Ufak tefek dertler :)

Geçmiş olsun. Ben oldum bu ameliyatı. Acısını çekmektense bir an önce ameliyat olup kurtulmak en mantıklısı.

Sorunu tam anlamadım. Ne demek iltihaplıyken ameliyat olması doğru mu? Zaten kıl kökü iltihaplandığı için apse oluşuyor, bu apse de ameliyatla temizleniyor. Yani operasyonun amacı bu?

Geri kalan sorunlara gelince ben bu ameliyatı olduğumda evde 4 aylık bebeğim vardı. Tüm kontrol ve pansuman randevularına yalnız gittim. Sadece ameliyat olduğum süre boyunca eşim yanımdaydı. Devamlı refakat gerektirecek bir operasyon değil kesinlikle. Eğer işinizden memnunsanız şartları fazla zorlayıp riske atmaya değmez.

Tekrar geçmiş olsun.
Merhaba şu bende bende de kıl dönmesi var bebeğim 3,5 aylık ameliyat sonrası nasıl emzirdiniz ne kadar sürede toparlanıp bebeğinizle ilgilendiniz

Merhaba şu bende bende de kıl dönmesi var bebeğim 3,5 aylık ameliyat sonrası nasıl emzirdiniz ne kadar sürede toparlanıp bebeğinizle ilgilendiniz
Ay aynı ben :) Benim de 4 aylıktı. Bence doğumdan sonra sürekli oturup emzirmekten ötürü hortluyor bu bela.. Geçmiş olsun öncelikle..

Alacağınız narkoza göre değişebilir tabi, anestezi uzmanınız yol gösterir süt konusunda. Ben ameliyattan önce tüm sütümü sağdım bebeğe onu verdiler ben yokken. Ameliyattan sonra da memelerin tam dolmasını bekledim. Dolunca her ikisini de tamamen sağıp sütü döktüm narkozlu olduğu için. Daha sonra normal emzirmeye devam ettim. Bi sorun yaşamadım.

Ameliyat sonrası da çabuk toparlandım. Otururken canım yanıyordu biraz, o kadar. Haftada birkaç kez pansumana gitmek gerekiyor, o zamanlarda bebekle ilgilenecek biri olsa yeter. Korkmanıza gerek yok çabuk toparlarsınız siz de..

Ay aynı ben :) Benim de 4 aylıktı. Bence doğumdan sonra sürekli oturup emzirmekten ötürü hortluyor bu bela.. Geçmiş olsun öncelikle..

Alacağınız narkoza göre değişebilir tabi, anestezi uzmanınız yol gösterir süt konusunda. Ben ameliyattan önce tüm sütümü sağdım bebeğe onu verdiler ben yokken. Ameliyattan sonra da memelerin tam dolmasını bekledim. Dolunca her ikisini de tamamen sağıp sütü döktüm narkozlu olduğu için. Daha sonra normal emzirmeye devam ettim. Bi sorun yaşamadım.

Ameliyat sonrası da çabuk toparlandım. Otururken canım yanıyordu biraz, o kadar. Haftada birkaç kez pansumana gitmek gerekiyor, o zamanlarda bebekle ilgilenecek biri olsa yeter. Korkmanıza gerek yok çabuk toparlarsınız siz de..
Ya bizim arkadaş bir ay da zor oturdu ondan bebeği nasıl emzirme sorun olur mu ona takıldım :) yoksa spinal anestezi ile düşünüyorum bi de mikro sinüsektomi diye bi yöntem gelişmiş ona bakıyorum. Çok teşekkür ederim benim için ameliyat sonrası emzirebilmek önemli

Tesekkur ederim. Ozeldeyim ben oyle kurumsal bi firmada değil. Böyle yerler zaten en cok sorunu çıkarır

Canım benim baktığın zaman kurumsal yerler sıkıntı yapar ve daha disiplinlidir.Sağlık bu seni izin için kovacağını sanmıyorum izin iste vermek zorunda sonuçta senin hiç mi hastan cenazen olmayacak insanlık hali sonuçta.

Bende özelde çalıştım sessiz oldukça burun kıvırıyorlar tabi siz daha yenş olduğunuz içindir ama sonuçta sağlık muayene için gitmeniz biraz arka plan ama ameliyat için eşinizin sizi desteğinize ihtiyacı var vermek zorundalar o izni

2 aylık çalışan sürekli hastane için izin istese ben de kem küm ederim. ameliyat vs olsa tamam da muayene için gitmenize gerek yok ki koskoca adam sonuçta.
Nasıl bir savunmaduiır bu
Kadın hergün izin almıyor eşi rahatsız psikolojik olarak bile yanında bulunması gerekli izin almalı söke söke yok öyle işçininde hakları var en ifrit olduğum konu ben herşeyi göze alarak gittim gideceğimi söyledim ihtiyacım olunca izin alıyorum

Back
X