Ufak bir sorun

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayyy üfff dayanamam hiç çok kötü bir durum.Kendi evimde bile oturmadan dezenfekte işlemi yapıyorum.:26:
Bu erkeklerin hepsi böyle ayakta işemek demek ki marifet değilmiş çişlerine daha sahip çıkamıyorlar:19: Eee tmm damladı diyelim bir temizle dimi:37:

Bence eşinize durumu anlatıp,hayatım bunu çocuğa nasıl kırmadan söyleriz deyin çözümü de o bulsun artk:44:

Benimde aklıma yaşadığım bir olay geldi şimdi. ben aşırı titizimdir. kar yağmıştı sular donmuştu yengemlerinki akıyordu e haliyle 2-3 gün gelmeynce dedim gideyim onlara duş alayım eşyalarımı şampuan vs. herseyi aldım gittim banyoya girince küveti bir temizleyimm dedim bi şişe gördüm çamaşır suyu diye bol bol döktümm.. ne çıksa begenirsin "GAZ" soba yanmadığında kullanıyorlarmış..o kadar bol döktümki koku içeri kadar gitmiş banyo kapısından sesleniyorlar noldu gaz kokuyor diye yok birşey bana kokmuyor dedim ama sonra itiraf ettim :))

Son düzenleme:
Benimde aklıma yaşadığım bir olay geldi şimdi. ben aşırı titizimdir. kar yağmıştı sular donmuştu yengemlerinki akıyordu e haliyle 2-3 gün gelmeynce dedim gideyim onlara duş alayım eşyalarımı şampuan vs. herseyi aldım gittim banyoya girince küveti bir temizleyimm dedim bi şişe gördüm çamaşır suyu diye bol bol döktümm.. ne çıksa begenirsin "GAZ" soba yanmadığında kullanıyorlarmış..o kadar bol döktümki koku içeri kadar gitmiş banyo kapısından sesleniyorlar noldu gaz kokuyor diye yok birşey bana kokmuyor dedim ama sonra itiraf ettim :))

O gaz sizi zehirlememiş iyiki :D

Kendisine durumu anlatmalısın. Rencide etmiş olursun eşinin yanında söylersen. Tatlı dille anlat. Ablacığım ben titiz biriyim lütfen küçük tuvaletini yaparken etrafa sıçratma de.

Valla bu konuda herkesi kırabilirim, oturarak işesinler, bu ne yahu :47:

Hem sadece klozette olduğunu ne bilicez, ya etrafa da sıçramışsa, banyo ve klozetler bir abdest falan alınıyor banyoda olur mu öyle şey ya, ay nefret ediyorum bu erkeklerin pisliğinden :47:

Back
X