evin temizlik kurallarına uymadığını, eşinizin ikaz etmesinin daha doğru olacağı içinde ona söylediğinizi söyleyebilirsiniz. "aşkım ben ne diyeceğimi bilmem, bana düşmez, ama senin yeğenin, onun dilinden sen anlarsın" tarzında hem cilveli, hem de eşinizin en "doğrusunu" biliyormuş gibi hissetmesine neden olacağınız için de terslemez..

Bence erkeklerin altın kuralı, egolarını tatmin etmekten geçiyor :)) istediklerimizi yaptırmak için bir kaç güzel cümleyle konuya girmek yeterli olabiliyor çoğu zamanda

Hem öğrenci, hem erkek titizlik beklemeyin :) eşinize açıklayın durumu o uyarsın bir kaç defa daha tekrarlarsa siz konuşursunuz o zaman çekinip dikkat eder belki ama direk siz konuşmayın eşinizle de aranız açılmasın.

Oturarak çişlerini yapamıyorlar mı bu erkekler.Neden ayakta.Okullarda öğretilmeli bence buda :D

su erkeklerin su huyu yokmu bide sifon cekmeden cıkan turleride vardır ya öldüresim gelir :27:

benimde en ayar olduğum şeylerden bitanesidir klozete damlatılan çiş :S
koca adam üniversiteye gidiyor ama gel görkii uff nası sölenirki bende bilemedim walla :S

benimde en ayar olduğum şeylerden bitanesidir klozete damlatılan çiş :S
koca adam üniversiteye gidiyor ama gel görkii uff nası sölenirki bende bilemedim walla :S

Eşime anlatıcam arkdaşın dediği gibi cilveli cilveli.Neyse ki 2 hafta sonra halasına gidecek.Dahada gelmez belki o konuşmadan sonra.

Eşime anlatıcam arkdaşın dediği gibi cilveli cilveli.Neyse ki 2 hafta sonra halasına gidecek.Dahada gelmez belki o konuşmadan sonra.

Evet kesinlikle eşinle konuşmalısın,öyle sistemkar değil ama sonuçta bunu temizliyor olmandan eşinde rahatsız olmalı.

Bu nasıl bi alettir yahu.Millet neler üretiyor artık sahsen ben kullanmam rahat edemem.Üstüme damlar falan.

kesin disarda tuvalete oturmayan bayanlara uretilmistir :27:iyi hosta kullandiktan sonra cantaya konmaz o tek kulanimlikmi acaba :26:

Back
X