Ufak Tefek Cinayet’de kim daha kötü? Merve mi? Oya mı? Pelin mi? Arzu mu? Yoksa Burcu mu ?

• Ankete Katılan
    1.815
Bence hepsi bu bölumde kafasi karisik meleklerdi...evli kadinlarin da erkeklerin pesinden kosması moda oldu..bu ne canim..

Kazen erkek mi

sizce reklam bitince birsey olur mu. yoksa kapida bakisa bakisa.biter mi? yatsam.mi gidip:\

Oohhhooo canim ben 11 bucuktan sonraki ilk reklamda kalkiyorum artik tv basindan yatagima geliyorum ondan sonra bisey olmuyor ki bi saat daha reklam izleyecek degilim yani

O son sahne umarım hayaldir, çünkü Serhan'ın Merve'nin bu yaptığından sonra onu terk edebileceğini sanmıyorum ve insan azıcık vicdan hesabı çekerdi yahu? Nasıl koşa koşa gitti öyle?

Tam Serhan Merve'nin yaptığını öğrenince ne de güzel baktı derken adam Oya'nın kapısından çıktı.. Umarım gerçek değildir

Ay bildirim için teşekkürler süper bir bölümdü yine oya serhana yanlış duygular besliyor hatalı bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…