ufak tavsiyeler lutfen:-)

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Merhaba arkadaşlar yine ben...
Buraya üst üste konular açtım çünkü gerçekten çok kötüydüm..hala da pek iyi sayılmam.sizden başka anlatacak akil kimsem yok..neyse konuma döneyim eşimleb baristik yani onun acisindan oyle benim hala icimde fırtınalar kopuyor.dün akşam esimle eve gelirken msjlasiyorduk geliyrm ne lazım gibisinden bende sordum naptin işlerini hallettin mi dedin esimde malesef halledemedim dedi ee dedim borcunu aldın mi(esim birine borç verdi alamıyor aylardır çok merhametli başkalarına karşı)sonra esim bana acayip bunaldim su borçlar bi gitsede boyle ucbkurus para icin cabalamasm dedi bende sağlık olsun üzülme dedim öylede bıktım evde bile zaman geciremiyrm her isim sarpa sarıyor ufak bişey alırken bile milyon defa düşünüyorum dedi..oyle diyince üzüldüm..sağlık olsun dedim allah can şagligi versin dedim neyse geldi eve yemek yedi sonra yattık zaten bu bana sarıldı gecede üstümü örttü usumusum galiba hissettim çünkü koluma dokundu üstümü örttü...kavgamizi sorunlarımızı hiç konuşmadık ama ben içimden atamiyrm bazı laflarını o yüzden önceki kadar üstüne dusmicem ama kendimi aalmistim kendime bakicam..ve borcumuz bitene kadar bende harcamama dikkat edicem..sonuçta beni kimseye muhtaç etmeden bakmaya calisiyrm her ne kadar soledigi sözler çok ağır olsada benim icimde allah korkusu var o yüzden bol bol harcayıp daha çok dara sokmak istemiyrm..odeyemezse kredi cekicek çünkü .zaten bi kaç ay kaldı borçların bitmesine..neyse ben bu stresli sürecinde pek üstüne gitmicem önceki gibi ustunede dusmicem kendimi geri tutucam..kendime bakicam..soledigi bütün ağır sözleri yutturucam zamanı geldiğinde. .çünkü icimde hale cok büyük öfke var ona karşı..ama sessiz durup halimle tavrimla koyucam tavrımı ortaya yada sizce ne yapayim borçlar onunda pskolojisini bozdu.. Uzun olduarkadaşlar hakkinizi helal edin..

İnternetten de araştırıyorum giyim kuşam bakım falan gibi saldim toplucam kendimi..açıktan okuyrm suan onuda bitiricem..annemlede sıkıntılarım var annemi çok çok seviyorum ama çok kırdı hata yaptı annemde bana karşı..icsel olarak kendimi toplamak istiyrm..bunların sonucunda da esim ilk tanıdığım gibi beni seven saçımı öpüp uyuyan benim giydiğim hitkayla kokunla uyuyan ben onu birakicam diye ağlayan bir adamdi..off bilmiyrm sadece kendimin farkına vardım..biseyleir değiştirmek istiyrm

Şu anki sıkıntılı durumda eski konuları açmanın bir faydası olmaz. Açılırsa da düzeltmek zor olur. Ama belli ki içinde bir öfke var eşine karşı. Ifadelerinden bazıları çok sert geldi bana. Bir insanın hayat arkadaşına bu kadar öfke duyması güzel bir şey değil. Borç durumları hallolduktan sonra önce siz profesyonel bir yardım alıp, sonrasında evlilik danışmanı ile görüşebilirsiniz bence. Yoksa bu öfkeli halinizle, işin içinden çıkamazsınız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet eşime karşı çok büyük bi öfke var icimde haketmedigm şeyleri söyledi çünkü...ama suan borçlardan ötürü çok fena durumda acıdım dün akşam haline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…