Ufak bir sorun

Selam kızlar,

Size benim açımdan sorun teşkil etmeyen fakat karşımdaki insanların üzülüp kırılabildiği bir durumdan bahsetmek istiyorum.

Çabuk sinirleniyorum. Agresif, gergin biri halini alabiliyorum. Lafımı esirgeyebilen biri hiç olmadım. Dediğim gibi benim açımdan çok dert değil ama insanlar alınıp kırılabiliyor.

Ha tabii ki durduk yere sinirlenmiyorum haklı olduğum konularda sert reaksiyonlar gösteriyorum ama bu bazen aşırı bir hal alabiliyor. Geçip gidebileceğim konulara özgü de böyleyim yani.

Yay burcuyum bu arada, ateş grubu, çabuk parlayan insanlar bizim burçtan çıkıyor genelde. Ne diyorsunuz bu duruma? Teşekkürler.

Eşimde yay burcu tatlım eşimde senin gibi ama o çabuk parlayıp çabuk sönüyor yükseleninde önemli tabi :)
Ha bu arada severim yay burçlarını sevdiceğimden anlaşıldığı gibii :1:
Güzel bir kişiliğin var eminim :)

eski erkek arkadaşım da yay burcuydu, o da böyleydi. En ufak bir tartışmada bile en son söyleyeceği lafı ilk söylerdi yada hemen agır konuşmaya başlardı. Burcun özelliği demekki:) ama dürüst oluyor yay burçları

ve asla aldatmaz kolay kolay yalan söylemez çabuk parlar çabuk söner ve çok vicdanlıdır açık açık karşıdaki üzülürmü diye düşünmeden haksızlığa izin vermeden karşıdaknn ağzına tıkar lafını ve sonradn vicdan azabı çeker :))

Eşimde yay burcu tatlım eşimde senin gibi ama o çabuk parlayıp çabuk sönüyor yükseleninde önemli tabi :)

emın mısın canımm

Ben de önceden böyleydim son birkaç yıldır kendimiz dizginlemeyi öğrendim. Kızardım 5 dk sonra pişman olurdum 10 dk sonra iyi yapmışım derdim 15 dk sonra oturup ağlardım mesela… şu an 33 yaşındayım ve eskide ani tepki verdiğim olaylara gülüyorum…bu durumda iş sinire gelince tek olay kendini dizginlemek, geri çekmek… ve başarabilirsen üstünden 1 uyku süresi atlatabilmek… zor biraz ama olmayacak bir şey değil inan bana..

Yaylardan zarar gelmez. Özü sözü birdir hepsinin ama herkes kaldıramaz. Sen kalplerinin temizliğini görmüşsün :-)

ve asla aldatmaz kolay kolay yalan söylemez çabuk parlar çabuk söner ve çok vicdanlıdır açık açık karşıdaki üzülürmü diye düşünmeden haksızlığa izin vermeden karşıdaknn ağzına tıkar lafını ve sonradn vicdan azabı çeker :))

Evet aldatmaz çünkü birini aldatmaya ihtiyacı yoktur. Duyguları bitmişse bitmiştir, saman altından su yürüterek gerçekleştirmez bunu :)

Back
X