ufak bir soruuu.....

yasmen2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2009
40
0
86
Sakarya
30 mart ta eşimle korunmasız ilişkiye girdik ve 1 nisan günü regl oldum ilk 2 gün kahverengi siyaha dönüktü reglm 3.gün normale döndü asıl sorum adetim çok düzensiz bazen 28 bazen 45 günde bir regl oluyorum dolayısıyla yumurtlama günlerimi tam olarak hesaplayamıyorum sizce hamile kalmış olabilir miyim?ilişki üzerinden 15 gün geçti sol kasıkta hafif ağrı ve ara ara batma oluyo birde dün akşam üzeri ani mide bulantısı ile istifra ettim gebelik oluşmuş olabilir mi?tam sonuç için adet dönemini beklemeli miyim?çok istiyorum aslında ama kendimide fazla kaptırmak istemiyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.:ecrin_bebek:

bence de hamile degilsin ama umarım oylesindir. eger bebek istiyorsan ve adetlerin duzensizse yumurtlama cubuklarından kullanarak yumurtlayacagın zamanı onceden ogrenerek şansını artırabilirsin.. kolay gelsin.. :)

çok teşekkür ederim kızlar bende aslında pek ihtimal vermiyorum olamaz gibi geliyo herşeyin hayırlısı zaten daha önce korunmasız bir ilişki olmadı ilkti oda regl olacağım için eşim pek istemiyo bebek ama ben 3.yılımıza girdik olsun artık diyorum ama kısmet.....

Biz cok kafamıza takıyoruz da ondan beli oluyo bende ha hamileim ha bu ay ha öteki ay derken stres yaptm ve 2 aydır adet göremiyorum doktora gidiyorum kanda deişiyo degerim bi 1.00 bi 4.00 ve su an hala adet olamadım cuma tekrar gidicem bakalım hayırlısı ama cok taktıgımız için oluyo bence biraz rahat olmak lazım diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…