Patron sen yolla burda yorum okumak yapmak keyiflisonra vursunlar beni .... bizde 3 dizi izliyorum zaten ve bu bahsettiğiniz diziler...
bir de belgesel izleriz biz 24 saat
Doğa uyuyor ama büyük kitap okuyor :))Çocukları uyuttun mu canım ben şükür uyuttum umarım uyanmaz :) hazırım dizi için tam da zamanında
Kazen yolluyor kuziDisipline Girmis BirKadin masken'den tanidim bildirimi yollayan sensin teşekkür ederim kuzi :*
Ben her bölümünü birer kere daha izledim :)Merhaba Just hakkını verebilmek için reklamları bile izliyorum merak etme...))
sayfaya girmek zorunda değilsinizEVET BENDENDE BA NA NE YA GÖNDERMEYİN İZLEMEYENLERE OF BIKTIM BEN KADIN İZLİYORUM BUGUN
YOK CANIM. YENİ BAŞLADI DAHA.HİÇ BİŞEY KAÇIRMADINŞu anki reklamdan önce bi olay oldu mu?Kaçırdım da
Aynen oyle bir de kalitesiz diyorlar.Yani tamam çoğu Türk dizisi klişe olabilir ama yiğidi öldür hakkını yeme senaryo harika.Yok canım bişi y yok suan reklam var ama bu bölüm çok heyecanlı
YENİ BAŞLADI.REKLAMA GEÇTİ.BİŞEY KAÇIRMADINIZ.Ben birşey kaçırdım mı, markete kadar gittim. Yeni bölüm başladı mı , standart reklam mı?
Sağolsun kuzi :)Kazen yolluyor kuzi
Ben her bölümünü birer kere daha izledim :)
sayfaya girmek zorunda değilsiniz
Bebeğin canı izlemek istedi de bende işe yarıyor :)Suan Esim televizyonu isgal etmis durumda .. insallah sonuna yetisicem . Her zamanki gibi
Evde iki tv olması iyiymiş eşim trt de yeşil yol izliyor bende star utc izliyorum kimse rahatsız olmuyor
Patron sen yolla burda yorum okumak yapmak keyifli
Aa bizde 3 diziyi izliyoruz bide tlc belgesel kanalı izliyoruz
Eşim bütün dizileri izler ama
Bebeğin canı izlemek istedi de bende işe yarıyor :)
Zengin olmak zor bence..Ay sıkıldım bunların partilerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?