Ufak bir sorun

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çıkartıyor galiba onlarıda çünkü başımıza gelen olay.AVMDE yaşandı.Kimde çıkıp napıyorsun kardeşim dememiş.Adam oracıkta şey ediyor kimse sen ne yapıyorsun birader falan demiyor.Herhalde normal bi durum bu erkekler wcsinde. Wcler İhtiyaç içinde o ihtiyaç da ona giriyormuydu ki

iyk igrencler ya midem bulandi aksam aksam:25:

yahu benim halam bir eğlence merkezinde temizlikçi olarak çalışıyordu bir defasında o anlattı bize ağzımız açık kaldı 18li yaşlarda 2 genç kızlar wcsinde bi tuvalete kapanmışlar o da temizlemeye giriyo sesleri duyuyo patrona haber veriyo patron geliyo bağırıyo bunlar çıkıyolar adam azarlıyo mekanı terk etmelerini istiyo neyse halam bi girmiş çocuk duvara komple boşalmış ıyyy o yüzden tuvaletin hiç bi yerine dokunmamak lazım ben kapısını bile peçeteyle açıyorum :D

Ne azgın kızmış onlar ya.Hadi mastürbasyon yapıyorsun neden 2 kız aynı anda yapıyor.Cinsi sapıklar galiba.Ay wcye de girilmez artık :D

Ne azgın kızmış onlar ya.Hadi mastürbasyon yapıyorsun neden 2 kız aynı anda yapıyor.Cinsi sapıklar galiba.Ay wcye de girilmez artık :D

kiz ne 2 kizi gencler demis kizlar tuvaletine girmis demis bende once 2 kiz sandimda oyle degil o mesele :9::9:

durumu yanlış anlayanlara açıklayayım bir kız bir erkek 18li yaşlarında bunlar kızlar tuvaletine gidip birine giriyorlar işte olay orda gelişiyor :D

durumu yanlış anlayanlara açıklayayım bir kız bir erkek 18li yaşlarında bunlar kızlar tuvaletine gidip birine giriyorlar işte olay orda gelişiyor :D

Ben iki erkek zannetmiştim ya :26: Sabotaj amaçlı. O nasıl bir fanteziyse umumi tuvalette. Acep altlarına tuvalet kağıdı sermişler midir? :9:

Heee şimdi anladım.Tuvalette nasıl becermişler o işi büyük yenetekmiş.Fantezi herhalde.. Pislikler içerisinde ıyyy

Ben iki erkek zannetmiştim ya :26: Sabotaj amaçlı. O nasıl bir fanteziyse umumi tuvalette. Acep altlarına tuvalet kağıdı sermişler midir? :9:

artık o kadarını bilemem mekanın tuvaletinde bile yapacak kadar gözleri karardıysa tövbe estağfurullah gece gece :D

Back
X