Ufak tefek dertler :)

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
Merhabalar hanımlar.

2 derdim var benim.
1. Derdim eşim de kıl dönmesi var ne zamandır ağrısını çekiyor doktora gitti dün apseyi boşalttılar. Doktoru cuma günü gel yarana bakalim ameliyat edelim demiş. Şimdi doktor daha iyi bilir tabi ama ben tecrübesi olanlardan fikir almak istiyorum. Iltihapliyken ameliyatin bi zararı olmaz mı? Yakınlarınızdan bu ameliyatı olan varsa fikirlerinizi almak isterim.

2. Sorun is yerim. Eşim o kadar hastaneye gitti hic birinde yanında olamadım. Daha 2 aydır çalışıyorum ama sağlık bu yapabilecek biseyim yok. Izin istedigimde müdür kem küm ediyor bu durumda bende kendimi rahatsız hissediyorum. Oysa ki kendisi karısını evden alıp hastaneye bırakan hastaneden alip evine birakan bi adam. Is saatinde istediği yere gidebiliyo. Kendisi böyle yaparken benim sağlıkla ilgili bi durumda izin istememe kem kum etmesine sinir oluyorum. Daha da eşimin yarın ameliyat olacağı kesin değil ama benim onunla gitmem gerekecek.. fikirlerinize ihtiyacım var

2 aylık çalışan sürekli hastane için izin istese ben de kem küm ederim. ameliyat vs olsa tamam da muayene için gitmenize gerek yok ki koskoca adam sonuçta.

Yürümekte zorluk çekilen araba kullanması zor olan bi rahatsızlık bu. Dün gittiğinde bölgesel anestezi uygulandı mesela. Umarım neden gitmek istediğimi anlamışsınızdır. 2 ay önce boyle bi sorun olsaydi bende ise girmezdim ama konumda da dediğim gibi saglik bu

Geçmiş olsun ilk konu için bir bilgim yok malesef .

2. Konu içinde henüz yeni başlamışsınız işe o Yüzden devamlı izin istemeniz hoş karşılanmaz . Eğer ameliyat falan olacak olursa o zaman Anlayış göstermesi gerekir .

Geçmiş olsun. Ben oldum bu ameliyatı. Acısını çekmektense bir an önce ameliyat olup kurtulmak en mantıklısı.

Sorunu tam anlamadım. Ne demek iltihaplıyken ameliyat olması doğru mu? Zaten kıl kökü iltihaplandığı için apse oluşuyor, bu apse de ameliyatla temizleniyor. Yani operasyonun amacı bu?

Geri kalan sorunlara gelince ben bu ameliyatı olduğumda evde 4 aylık bebeğim vardı. Tüm kontrol ve pansuman randevularına yalnız gittim. Sadece ameliyat olduğum süre boyunca eşim yanımdaydı. Devamlı refakat gerektirecek bir operasyon değil kesinlikle. Eğer işinizden memnunsanız şartları fazla zorlayıp riske atmaya değmez.

Tekrar geçmiş olsun.

Eşiniz gitsin hastaneye doktor ameliyat derse siz de izin alıp hastaneye geçersiniz..

Özel sektörün pis tarafı bu işte malesef..

Geçmiş olsun. Ben oldum bu ameliyatı. Acısını çekmektense bir an önce ameliyat olup kurtulmak en mantıklısı.

Sorunu tam anlamadım. Ne demek iltihaplıyken ameliyat olması doğru mu? Zaten kıl kökü iltihaplandığı için apse oluşuyor, bu apse de ameliyatla temizleniyor. Yani operasyonun amacı bu?

Geri kalan sorunlara gelince ben bu ameliyatı olduğumda evde 4 aylık bebeğim vardı. Tüm kontrol ve pansuman randevularına yalnız gittim. Sadece ameliyat olduğum süre boyunca eşim yanımdaydı. Devamlı refakat gerektirecek bir operasyon değil kesinlikle. Eğer işinizden memnunsanız şartları fazla zorlayıp riske atmaya değmez.

Tekrar geçmiş olsun.

Iltihabin kana karisma durumundan korkuyorum ben

Merhabalar hanımlar.

