Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kızlar yapıyor olsa nasıl duvara boşalacak ki hem de sperm :26: Ay fiziksel olarak mümkün değil yani, tuhaf oldum, utandım![]()
onu bunu birakinda yerlere sicratma isine nasil bi cozum bulacaz:26:
artık o kadarını bilemem mekanın tuvaletinde bile yapacak kadar gözleri karardıysa tövbe estağfurullah gece gece![]()
2 erkek mi sandın ohaaÇok güzel dikkat yazısı gibi yazmışsın artık olayı anlatan kişi.Herkez farklı birşey çıkartmış ama çok komik geldi 2 erkek heh
Ama yapanlar vardı demi onlarıda iyice çivisi çıkmış azgınlık
konu var ya nerelerden nerelere geldi kadın olmak böyle bir şey her olaydan çıkarım yapıp cımbızla seçtiğimiz kelimeler üzerinden yeni konular açıyoruz![]()
2 erkek mi sandın ohaaÇok güzel dikkat yazısı gibi yazmışsın artık olayı anlatan kişi.Herkez farklı birşey çıkartmış ama çok komik geldi 2 erkek heh
Ama yapanlar vardı demi onlarıda iyice çivisi çıkmış azgınlık
Hayal gücüm geniş
İkisi ayrı ayrı bölmelerde sabotaj için girdiler sandım ne bileyim ay tövbe tövbe ne anlatıyoruz gece gece biz :26:
Aynen ya sorunum var sıkıntlıyıdım.Bi anda keyfim yerine geldi gül gül![]()
Bak ilk resim espiriydi ama şimdi ciddi bir teklifte bulunacağım sorununla ilgili;
Hani şu odamın kuralları,mutfağım kuralları falan var esprili duvar panosu şeklinde,onların banyomun kuralları versiyonunu asabilirsin.
Hatta şüphe çekmesin diye mutfağa falanda as.
Eeee artık burdanda ders çıkarmazsa çocuklara tuvalet eğitimi kitaplarından al başucuna koy yeğenin![]()
Ya kızlar.Evimizde üniversiteye giden eşimin yeğeni kalıyor 2 ay bizde 2 ay orda burda devam ettiriyor hayatını.Ama gel görki bu çocuk hiç titiz değil.Çantasını dışarıda yere koyuyor sonra koltuğuma atıyor.Ayakkabılarını arada giyiyor.En önemliside klozet kapağına çişini damlatıyor (Gülmeyin ama) ne yapayım ne diyim bilemiyorum artık dank etti ya.Eşimede söylemeye çekiniyorum klozet kapağındaki çişleri görsün diye olanak tanıyorum adamda tın falan yok ya.
İkisiyle de konuşamıyor musun ? Neden çekiniyorsun ki ?
Açık açık söylemekte fayda var.
İkisi birden koridorda veya tuvalete yakınken mesela,klozeti yeni temizledim,lütfen dikkat edin,her gün ilaçlamaktan ellerim mahvoldu diyebilirsin.
Veya o çantayı lütfen bir daha koltuğa bırakma,dışarıda yere bırakıyorsun,bütün kir ve mikrop koltuğa geçiyor gibi...
Ha şu da var,sen tuvalet ikazını yaptıktan sonra,damlatmaz mı bilinmez.
Belki damlatır ama yengem laf etmesin diye tuvalet kağıdıyla siler.İçin rahat edecek mi ? Yine temizleyeceksin :)
hahaha yahu erkek neden oturarak yapsın artık kadınlar bile oturmuyor bi aparat var onun yardımıyla erkek gibi ihtiyaç gideriyorlarEki Görüntüle 539147
Ayakta işemek sağlık için cok zararlı hatta klozet bile. En güzeli yine atalarımızın yöntemi alaturka tuvalet. Klozet kullanmak zorunda kalınca gerçekten idrarın tam boşalmadığını hissedebiliyorum. Ama bizimki alaturka olduğu için gayet rahat hissediliyor çünkü mesaneye baskı uygulanıyormuş öyle çömelince. Ayrıca klozetten su sıçrıyor bazen o kadar iğrenç ki. Bu aparatı görünce belirtmek istedim. :) bence en güzeli eşiniz konuşsun o cilve yöntemi tüm erkeklerde işe yarar.![]()
Tuvaletlerde genellikle şu değişen poşetli sistem oluyor ya o yoksa bile ben tuvalet kağıdını döşeyip klozete öyle kullanıyorumMadem poşet yok ben de tuvalet kağıdını harcarım oh olsun
![]()