2 derdim var benim.
1. Derdim eşim de kıl dönmesi var ne zamandır ağrısını çekiyor doktora gitti dün apseyi boşalttılar. Doktoru cuma günü gel yarana bakalim ameliyat edelim demiş. Şimdi doktor daha iyi bilir tabi ama ben tecrübesi olanlardan fikir almak istiyorum. Iltihapliyken ameliyatin bi zararı olmaz mı? Yakınlarınızdan bu ameliyatı olan varsa fikirlerinizi almak isterim.

2. Sorun is yerim. Eşim o kadar hastaneye gitti hic birinde yanında olamadım. Daha 2 aydır çalışıyorum ama sağlık bu yapabilecek biseyim yok. Izin istedigimde müdür kem küm ediyor bu durumda bende kendimi rahatsız hissediyorum. Oysa ki kendisi karısını evden alıp hastaneye bırakan hastaneden alip evine birakan bi adam. Is saatinde istediği yere gidebiliyo. Kendisi böyle yaparken benim sağlıkla ilgili bi durumda izin istememe kem kum etmesine sinir oluyorum. Daha da eşimin yarın ameliyat olacağı kesin değil ama benim onunla gitmem gerekecek.. fikirlerinize ihtiyacım var
1.Biz doktordan daha iyi bilemeyiz.Burda herkes kendine göre yorum yapar.En iyisini işin uzmanı bilir.
2-2 aylık bir çalışma sürecinde muayene için izin vermeyebilir.O müdür.Belirli bir hizmeti,emeği,işini koordine edebileceği tecrübesi gereğince insiyatif kullanıp gidebilir.Çalışanla sorumluluğu aynı olmadığı gibi,şartları da aynı değildir.Kaldı ki ameliyat bile değil.Muayene.

5 Yıldır aynı işyerınde çalışıyorum .
Şuan ard arda nişan düğün oluyor izin almak zorunda kalıyorum . Hepsi çok yakın akarabalar ve inannın bu 5 yılda hasta oldugumda dahi geldim . Ona rağmen izin istediğim mırın kıırınlar oluyor . Ama çokta tınnn diyorum artık . Çok mağdur oluyorsanız eleman arayın dedım geçen . KEstiler seslerini .

Senın tabı böyle bişey yapma şansın yok çok yenısın. Eşin muayene falan tek gitsin ama amelıyat olursa tabı kı yanında olucaksınız. Başlarım işine gücüne.

Ayy kıl dönmesi berbat bişey ya refakate gerek yok diyorsunuzda acısını çeken anlar.. geçmiş olsun canım .. müdürünede kızma oda haklı biryerde işveren sonuçta..

Bende ameliyat oldum o kadar da zor geçmedi 13 dikisim vardı ki o halde is yerinden cagirdilar gelip toparladim isleri ... ozel sektör ne hastalığa ne cenazeye bakar ben 14 yildir ayni yerdeyim bazen izin alirken bile surat yapılıyor ki ayagim kirildi o halde bile ise cagirdilar ..ama iki aylik elemansin mudur ile kendini bir tutman doğru degil ...

2 ay çok kısa bir süre müdür orada senelerdir çalışıyor kıdemli ve amiriniz onunla kendinizi kıyaslayamazsınız zaten bir kıl dönmesi içinde gitmenize gerek yok şayet ameliyat edecekse yıllık izninizden kullanırsınız

2 ay çok kısa bir süre müdür orada senelerdir çalışıyor kıdemli ve amiriniz onunla kendinizi kıyaslayamazsınız zaten bir kıl dönmesi içinde gitmenize gerek yok şayet ameliyat edecekse yıllık izninizden kullanırsınız

Bir kıl dönmesi dediğiniz ameliyatın zorluğunu günlerdir yaşıyoruz. Evet 2 ay cok kısa bir süre ama eşimin bana ihtiyacı olduğu zaman yanında olmam gerekiyor diye düşünüyorum. Ayrıca amir olması mesai saatleri icinde kendi işlerini patronlardan habersiz yapma yetkisi de vermiyor bence. Yorumunuz için teşekkür ederim ama 22 dikişlik bi ameliyat hiçte kucumsediginiz gibi olmuyor

Back
X